Co pan Goldbluszcz z Yakuzy sadzi o szanownych Muminkach?
(lubisz/nie lubisz?, ogladasz/ogladales?, czytasz/czytales?)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
lord_vader13 napisał(a)
hmmm to chyba nie powinienem probowac??
SoheiMajin Gotenks napisał(a)
Co pan Goldbluszcz z Yakuzy sadzi o szanownych Muminkach?
kor_nick napisał(a)
Ile postawiłeś banów??
i czy robisz to z uśmiechem na twarzy czy trzęsie ci sie ręka i gryzie sumienie :D:D ??
Goldbluszcz napisał(a)
Imie Igor, nie prawdziwe ale 90% ludzi którzy mnie widzieli myślą że tak mam na imie Mieszkam w Rzeszowie i tu studiuje Informatykę, lubię dobra muzykę bez względu na gatunek no i zawsze pasjonowałem się rozmowami z kobietami i tak mi zostało już do dziś.
Sejk napisał(a)
Goldbluszcz napisał(a)
Imie Igor, nie prawdziwe ale 90% ludzi którzy mnie widzieli myślą że tak mam na imie Mieszkam w Rzeszowie i tu studiuje Informatykę, lubię dobra muzykę bez względu na gatunek no i zawsze pasjonowałem się rozmowami z kobietami i tak mi zostało już do dziś.
Prawdziwe imię?
Jaka specjalizacja?
Jakieś konkretne ulubione piosenki?
Jakieś konkretne ulubione tematy rozmów?
LeeLoo, zbieraj ekipę 69 pań
Sejk napisał(a)
O Rzeszowie mowy nie było (daleko)
Ale o czym konkretnie rozmawiasz. (jak bajerujesz :P)
Goldbluszcz napisał(a)
Nie był mowy o Rzeszowie, ale Liluś już wie że ma mnie odwiedzić więc ciebie również zapraszam.
O czym konkretnie hmmm, wszystko zależy od soby i od moje nastroju....zwróc czasem uwage na moje słowa na kanale
Szalony Eldath napisał(a)
hihih
Lubisz oglądać bajki ?
Fakty czy Panorama ?
lesniuch napisał(a)
Witam Drogiego Krajana
na ktorej uczelni sie uczysz??
pytam gdyz mam rowniez (watpliwa) przyjemnosc uczyc sie na jedenj z Rzeszowskich uczeli inf & ekonometri dlatego pytam8)
a no i ktory rok??
pozdrawiam
lesniuch
Goldbluszcz napisał(a)
Spamujcie dalej
Pshemozz napisał(a)
Goldbluszcz napisał(a)
Spamujcie dalej
Naprawdę możemy?
..::Evilek::.. napisał(a)
Kto był pierwszy - Adam czy Ewa?
Goldbluszcz napisał(a)
..::Evilek::.. napisał(a)
Kto był pierwszy - Adam czy Ewa?
Adam ?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez various ().
Anoonim napisał(a)
a czemu akurat Goldbluszcz ? Kiedyś miałeś taki avatar, z taką mięsożerną rośliną . Apropo, widziałeś/ hodowałeś kiedyś rośliny mięsożerne ? Pytam, bo to moje hobby, jakaś mucha cię wnerwia, ogłuszasz ją kapciem i patrzysz, jak umiera w mękach, trawiona przez jakiegoś mięsożera :P.
Kiedś potrzebowałem fajny nick zeby dziewczyny wyrywać na czateri i powstał zlotybluszcz, no a że ja się rozwijałem to i nick się rozwinął razem ze mna i jest Goldbluszcz teraz
various napisał(a)
*Various slaps Bluscyk around a bit with cup of herbicyd
dlaczego nie pijesz, jak Cię częstuję ?
Zgredo napisał(a)
Zostaniesz w teamie po zakonczeniu przygody z gra?
P.S. Kolejna z prosba o zdjecie
1 gość