Muniek napisał(a):
To by było na tyle rozmowy z tobą.
Wersja 7.x - dyskusja
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Apofis napisał(a):
Od tego są bany a mnie to nie interesuje ja gram swoje i tyle .
Pamiętaj.
Jeśli spotkasz samotnego wilka uciekaj.
Za nim stoi stado.
Jeśli zaś ugodzisz tego wilka,
do końca życia będziesz oglądał sie przez ramię.
A pewnego dnia ~ za tobą stanie stado.
I rozszarpie Cię na strzępy.
Uni 29 [Jackass] {macierz} top 90
Uni 41 [MCNE] {pawelos} top 20, top 1 floty
Uni Quantum [LioN] {pawelos} top 4, top 1 floty (przed UF z Electra) -
@Apofis
Chyba czegoś nie rozumiesz.
Jeżeli ty kogoś np. jutro wyfarmisz, a GO za 2 tygodnie ogarnie, że to była surka z bug-u, to dostaniesz nakaz oddania tej surki na planetę GO. Tak samo ze złomem, tyle że nie wiem, czy straty poniesione będziesz mógł sobie odliczyć ze sklonowanej surki (na 90% deuteru za lot Ci nie oddadzą)
Jak będziesz miał mniej szczęścia, to jeszcze dostaniesz bana na dzień dobry. -
Choć argumenty osób popierających backup rozumiem, to jednak dla mnie takie cofnięcie się o kilka tygodni jest jak dostanie złoma... niby można się odbudować, ale zapał już nie ten.Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
Das140 napisał(a):
@Apofis
Chyba czegoś nie rozumiesz.
Jeżeli ty kogoś np. jutro wyfarmisz, a GO za 2 tygodnie ogarnie, że to była surka z bug-u, to dostaniesz nakaz oddania tej surki na planetę GO. Tak samo ze złomem, tyle że nie wiem, czy straty poniesione będziesz mógł sobie odliczyć ze sklonowanej surki (na 90% deuteru za lot Ci nie oddadzą)
Jak będziesz miał mniej szczęścia, to jeszcze dostaniesz bana na dzień dobry.
jego to nie obchodzi, on pilnuje siebie i sobie graSprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Das140 napisał(a):
yba czegoś nie rozumiesz.
Jak będziesz miał mniej szczęścia, to jeszcze dostaniesz bana na dzień dobry.
-
w regulaminie jest jasno napisane - jezeli zrabujesz od kogos zbugowane surowce masz nakaz je oddac na planete GO.
Taki jest regulamin, potwierdził to GO.
i co teraz miszczu ? bedziesz surke oddawałSprzedam metal na Quantum.
Muniek napisał(a):
w regulaminie jest jasno napisane - jezeli zrabujesz od kogos zbugowane surowce masz nakaz je oddac na planete GO.
-
@Apofis po postach i naszej kiedyś wymianie PW wiem, że grasz na Nektarze, czyli na starym uni, więc albo jesteś trollem, który tylko czerpie przyjemność z mieszania, albo naprawdę jesteś osobą która nic nie rozumie i nawet nie chce zrozumieć a to już gorsze.
Także ja z tobą kończę jakąkolwiek rozmowę.
A reszcie proponuję to samo. Jak nie wierzycie sprawdźcie sobie jego posty od prawie 3 miesięcy wprowadza tylko zamęt na forum.Pamiętaj.
Jeśli spotkasz samotnego wilka uciekaj.
Za nim stoi stado.
Jeśli zaś ugodzisz tego wilka,
do końca życia będziesz oglądał sie przez ramię.
A pewnego dnia ~ za tobą stanie stado.
I rozszarpie Cię na strzępy.
Uni 29 [Jackass] {macierz} top 90
Uni 41 [MCNE] {pawelos} top 20, top 1 floty
Uni Quantum [LioN] {pawelos} top 4, top 1 floty (przed UF z Electra) -
Ciekawe jak skoczyły statystyki zakupów Antymaterii, i wykorzystywania jej do przyśpieszania budowy Przecież jak ktoś chciał szybko wydać te surowce, nie zapychając stoczni ani nie mając ciągów budowlanych, to była jedyna opcja.
Jeszcze okaże się że wzrosła wystarczająco, by na takie błędy okresowo oko przymykać -
Muniek napisał(a):
i co teraz miszczu ? bedziesz surke oddawał
Miarą sukcesu jest to, jak wielu masz wrogów -
_Pawelos_ napisał(a):
@Apofis po postach i naszej kiedyś wymianie PW wiem, że grasz na Nektarze, czyli na starym uni, więc albo jesteś trollem, który tylko czerpie przyjemność z mieszania, albo naprawdę jesteś osobą która nic nie rozumie i nawet nie chce zrozumieć a to już gorsze.
Także ja z tobą kończę jakąkolwiek rozmowę.
A reszcie proponuję to samo. Jak nie wierzycie sprawdźcie sobie jego posty od prawie 3 miesięcy
-
Apofis napisał(a):
Muniek napisał(a):
Szykuj surke albo banik. Sam pisałes ze surke namierzają. PłaćSprzedam metal na Quantum.
