.me mac hypnos - chcę wiecej zdjęć
![<:](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/gasmile.gif)
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Banshee napisał(a):
Słuchaj, matka ćpie że wiesz? Domyśla sięHypnOS napisał(a):
Zaprawdę, zaprawdę... mama wie że ćpiesz?
Ale gdzietam xd
Bardzo proszę o odpowiedź w kolorze cyjanowo limonkowy burgund. Się robi. Rozróżniam tylko kilka kolorów, więc odpowiedziałem w różowym.
Bardzo mi ten kolor się spodobał. Cieszę się ;)
I w ogóle to widziałem ostatnio coś fajnego.
Zobacz tę pizzerię: http://pizzeriaraj.com.pl/ Fajnie, że lotnicza, ale miałem nadzieję, że pizzę dronami dowożą. A tu tylko obrazki :P
Pizzy takiej dobrej to w życiu nie jadłem. Była w kształcie samolotu? ;)
Ale jeszcze ciekawszy był klimat w lokalu. Wyobrażam sobie :)
Od razu mi się o Tobie przypomniało. Lof <3
W zakładce "Start" i "O nas" jest parę zdjęć z wnętrza restauracji... Ano ładnie, nie przeczę :)
.me mac hypnos - chcę wiecej zdjęć![]()
Hyp, Hyp! Indyczek <3
Co tu się tak zdrowo opierdzielasz? Chyba Ci trzeba tyłek przetrzepać!Mrum
Odszedłbym stąd, ale nie mam gdzie. #SołSad #nołlajf
A, i odpisuj mi różowym. ;3 No ba, tej! :D
Pewne jest, że wyjeżdżasz i nie zobaczymy się w maju?No niestety
Ale w następnym maju może damy radę?
Chociaż ostatnio miałaś okazję, to nie chciałaś - wolałaś kolezankę pilnować, czy napewno nie scyka przed wstrzyknięciem sobie litrów farby pod skórę
To kiedy następnym razem? W Posen?Zapraszam
Toruń ma być w tym roku w Pozku. Zobaczymy czy szef dotrzyma słowa ;P
Pójdziesz ze mną do Ice Baru, prawda?No ba! Nie da się inaczej.
Kupiłeś sobie białą koszulkę? Taką jak mówiłam?Jakieś tam maaaam :P
Chcę drinka z limonką, co polecisz? <; Wódka z limonką? :D
.me całuje hyp - Ty wiesz jak!Cmok w krok! <3
Cześć,
Czy piłeś piwo bezalkoholowe? Tak. Od pewnego czasu często takie piję. Smak piwa jest, a nie ma negatywnych skutków alkoholu ;)
Czy kiedys zbierales podkladki? Zbierałem tylko ze stołu w barze. Ale jakoś nigdy nie pamiętałem, żeby je przynieść do chaty :P
Masz wystawe kufli na szafce? Nie. Mam z 3 kufle w domu. Piwo piję głównie z butelki/puszki. Nawet w barze wolę z butelki
Ile piany lubisz w piwie? Na 2 palce! I to tylko tej z samej góry.
Jezdzisz na Oktoberfesty? Niestety nie. Ale jak w końcu znajdę kogoś, kto ze mną pojedzie, to może się to zmieni ;)
Jak dobrym jestes pilotem? Słabym. Ale się codziennie rozwijam.
Czy zawsze jestes ostrozny czy czasem wolisz sie pobawic/przestraszyc? Latam głównie ostrożnie, ale coraz częściej na bezpiecznej wysokości robię potencjalnie niebezpieczne manewry. Samochodem jeżdżę za szybko i z pogwałceniem wielu przepisów. Aczkolwiek od 10 lat nie miałem wypadku ani kolizji.
Jakie drzewo jest najlepsze? Hmm. Instruktor wiele razy mi to mówił, ale nie pamiętam ;/ Iglaki nie są zbyt dobre, jeśli nie masz sprzętu do zejścia (gałęzie kończą się wysooooooooooko). Ja bym wybrał brzozę - giętka, słabe gałązki, a po konarach da się zejść.
Wodowales kiedys samolotem? Nie ;P
Kakarotto napisał(a):
HYPCIO!!!
Jeez, maj slejwMaj master tel mi:
proponuję colęCo pijemy 17-19 lipca?
Pewnie!Czy będziesz spał w DE ze mną w łóżku jeśli będzie burza z piorunami?
Tej, Nie uwierzysz! BIEŻĄCY!Jaki rocznik ma Vito, którym jedziemy?
Pewnie! Laski lecą na rush ;dCzy na różowy t-shirt dam radę wyrwać jakieś laski?
Hmm, realnie to w przyszłe wakacjeKiedy przelecimy się...nad polskim Bałtykiem?![]()
Pokaż spoiler
U12
Top 1 wydobycia
Czołówka górników ogame.pl
Top 1 bunkier
Solo: 3'300%
ACS 17'000%
Łącznie: 39'472,17%
Uczestnik 5 S&D
Zniszczone moony ~40
Electra
Top 75