Witam serdecznie, chciałbym zapytać czy jest możliwość zainstalowania dodatku AntigameReborn lub innego legalnego, tak aby był obsługiwany w przeglądarce na Ipadzie? Zsynchronizowałem konta google PC z tym na Ipadzie, ale dodatku nie pokazuje. Wiem też, że jest apka ogame, ale tam chyba w ogóle nie da się takich rzeczy robić?
Ogame na Ipadzie lub innym urządzeniu mobilnym
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Na forum ogame en jest oficjalnie tolerowany dodatek na urządzenia mobilne.
Co do agr - działa na ff, chrome ma wyłączone dodatki i nawet jak zainstalujesz, to nie zadziała. -
f4ust napisał(a):
Na forum ogame en jest oficjalnie tolerowany dodatek na urządzenia mobilne.
Co do agr - działa na ff, chrome ma wyłączone dodatki i nawet jak zainstalujesz, to nie zadziała.
-
f4ust napisał(a):
Co do agr - działa na ff, chrome ma wyłączone dodatki i nawet jak zainstalujesz, to nie zadziała.
Długi czas zastanawiałem się czasami dlaczego GF nie robi konkretnej apki, która byłaby kompatybilna ze wszelkiego rodzaju urządzeniami mobilnymi i doszedłem do wniosku, że OGej jest od samego początku mmorpg dla PC-towców. I tak zostanie. -
Z tego co doczytałem, to na iOS nie będzie żadnych wtyczek (których nie zaakceptują w app store..)
Producent nie chce udostępniać wtyczkom ingerencji w kod (?!) i nie przewidują w ogóle wprowadzenia obsługi wtyczek.
board.en.ogame.gameforge.com/i…1-ogame-mobile-extension/
Zagadaj do autora tematu - może zna jakiś inny sposób. -
No nic trudno, dzięki panowie za zainteresowanie tematem.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość