strażnikiem teksasu nie jestem, ale wkurza mnie hipokryzja zachowania graczy na tym forum. wymagają od operatorów, sami mając zasady zazwyczaj w ... no. (cenuzra bo będzie "ciach" )
S&D Universum Nekkar Edycja 2 [20.10.2019-20.11.2019]
- Dyskusje
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Johnatan napisał(a):
strażnikiem teksasu nie jestem, ale wkurza mnie hipokryzja zachowania graczy na tym forum. wymagają od operatorów, sami mając zasady zazwyczaj w ... no. (cenuzra bo będzie "ciach" )
przez swoje maniery nie napiszę Panu brzydko, zamiast "widzenia" wszędzie teorii spiskowych wystarczy napisać że wyłapał Pan błąd
ale z tego co widzę Pan uparcie twierdzi że chcemy wygrać poprzez kłamstwo a to jest nie fer z Pana strony, gdyż Pan nas nie zna, każdy błąd, który Pan opisał został natychmiast poprawiony (oprócz Jumka, który będzie mógł to zrobić dopiero w niedziele o czym też poinformowaliśmy)
życzę większego dystansu do gry i pozdrawiam
Imperare sibi maximum imperium est
ST#262 NEKKAR ON
ST#2 WASSAT- OFF
ST#87 Uni69 - OFF
ST#67Fenrir - OFF
ST#3 Dorado - ON
ST łącznie - 421 -
Johnatan napisał(a):
Zatem co to jest ta "hipokryzja zachowania"?
My potrafimy się do błędu przyznać i go skorygować; moderacja nie potrafi.
Banami sypie z rękawa gdy argumentów brak.
UNI 39: OFF
UNI 40: OFF
UNI 69: OFF
UNI Nekkar: ON -
-
I co z tego, że RW wrzucone przez inną osobę?
Wskaż punkt regulaminu, który tego zabrania.
Rozumiesz? Który tego zabrania.
Toadie napisał(a):
Zasady Publikacji RW
- Zamieszczanie RW jest dozwolone tylko z konta na forum, z którego zostało dokonane zgłoszenie do projektu. W przypadku zamiany kont w grze, RW może zamieścić nowy właściciel konta zgłoszonego do projektu ze swojego konta na forum (zamianę taką trzeba uzgodnić z opiekunem).
Proszę bardzo. - Zamieszczanie RW jest dozwolone tylko z konta na forum, z którego zostało dokonane zgłoszenie do projektu. W przypadku zamiany kont w grze, RW może zamieścić nowy właściciel konta zgłoszonego do projektu ze swojego konta na forum (zamianę taką trzeba uzgodnić z opiekunem).
-
Po co usuwasz posty?
Niech społeczność forum wie, z jak nędznie wykonującą swoje zadanie osobą mają do czynienia.
Jedne RW zaliczasz, innych nie.
A sytuacja taka sama.
Właśnie udowodniłaś, że masz w poważaniu regulamin.
A teraz zafałszowałaś rzeczywistość niezaliczając RW wcześniej zaliczone.
Brawo.
Komusze standardy w mocy.
Szkoda sobie na nią Dawid strzępić języka...
Całe szczęście, że to ostatnia edycja S&D na Nekkar, 6 dni i z głowy
Mi się już nawet nie chce wklejać RW, mimo, że je robię...I amar prestar aen. -
Największa ironia całej sytuacji? Ewentualnie może to jakaś choroba w postaci dwóch osobowości, lub rozdwojenia jaźni?
No niedawno był ewidentny błąd @Ruda -> a co usłyszeliśmy? "już nic nie możemy zrobić, musi być jak być, nie poprawiamy błędu"
Po czym teraz, z raportami, znowu moja ulubiona @Ruda najpierw zaliczyła niektóre RW wstawione przez inną osobę, po czym po zwróceniu uwagi co słyszymy? "już jest poprawione, te RW nie są zaliczone"
Reasumując, ciekawa zasada -> jedne błędy teamu MOŻNA poprawić WSTECZ, a inne nie. Przypadek? Raczej czarny humor. Szkoda że "wybór" co poprawiamy jest tak subiektywnie, a co za tym idzie nieobiektywnie, dokonywany.... Kolejny powód in minus do tej edycji i dla wspaniałego OPIEKUNA.... -
Ingerencja w podział jest znaczenie poważniejsza niż w raporty, które mogą zostać niezaliczone po wcześniejszym zaliczeniu. Przykład: ban w grze.
Tak samo zdarza się, że nie zaliczam niszczenia bez podanych kordów. Jeżeli gracz chce je poprawić to umożliwiam edycję i rw zaliczam.
Waleczny Łowca dla obecnego podsumowania:
lajt 7,626.21 aleks 5,588.22 pszczolkaMa jaja 97,565.46 haidi 1,939.57 Johnatan 4,446.76 jumek 1,606.77 dam 28,605.08 ZDOBYWCA 305.33 Apeiron 4,723.27 Lord Maul 50,745.18 Nihilus 835.29 Kurufir 34,589.08 Lutek 50,250.05 -
Ruda napisał(a):
Tak samo zdarza się
Ruda napisał(a):
Ingerencja w podział jest znaczenie poważniejsza niż w raporty, które mogą zostać niezaliczone po wcześniejszym zaliczeniu.
Właśnie błąd w podziale jest dużo bardziej poważniejszy, a im bardziej poważny błąd, tym bardziej trzeba go poprawić. To tak jakby śnieg zasypał całe miasto, a Ty @Ruda zamiast najpierw odśnieżyć drogi, olałabyś to, bo musisz odśnieżyć swój ogródek. Inna skala. Tak jak inna skala błędu z podziałem i z tymi RW. Więc błąd z podziałem powinien tym bardziej zostać poprawiony, ale łatwiej umyć ręce, prawda? -
w pierwszej chwili zdawało mi się, że popełniono błąd przy liczeniu walecznego łowcy.
ale jak się okazuje. bardzo mocno się mylę.
totalna pułapka słowna.
dzielenie punktów militarnych..
myślałem że Tych uznanych przy podziale do SAD a nie tych co widnieją w grze.
fajnie ze moje wyrzutnie plazmy czy rakiet też są liczone jako militaria przezabawne. ciekawe ile procent nimi nastukam
ale tak btw
zdobywca ma 3000 nie 300. -
-
Owszem. Podliczenia możemy dopiero od dzisiaj przygotowywać. Myślę, że Nekkar takowe otrzyma w dniu jutrzejszym.
-
Uff, kamień z serca.
Podsumowanie jest już do wglądu > S&D Universum Nekkar Edycja 2 [20.10.2019-20.11.2019]
Gratuluje wszystkim wygranym
Nastąpiła zmiana w zgłoszeniach nagród, proszę się zapoznać
W razie pytań zapraszam na pw.
Dobranoc -
Ruda napisał(a):
Klasyfikacje indywidualne:
Aktywista:
1. lajt [58 RW]
2. aleks [50 RW]
3. jumek [ 31 RW]
Złomiarz:
1. jumek [155876.45%]
2. Nihilus [132524.61%]
3. ZDOBYWCA [116255.53%]
Waleczny Łowca:
1. ZDOBYWCA [95.64]
2. Apeiron [755.49]
3. Nihilus [805.87]
Postrach księżyców:
1. Apeiron [21 moonów]
2. jumek [19 moonów]
3. Johnatan [3 moony]
Do odbioru nagrody drużynowej uprawnieni są : @Nie(L)ot (jumek), @Apeironvi (Apeiron) , @ZDOBYWCA1 (Zdobywca)
Nagrodę dla aktywisty zdobywa - @Lightman
Nagrodę dla złomiarza zdobywa - @Nie(L)ot (jumek)
Nagrodę dla postrachu księżyców zdobywa - @Apeironvi (Apeiron)
Nagrodę dla walecznego łowcy zdobywa - @haidi
-
Wykazałam ich w klasyfikacji gdyż punktowo tak wyglądała statystyka.
Jednak uprawniona do odbioru nagrody może być ta osoba która ma najmniej punktów WL z zastrzeżeniem że ponad połowa % musi być zdobyta w starciach solo. -
Tak czy siak, to nic nie zmienia. Ale zdobywca w WL ma o 10krotnosc za nisko wynik
Takie male niedopatrzenie.
Czyli
Ani Aperion, ani Jumek, Nihilius, ani tez Zdobywca nie łapią się na WL?
Pierwszy jest haidi, dalej Ja?
Kurde. Mogłem jednak jeszcze powalczyc
Mimo wszystko.
Dzięki za wspólną zabawę. I być możne do następnego sad.
Będę uwazniejszy czytając zasady następnym razem. -
-
-
Generalnie cieszę się, że ta edycja dobiegła końca i mam nadzieję a może nawet i solidne przypuszczenia, że następna już się na Nekkar, na szczęście nie odbędzieI amar prestar aen.
-
Chwila to jumek ma zablokowane konto na stałe? taka potężna flota. hy what
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość
-