Drakean napisał(a):
Jako top2 Eko na virgo wybrałem odkrywce, nie ukrywam- moim zdaniem dobry wybór
Jakoś relatywnie tanie nie są.
Z resztą floty coś tam znaczą? hm. Czy mogą być wsparciem dla krazków?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Drakean napisał(a):
Jako top2 Eko na virgo wybrałem odkrywce, nie ukrywam- moim zdaniem dobry wybór
sheaker napisał(a):
@Starrk Chodzi o usunięcie bonusu do spalania, oczywistym było od początku, że spalanie rekinów było bugiem, nie o tym mowa.Dobrygracz napisał(a):
Wcześniej było spalanie -25% wszystkie statki i dodatkowe -25% dla recy. W praktyce zmniejsza spalanie statków a widzimy -0%, reckom zabrano i zadnej wzmianki
Printex napisał(a):
To nie dzienny bonus, a raczej dzienne wydobycie przy eko x7, wiem bo mam nieco większe na Belli. Zapominasz, że odkrywca w tym czasie też ma eko.edes napisał(a):
Mam taki dzienny bonus 175kk/45kk/46kk x7dni to sobie policz@Piciu napisał(a):
Jaki? 250kk dziennie (1200kk / 5 dni)? Musiałby mieć eko na poziomie 1kkk wydobycia (25% z 1kkk = 250kk). Pokaż mi takich górników.
Pełzacz (Liczba: 1.056) | 309.809 | 80.293 | 116.382 |
Zbieracz | 244.483 | 63.363 | 91.842 |
Starrk napisał(a):
@edes po co Ci aż 1056 pełzaczy?
Mirmir napisał(a):
Nie wiem nie jestem pewien ale inny jest wzór na pełzacze dla zbieracza i inny jest dla innych klas,różni się końcówką x1,5 dla zbieracza x1 dla innych klas.Skutkuje to tym że zbieracz ma około 10% więcej wydobycia z pełzaczy
126x8x0,002x1,5=30,24 zbieracz
126x8x0,02x1=20,16 inne klasy
Nie wiem czy ten wzór się zachował czy się zmienił,jeśli się zachował to zbieracz ma 35% więcej wydobycia od reszty,wiadomo w zależności od poziomu kopalń
Apofis napisał(a):
Wzór na ilość pełzaczy jest dla każdego taki sam. Suma kopalń * 8 = ilość pełzaczy. Natomiast procent dla zbieracza jest wyniesie 0,02 *1,5 czyli 0,03 a dla innych klas tylko *0,02. Czyli jest 1,5 większy niż u innych klas.
Art napisał(a):
Z tego co się dowiedziałem, to jest to wyłącznie błąd wyświetlania wartości. Bonusy cały czas działają.sheaker napisał(a):
@Starrk Chodzi o usunięcie bonusu do spalania, oczywistym było od początku, że spalanie rekinów było bugiem, nie o tym mowa.Dobrygracz napisał(a):
Wcześniej było spalanie -25% wszystkie statki i dodatkowe -25% dla recy. W praktyce zmniejsza spalanie statków a widzimy -0%, reckom zabrano i zadnej wzmianki
PS. Błędy proszę zgłaszać w dedykowanym dziale, szybciej je zauważę.
Starrk napisał(a):
Chodzi mi o to, że 1056 pełzaczy to sumarycznie 132 poziomy kopalń, co jest raczej niemożliwe do zrobienia dla graczy spoza ścisłej topki ogame world
Apofis napisał(a):
Wzór na ilość pełzaczy jest dla każdego taki sam. Suma kopalń * 8 = ilość pełzaczy. Natomiast procent dla zbieracza jest wyniesie 0,02 *1,5 czyli 0,03 a dla innych klas tylko *0,02. Czyli jest 1,5 większy niż u innych klas.
Mirmir napisał(a):
1008 x 0,02=20,16% dla pozostałych klas
czyli zbieracz ma w tym przypadku o 25%+10%=35% więcej wydobycia podstawowego od innych klas
Apofis napisał(a):
Ale to nie jest dla każdego 35% bo to zależy kto jakie ma kopalnie. Więc rozrzut może być różny.
5 gości