Muniek napisał(a):
@ciap ci powie bo nie wiem ktory po punkt, wklejała chyba wczoraj na forum
Szykuj surke albo banik. Sam pisałes ze surke namierzają. Płać
-
Ruda napisał(a):
Apofis napisał(a):
Kogo to obchodzi taka surka jest w obiegu to się ja zezłomuje sfarmi i po krzyku ja nie widzę problemu w tym, że koleś se coś zkitrał na boku
- Jaką mam pewność, że nie dostanę bana jako osoba nieświadoma pochodzenia surowców przy farmingu?
- skąd ja (jako zwykły szary użytkownik) mam wiedzieć, które surowce są dobrego pochodzenia a które nie? Rozumiem, że przez ryzyko jakie ponoszę mam nie farmić?
- jaką mam pewność, że wyłapiecie 100% surowców nieuczciwie pozyskanych, tak abym ja nie ryzykował przy farmieniu? -
Apofis napisał(a):
Muniek napisał(a):
@ciap ci powie bo nie wiem ktory po punkt, wklejała chyba wczoraj na forum
Szykuj surke albo banik. Sam pisałes ze surke namierzają. Płać
Ten przepis był gdy zaczynałes gre. Przygotuj surowce, juz surke namierzają, ponoc bany juz idąSprzedam metal na Quantum.
Gremlinek. napisał(a):
skąd ja (jako zwykły szary użytkownik) mam wiedzieć, które surowce są dobrego pochodzenia a które nie? Rozumiem, że przez ryzyko jakie ponoszę mam nie farmić?
- jaką mam pewność, że wyłapiecie 100% surowców nieuczciwie pozyskanych, tak ab
-
Art napisał(a):
Uzyskanie surowców od osoby, która pozyskała je z naruszeniem Zasad
W momencie stwierdzenia przez Obsługę, że darowane surowce pochodzą z naruszenia Zasad (np. z pushu) otrzymane surowce muszą zostać zwrócone przez końcowego odbiorcę, nawet gdy zostały one otrzymane zgodnie z Zasadami (tzw. paserstwo).
-
Muniek napisał(a):
Ten przepis był gdy zaczynałes gre. Przygotuj surowce, juz surke namierzają, ponoc bany juz idą
@ciap gdzie to niby jest napisane? daj linka -
@Apofis
Znalazłem, to, czego szukałem, czyli dokładnie ten sam cytat z zasad co @ciap wrzuciła
Art napisał(a):
W momencie stwierdzenia przez Obsługę, że darowane surowce pochodzą z naruszenia Zasad (np. z pushu) otrzymane surowce muszą zostać zwrócone przez końcowego odbiorcę, nawet gdy zostały one otrzymane zgodnie z Zasadami (tzw. paserstwo).
EDIT:
@ciap, wyprzedziłaś mnie nieco, a tak się zmachałem, żeby to znaleźć -
Apofis napisał(a):
Muniek napisał(a):
Ten przepis był gdy zaczynałes gre. Przygotuj surowce, juz surke namierzają, ponoc bany juz idą
-
ciap napisał(a):
Art napisał(a):
@Apofis prosze - to post GO, taki przepis jrest.
Dostaniesz bana ?Sprzedam metal na Quantum.
Apofis napisał(a):
@ciap gdzie to niby jest napisane? daj linka
-
Muniek napisał(a):
Dostaniesz bana ?
Jak klikniesz w "XXXX napisał" to przenosi Cie do posta z którego cytat pochodzi jeżeli jest podlinkowany.
Dlatego linka nie dałam. -
Apofis napisał(a):
\
pokaż w którym pkt ?
Zasady Gry:
Art napisał(a):
Dziękuję za uwagę.Rentier
TOP1 Wezn (po UF)
TOP1 Oberon -
ciap napisał(a):
Muniek napisał(a):
Dostaniesz bana ?
spoko jak kttos dostanie nakaz to sie szybko przehandluje jeszcze, problem spadnie na kolejnegoSprzedam metal na Quantum.
@Muniek Za to nie ma bana tylko zwrot surowca, zapis a nie przepis stosowany zazwyczaj przy dużych ilościach surowca, rzadko stosowany pewnie
nie mam pojęcia czy zrabowałem taką osobę bo skąd mam to widzieć nie mam na to wpływu jak trzeba będzie to się oddaPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Apofis ().
-
Muniek napisał(a):
ciap napisał(a):
Muniek napisał(a):
Dostaniesz bana ?
-
ciap napisał(a):
Muniek napisał(a):
ciap napisał(a):
Muniek napisał(a):
Dostaniesz bana ?
a co z moimi legalnymi surowcami za ktore kupilem nielegalne ? wroca do mnie ?Sprzedam metal na Quantum.
ciap napisał(a):
Przehandlowanie surowców nie zmienia tego że Ty je nadal masz. Wymieniasz po prostu na inny surowiec - nie zwalnia Cie z obowiązku oddania.
Jak Ty będziesz handlować z kimś i ktoś sprzeda Ci surowiec z rynku, Ty wrzucisz sobie astro/kopalnie, czy co tam będziesz chciała -> przeklikasz to za anty i za tydzień, dwa ktoś Ci odpisze to badanie bo pochodzi z surowców z rynku? a wydane pieniądze na anty ktoś zwróci?
Emerytowany lotnik - 856.607,43%
" I'd rather be hated for who I am, than loved for who I'm not... "
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 17
17 gości