Kurde, czemu jestem z małej? ;<
Mordimer Madderdin, uniżony sługa, licencjonowany inkwizytor biskupa Hez-Hezronu.
Solo: 2837% ACS: 6058%
ST: 25
#superniebo
David napisał(a):
Teraz ponawiam pytanie: coś taki zmierzły ostatnio?
hrhrhr Już mnie nikt nie wyrzuci z zielonego teamu, to można napisaćNie przesadzaj. Ja tam zawsze będę się upierał, że współpracowaliśmy. Do tej pory, jak to piszę, czuję oddech Abnegi na plecach.
Sam się dziwię xDmasz otwarte CT?
od kiedy?
hmmm, podkrakowskiejakie torciki lubisz najbardziej?
Może walnę "fopa" (ach, ten mój francuski!), ale jakoś nie przypominam sobie, żebym z Tobą piłphii a mnie nie ma lama i tyle o!!!
Ja nie piję! A... pepsi xd Przyjedź do Poznania!kiedy idziemy na pepsi ? :x
o! o! zapraszam Redzik! Zuzkę złapiemy i możemy się znieczulaćdobra dzis zobaczylem temat
to sobie zaspamuje a co od czegos tu jestem
nie długo urlop wiec pewnie Poznań a skoro Poznań to się trzeba gdzieś znieczulic najlepiej nie sam
oO U mnie jest z dużej. Coś Ci się monitor chrzani xDKurde, czemu jestem z małej? ;<
Uoooohohohoho Sporo tych osób z którymi piłeś
Kto Ci powiedział, że nie lubię spamu? Kłamał! Jak stałem się suppkiem. O ja :d nie wiem Autentycznie nie pamiętam. Byłem modkiem i jakoś coś Eury i LeeLoo mnie zwerbowali? Albo ja się sam wprosiłem a oni mnie przyjęli? Jakoś takA temacik widzę się trochy zakurzył więc pomogę ci go 'odnowić'
Co się stało, że stałeś się IRC-Suppkiem? Wiem, mogłeś już pisać odpowiedz, ale wałkować 9 stron - masakra. Pewnie 80% to czysty spam, którego tak bardzo nie lubisz
Dav napisał(a):
Ceeeś!
Pamiętasz mnie?
W sumie nawet lubięLubisz grochówkę?
W nasionkach, szczelnie zapakowane i zamknięte w sklepie z dala ode mnieUlubione kwiaty?
mój pokójUlubione miejsce w naszym pięknym kraju?
Buźki.
Bo jest mój! Nikt mi tu nie przeszkadza, nikt nie hałasuje, wszystko jest pięknie i ładnie - mam idealną atmosferę do czynienia zła.Dlaczego Twój pokój jest rzekomo najwspanialszym miejscem na świecie?
To on przechodzi?:dKiedy przejdzie Ci w końcu leń?
Podarła się jak próbowałem wypruć z niej ten nick.Jak sprawuje się koszulka z uroczo przekręconym nickiem?
mam idealną atmosferę do czynienia zła
absolutnie nie ale ja w swoim bałaganie znajduję się najlepiejDavid napisał(a):
mam idealną atmosferę do czynienia zła
Hypa, chcesz tu oficjalnie stwierdzić, że masz w pokoju PORZĄDEK?
Alkohol sie zbliza wielkimi krokami?
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez David ().
Czy ja wiem czy artystyczny nieład istnieje? Ja się nie znam na sztuce i generalnie niewiele ona dla mnie dlatego znaczy. Co do nieładu w moim pokoju... hm, wszystko jest ulozone na kupkach dookola fotela na ktorym siedzeKontynuując wątek bliskiego Ci "ordnung ..." - jak zatem zdefiniujesz "artystyczny nieład" i jaką formę przybiera on w Twojej izbie mieszkalnej?
Pfi Mieszczuch!Aurum napisał(a):
weee \o/
Co tam na wsi slychac? Pole obrobione juz na zime?
Pozdr. Aurum
Moj Panie napisał(a):
muszę na wstępie napisać że jestem w szoku
Nie wiedziałeś? Oj, biedakubyło się pochwalić żeś irc admin, a nie biednego Lasica trzymać w takiej niewiedzy
hyhy just for the record - ja nie palę!patrze w SiO a tam Hyp temat zamyka... sobie myślę, że chyba popili chłopaki za dużo, a tu patrze ja ci na range i totalny szok:P
Stało to się jakiś czas temu A Jacuś jest obecnie Support For Administratorsnowy masta irca... hyp jak to napisałeś : "nierychliwy ale sprawiedliwy" hehehe
a tak btw to kiedy to się stało :D?
no i... co z Jacusiem?
Aurum napisał(a):
Ty sprawiedliwy jestes? Nie mataczysz na boku?
HypnOS napisał(a):
Ojtam, staram się
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez David ().
EtamDavid napisał(a):
Aurum napisał(a):
Ty sprawiedliwy jestes? Nie mataczysz na boku?
HypnOS napisał(a):
Ojtam, staram się
Hrhhrhr, hypolit, z okazji świąt, święta lasu, dnia latawca zacznij się przykładać, co?
Nananana ;dKto Ci upiłował rogo-błyskawice?
Nie jest tak fajnie jak by się zdawałoJak Ci się podoba funkcja ircowego kierownika zamieszania?
Niet Sami z siebie daliśmy amnestię części zbanowanych. Taki prezent na święta (o prawdziwych powodach nie będę mówił, niech wygląda, że mamy jakieś serce :P)Dostałeś już jakieś pw od naszych stałych "ulubieńców" ircowych z prośbą o zdjęcie - częściowe - wykluczenia w ramach świątecznej promocji?
Aurum napisał(a):
Masz IQ jak Doda?