/me podpija Bluscykowi kawusie
Jak tam poranek ?
Jak tam poranek ?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Elektryczna napisał(a)
/me podpija Bluscykowi kawusie
Jak tam poranek ?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Nya ().
Elektryczna napisał(a)
Ajj dziekuje:D az na usta naciska mi sie jedno slowo, ale opanuje emocje:P
Ile slodzisz kawusie?
Elektryczna napisał(a)
Wrocisz do nas na uni 11 jako gracz:(?
schnee napisał(a)
TV czy komp?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez AXN ().
Goldbluszcz napisał(a)
Jeśli ma to spowodować, że na ulicach miast pojawi się więcej ludzi nie świadomych tego co robią to nie.
Nigdy nie próbowałem marihuany, więc jej działanie znam tylko z własny obserwacji, i opinii znajomych.
Goldbluszcz napisał(a)
Jeśli ma to spowodować, że na ulicach miast pojawi się więcej ludzi nie świadomych tego co robią to nie.
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez bezimienny007 ().
Goldbluszcz napisał(a)
Nie potrafię patrzeć na młodych ludzi, którzy upici alkoholem "szlajają" sie po ulicach miast. Nie potrafiących przy tym zachować godności człowieka.
Jeśli legalizacyji marihuany doprowadziła by do tego samego jestem przeciwny.
Rozumiem, że to nie wina alkoholu lecz braku pewnych cech u tych ludzi dostarcza mi takich widoków, ale jeśli brak legalizacji marihuany, powstrzyma takie wypadki to powtarzam jestem przeciw legalizacji.
Post był edytowany 3 razy, ostatnio przez bezimienny007 ().
Goldbluszcz napisał(a)
Rozumiem, że jeśli ktoś pali to nie przestanie, ale jeśli będzie to legalne to więcej osób zacznie palić.
Fakt, marihuana nie działa tak samo jak alkohol, ale każdy człowiek inaczej zachowuję sie pod wpływem alkoholu, więc i inaczej tez będzie sie zachowywał pod wpływem marihuany.
Nie przekonasz mnie i nie zmienie swojego zdania na temat legalizacji marihuany, nawet to, że działa ona uspokajająco.
Widać osoby które, tworzyła ustawę skazująca osoby posiadające marihuanę na 3 lata więzienia, miały do tego jakieś podstawy,
Muszynianek: "Skoro złapią pedofilia i wychodzi na wolność"
Goldbluszcz: "Co do pedofili, to raczej nie jest tak jak napisałeś, iż osoba skazana za to przestępstwo wychodzi na wołnośc w dośc krótki czasie"
.:Mysterio:. napisał(a)
1) czy pisze w tym temacie Ci na złość?
2) czmu mnie kochasz?
3) ulubione uni
4) uni które nabardziej zapamietasz?
5) najgorsze uni?
6) ulubiony spamer?
7) dlaczego 69?
pomidor
przemek90 napisał(a)
Cognito pisal , ze bedziesz wiedzial
1) wiesz jak to bylo, ze wiatru nie bylo , a ruszal sie krzak??
Terpsychora! napisał(a)
Lubisz brunetki?
Cechy, które kobieta musi posiadać by zawrócić Ci w głowie...
Co sprawia, że zapomniasz o bożym świecie?
No i poka fote!
A jak mi wciśniesz tą paszkudną czerwoną róże to strzele focha o!
1 gość