Sarkazm za trudny do ogarniecia dla kogos...
Wersja 7.x - dyskusja
-
-
Nie chodzi o to, to porownanie jest bardzo nietrafione.Sprzedam metal na Quantum.
Nick w grze: Muniekk -
Jest bardzo trafione.
-
Jest beznadziejne. Zaklada ze bez anty konta są słabiutkie, dziurawe, przeciekające.
Rozumiem takie myślenie u kogos kto nie radzi sobie bez anty, ok.Sprzedam metal na Quantum.
Zakłada, że jeżeli masz pieniądze żeby nie mieszkac w chlewie to nie zostajesz "bo jest ciekawie".
Oczywiście jezeli masz swój oryginalny sposób na grę który sprawia Ci frajdę to w porządku, ale nie mów innym, że to jedyna słuszna droga.
Muniek napisał(a):
Uwazam że gra bez kupnej anty to dodatkowe fajne wyzwanie. Zbierac anty z eventów i expów mozna i kisić ją na te potrzebne rzeczy jak geolog czy relokacje. Jak dla mnie super dodatkowy aspekt gry (zakladajac ze go nie kupimy za kase).
-
Zakładasz ze bez anty bedziesz mieszkał w chlewie.
Wniosek: bez anty nie umiesz mieszkac w pałacu
szach mat, dzieki czescSprzedam metal na Quantum.
Problem z ludźmi, którzy nie rozumieją logiki jest taki, że na ogół nawet nie rozumieją, że jej nie rozumieją.
-
Z kolei najwięcej wiedzą ci co wiedzą, że nic nie wiedzą (Sokrates)Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180°
-
Forumowy As napisał(a):
Problem z ludźmi, którzy nie rozumieją logiki jest taki, że na ogół nawet nie rozumieją, że jej nie rozumieją.
-
Aurora Borealis napisał(a):
Ja tam też wolę spędzać dłuuugie miesiące na ciułaniu anty z expów. Cierpliwość się ołaca
Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180° -
Albo jak bieganie z samym nożem w Counter-Strike'u.
-
nowynick napisał(a):
Wystarczy wejść do piekarnika, by twoje życie zmieniło się o 180° -
wampek napisał(a):
nowynick napisał(a):
by Assasin pozdro Umbra, temat spoko na temat gry tylko bardzo rozległy i coraz bardziej rozbierzny.
Ale od tego jest forum oby nowy patch czy tam upgrade był lepszy niż to co zrobili teraz... and we forgotten what make us strong. Złomować was na potęgę this is true ogame no anty no bot just fight noobs
for the horde -
nowynick napisał(a):
-
Nie potraficie zrozumiec ze są tu gracze ktorzy grali zanim wymyslono anty.
Ja gram bez bo to tdaje wiecej satysfakcji.
Nie dziwi sie ze nie zrozumie tego osoba ktorza wrzuca screen i ma 300 pakietow sury za kase
Inny typ gracza.
Jak juz pisałem - szach matSprzedam metal na Quantum.
wampek napisał(a):
nowynick napisał(a):
PS - Muniuś z kimś w szachy grasz? -
Muniek napisał(a):
Inny typ gracza
-
Staram sie otworzyc oczy innym że mozna bez anty. Mało tego...zawsze mozna było.
To czy gracze anty to zaakceptują czy nie, to juz nie moja brocha.Sprzedam metal na Quantum.
Muniek napisał(a):
że mozna bez antyAle co można? Rozwiń dokładniej swoją myśl, bo na przestrzeni ostatnich dwudziestu postów, każdy w kulturalny sposób wyłożył swoje zdanie, że można grać na wiele sposobów, a Ty znowu uporczywie egzekwujesz jakieś skróty myślowe. Nikt tu nie powiedział, że nie można grać bez anty. Jeśli chodzi o sarkazm kolegi, na pewno nie wykpiwał idei pozyskiwania anty z expów, tylko jakiś dziwny bunt, że ktoś nie wyda nawet dwóch, czy pięciu dych na rok, tylko ciśnie pierdyliard expów dziennie, żeby mieć na kilka relokacji. Ty chyba nie jarzysz szerzej tego aspektu, więc ja odpadam z dalszej dyskusji. -
To odpadasz czy prosisz o wyjasnienie tego czego nie rozumiesz bo co dwa zdania piszesz w lewo a co dwa w prawo.Sprzedam metal na Quantum.
Muniek napisał(a):
Staram sie otworzyc oczy innym że mozna bez anty. Mało tego...zawsze mozna było.
To czy gracze anty to zaakceptują czy nie, to juz nie moja brocha.
-
Potrzebne Ci argumenty i dowody na to ze bez anty da sie miec mega dobre konto ? Bez komentarza...Sprzedam metal na Quantum.
Muniek napisał(a):
Potrzebne Ci argumenty i dowody na to ze bez anty da sie miec mega dobre konto ?
Muniek napisał(a):
Bez komentarza...
-
I am back napisał(a):
Nie potrzebuje.
@Muniek, jeśli umiesz bronić swojej teorii, to ją obroń. Na jeden, dwa, czy tysiąc sposobów, ale obroń. To nic osobistego, po prostu takie są reguły kultury dyskusji, a klepać post za postem to dopiero jest mega dobre konto. Miłego szukania dachówek na dzielni -
Jak nie ogarnales doku to tak jest
edit: jakiej teorii ?> ze nie trzeba anty ? chłopie zwykła matematyka
surowce beda, tylko wolniej, zbudujesz to samo
chcesz dowody ? ile st potrzebujesz ze złomowania "misttrzow anty" ?
cos nie ogarniasz tematuSprzedam metal na Quantum.
Muniek zdaje się odpowiadał na mój post. Gdzie dwóch się bije, tam trzeci - czyli ja, wychodzę
Muniek napisał(a):
Jak nie ogarnales doku to tak jest
-
Fakt.
Muniek napisał(a):
tylko wolniej
-
Muszę przyznać rację Panu Pepsi ale drugiej stronie forum też .
1. Gra bez anty ? Nie można grać bez anty skoro już jest i już będzie. Zasadniczo każda gra jakakolwiek nawet te na facebook mają mikropłatności dodam(mikro) bo takie są. Osobiście zaczynałem jako gracz bez anty początki ogame ale wtedy tylko w tibi (rpg) był pacc ;p . Masz pacca jesteś lepszy . Wracając do tematu wydałem 40 zł na Start Uni Umbra wyskoczyłem szybko ale zrozumiałem że nie ma sensu wysyłać kolejnego sms za 12 zł ponieważ wymianki surki moge robić między graczami anty można otrzymać na inne sposoby , można handlować z graczami a przyspieszacze są dla niecierpliwych i nakręcają jak hazard biznes.
Nie mówiąc już o banale dopalaczy to sie nazywa portfel.
Można by opisywać i wałkować jak kolega pisał wyżej pół roku temat .
Podsumowanie Nie ma Szacha nie ma mata . Jest tylko planasza Go a my gracze użeramy się kto jest lepszy z anty czy bez albo 2 w jednym .
Moja myśl : Graj dobrze pokaż co umiesz kups sobie anty jak Cię swędzi i pobaw się
Pozdro Miłego weekendu... and we forgotten what make us strong. Złomować was na potęgę this is true ogame no anty no bot just fight noobs
for the horde -
Relokacje ? Ja mam najmocniejsze pozycje - 8mki.
Pewnie, łatwiej kupic Po co gra c i sie meczyc. Klikniesz 300 pakietów a jak braknie to kolejne 300.
Im back dalej boli ?Sprzedam metal na Quantum.
O to tylko się rozchodzi. Ciułanie tygodniami lub miesiącami na jedną relokację. Rób jak chcesz.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość