Wednesday, May 17th 2006, 9:41pm napisałem:
Tak więc. Piłem piwo z:
Piłem z Tobą a nie ma Cię na liście? Jak to się mogło stać? <_< Wybacz moją sklerozę i daj znać - dopiszę Cię z przyjemnością
A tak w ogóle to temat cały czas edytuję, więc proszę jeszcze nie czytać
Trochę się od tego momentu zmieniło, ale to nieważne. Temat posłuży jako lista ludzi z którymi piłem (w sygnie się nie mieszczą :D)[size=7]Eeghm, cóżby tu napisać. Mam na imię Michał. Mam 19 lat. Mieszkam w małej wiosce pod Poznaniem. Jakiś miesiąc temu skończyłem LO.
Kocham jezyk niemiecki, lubię angielski. Poza tym interesuję się ogólnie pojętną informatyką. Nie cierpię spamu. (pewnie dlatego, ze mi go za duzo przychodzi na maila :P)
Nie palę, piję jedynie dobry alkohol - tzn piwo (i to nie byle jakie, np. Tyskiego nie ruszam :P)
Przed kompem spędzam dość dużo czasu, przeważnie na IRC. Lubię techno, nie przepadam za H&H. Cóż wiecej? Normalny modeq :P[/size]
Tak więc. Piłem piwo z:
- Abnega - exFA OGame.pl. Miło było poznać, mam nadzieję, że jeszcze się kiedyś pojawisz
- aduch - poznański modek OGame.pl. W końcu pojawiasz się na dłużej na zlotach - świetnie \o/. Do zobaczenia na kolejnym
- aFk - exGO OGame.pl. Nigdy nie zapomnę Ciebie na drogach Bielska Białej
- Agness9 - SGO Battleknight.pl - nie ma co, fajna, zabawna kobitka i to z Poznania!
- Agusia - exModka OGame.pl. Agusia, te baśnie, które mi opowiadałaś na ucho, ah, ah!
- Akodo - człek, który przyjął mnie do teamu Mój pierwszy smod
- Al Ganonim - modek OGame.pl. Astronom, jedyny człowiek, który potrafi tak wytłumaczyć powstanie wszechświata, że można to zrozumieć po kilku piwach
- Alruvil - Network Helper i CMS Member OGN
- Alwego - exGO OGame.pl
- Angela - jedna z moich ulubionych SModek MN. :***~
- Argoo - mentor KingsAge.pl
- Arille - szkoda, że już sobie poszłaś. A, dzieki za kartkę!
- Arkanis - GA OGame i admin paru innych gier
- Art - wiewiórek ExMod (sic!) OGame! Obecnie CoMa. No ale tego Pana to chyba nikomu nie trzeba "przybliżać" ;d
- Asiulka - GO OGame.pl i ex IRC Opiekunka OGame.pl
- Asterek - ex SGO OGame.pl
- Ayame - mod Gladiatus.pl i BattleKnight.pl. Kobieta która zawsze daje mi dach nad głową, kiedy tego potrzbuję
- Betti - SGO BK.pl
- bezet - exSGO techniczny OGame.pl
- Bighorn - exGO OGame.pl
- Billek - SGO KingsAge.pl i exGO OGame.pl. Naprawdę "spoko koleś"
- Blue_Dragon - GA BattleKnight.pl - jedna z przemoczonych do suchej nitki kobiet w Leipzig
- Boba - GO OGame.pl. Potrafi używać napędu nadprzestrzennego nawet na polskich drogach. Świetny kompan do dyskusji o powstaniu wszechświata
- Bobson - IRC Support Manager OGame.pl. RLU i guru ;d
- Boski_Maniek - Twoje ataki na kobiety jako zamaskowany ninja w Leipzig xD Dżizas, kupa śmiechu! Do następnego Maniek
- Buleon - do dziś pamiętam jak stanałes w drzwiach fary mówiąc "Access Denied"
- Bzyku - exGO OGame.pl
- Cognito - mod OGame.pl
- Cola - exGO OGame.pl, mod Ikariam.pl
- CookieMonster - exMod Metin2.pl i.... Poznaniak \o/
- cruella - FA OGame.pl, GO Tanoth.pl cru
- David - obecnie emeryt. Wcześniej modek OGame.pl, kiedyś był nawet FA, ale szybko mu się znudziło. David lubi czyste naczynia i czochranie
- Darla - SMod Tanoth.pl, Mod NosTale.pl, KingsAge.pl i BattleKnight.pl - uff, trochę Ci się tego nazbierało
- Dexterek
- der graue Prophet - Extended Support Helper OGN
- Djablica - kochana modka OGame.pl
- Dobry - mój wirtualny tato z U20 i człowiek, który wiele mi pomógł w RL
- Driver - modek OGame.pl i organizator corocznych zlotów w jego miejscowości
- Dudercz - exGO OGame.pl
- Egoist - exGO OGame.pl
- Eisenhower - exSGO OGame.pl
- Elrond - fafik
- Evilish - exSGO OGame.pl
- Eurynomos- manager polskiej części staffu sieci OnlineGamesNet
- FENIX66 - GA MetalDamage.pl
- frenchman - exSupporter OGame.pl i prawie stały bywalec Poznańskich zlotów \o/
- Frytoslaw - GO OGame.pl - no, może Frytek ze mną nie pił ale ja z nim tak
- Gargan - GA KingsAge.pl
- Gienek - Naczelna Kaczka Teamu. Obecnie SMod OGame.pl i FA KingsAge.pl. Generalnie spoko, ale to w końcu nadal Kaczka
- Gneisenau - exSGO OGame.pl. Zapoznał mnie z człowiekiem, który ułatwił mi moje początki na studiach
- GosiaK - GA OGame.pl i... GO Tanoth.pl
- Grześ - Grześ The Grześ
- Hellgirl - mentorka Ikariam.pl, moderatorka Ikariam.pl i OGame.pl. Świetna kompanka podróży na północ Pół życia w pociągu, co? Poza tym to jedyna Polka z Polski z którą mogę porozmawiać po niemiecku :d Hellcia :*~
- holek - exMod OGame.pl
- Hubi - GO OGame.pl
- Hydzio - Extended Support Helper OGN, IRC Supporter Metin2.pl. Człowiek z tysiącem bitów w telefonie xd
- Jackxxx - Admin supportu IRC OGame.pl. Jeszcze w jego bagażniku nie jechałem Jeszcze
- Jasnoksieznik - Mod OGame.pl. Jasny, w końcu miałem okazję Cię poznać \o/
- jonias - smodek OGame.pl. Jedyny, który potrafi zrobić zdjęcie potokowi błędów!
- joteaven
- Kamikaze - MOD Metin2.pl, ex smod 4story.pl Ex MOD i GO knigtsdivine.pl ,ex mod Ikariam.pl, ex mod tanoth.pl ,ex mod nostale.pl ,ex irc.opiekun.ogame.pl
- Kasia321
- KaT - druga z moich ulubionych SModek MN - KaT :*~~
- Klipa
- Klopotek
- Lady Claire - aka eklerka :d ExMod OGame.pl. Członkini Poznańskiej ekipy. Miłośniczka matematyki. Nienawidzi mnie za moje żarty xD Świetna babka ogółem
- Lavep
- Legor - tak, to ten Legor. Ten Legor, którego moony rozwalacie
- Lord L
- Lord_Kaan
- maira - GO ikariama ;d
- Majka - ta która pali słomki, nie pije alkoholu itd itd
- mate2002
- Maverick - FA Gladzia, exTM Ikariama i co tam jeszcze ;p
- marcik - Extended Support Helper OGN, IRC Support Manager OGame.pl
- mario
- Mefistofeles
- Methe - obecnie modka na Metku Przesympatyczna koleżanka :**
- MiaArnix - GO BattleKnight.pl. Kolejna z przemoczonych do suchej nitki kobiet w Leipzig
- miodzio
- MisQ - exSupporter OGame.pl, obecnie GAFA 4story.pl i FA NosTale.pl. Popularyzator hasła (i koszulki) "będę bronił xaara krzesłem"
- modychorst
- Mysza303 - GA Airrivals.pl i DarkPirates.pl
- n0b0dy - COMA GF, Serveradmin JaBSnG.OnlineGamesNet.net.
- Nagash - exGA OGame.pl, TM Metina. Udało nam się go kiedyś wyciągnąć z mroku na światło (co prawda nie dzienne, ale zawsze coś :D).
- Nandrea - GA Metin2.pl i NosTale.pl
- Neutrino
- Niuzik - modek OGame.pl, SModek KingsAge.pl i świetny kumpel
- numique - niemiecki Polak No i manager BitBucket. Numi rządzi \o/
- Ogi - exTM OGame.pl, a obecnie CoMa
- OziX
- Padyszach
- Paso - COMA GF, ex-Support Helper OGN
- Popuri - starsi OGameowicze go napewno pamiętają
- Prawnik - GO OGame.pl i towarzyszka podróży m.in. Poznan<->Kujawsko-Pomorskie Fajnie było, nie? :d
- Proboszcz - członek elitarnej ekipy teamu (i ex) IRC OGame.pl i prawie stały bywalec poznańskich zlotów
- procesor87 - exGO OGame.pl, Poznaniak, kobieciarz i świetny kumpel
- prohans - na IRCu spamuje, a w RL już mniej
- Ranger - exManager OGame.pl, obecnie GO OGame.pl i... paparazzi
- Radim
- Ramzesik
- Razjeel
- Red Baron - Redzik :d Szef sojuszu Poznań na uni20 z odległych czasów, kiedy jeszcze grałem w OGame. Teraz sojusz już się chyba rozsypał, ale ludzie pozostali. Krejzol jakich mało
- Rising - modek OGame.pl, którego nie da się nie lubić
- |Shark| - Support Manager OGN
- sbd - kolega poznański supporter no i GA Tanoth.pl
- Schnee - exEgzekutorka OGame.pl. Obecnie FA BiteFight.pl Świetna babka
- SeeQu
- Selkia - zabawna kobietka z pomorza ;d
- sidha - a właściwie s_i_d_h_a. Kreseczka, kresunia GO OGame.pl exGO na Katsuro.pl
- Siersciuch - jeden z moich ulubionych SModów MN. Pracował za mnie, więc nic dziwnego, że go lubię, nie?
- Sharak - IRC Supporter OGame.pl. Ex Super Grill Operator. Zabawny, fajny i w ogóle.... ale pali
- Smoczyca - w OGame.pl była opiekunką IRC. A jako, że była dobra, to szybko awansowała na stanowiska admińskie Obecnie TM NosTale.pl i GA Ikariam.pl.
- Solonek
- Spadi
- S_P_E_C
- Stivi - egh, może łatwiej będzie wymienić czym Stivi nie był? :d Obecnie modek i supporter OGame.pl, GAFA Tanoth.pl, FA Ikariam.pl. Robil costam jeszcze w metaldamage i gladiatusie. Coś jeszcze Stivi? Edit: SupportForAdmins Katsuro.pl, exMod Metin2.pl i exSMod Warpfire.pl, SGO Kingsage.pl, Trial OGN <- mówiłem, że będzie łatwiej wymienić czego on nie robił
- SUPULL - SGO MetalDamage.pl ;o
- Syntia - Polska Loca GF
- szybka
- T_Send
- Tanin
- Terpsychora - exMod OGame.pl, członkini ekipy Poznańskiej. Świetna babka
- Tide28
- Than
- The0ne
- tortoise - exmodek OGame.pl i KingsAge.pl, modek Ikariam.pl i 4story.pl. Dla hynosa - torcik
- Tycjan
- Weatherwax - LeeLoo ExWszystko.OGame.pl (GO, Mod, Support). Obecnie się leni na emeryturze
- Witcher - ex IRC Supporter OGame.pl, ex GO Katsuro.pl, ex opiekun IRC, exGO OGame.pl. Towarzysz w boju o wyzwolenie Polski i polaków spod władzy kleru. Jeden z nie tak już niewielu, z którym spałem
- woolfik
- Valefor - po prostu właściwy człowiek, we właściwym miejscu o właściwej porze. A do tego mega sympatyczny :0
- Van Blade
- Vardamir
- Various - GA OGame.pl i Katsuro.pl i jeden z nielicznych z którym piłem wódkę. Wódka jest fuj, ale jak mus to mus :d
- VasqeS - exSGM Nostale.pl. Podsycacz miłości Angeli do słomek :d
- xaar - GA Metin2.pl i NosTale.pl, exSupporter OGame.pl (hyh, ciekawe czy ktos o tym pamieta :P). Z nim też spałem xD
- Xajmaq
- Xyrus - Supporter OGame.pl, SMod BattleKnight.pl, mod 4story.pl - no i jedyny teamowiec z mojego wydziału
- ZeRoFiGhter - Network Manager OGN, IRC Operator OGN. Szef (prawie) wszystkich szefów
- Zoraya - GO OGame.pl, kobieta która prowadzi samochód lepiej niż większość facetów. No i ogólnie świetna babka
- Zubrzyk - mój drugi ulubiony SModek MN. Nauczył mnie jak pracować (symulować pracę). Bez tej umiejętności tak długo bym nie wytrzymał
- Zuka el Boss - sojusz Pozan z u20 \o/ Hah! to były jaja, pić piwko na przystanku Szkoda, że tak mało się pojawiałeś na zlotach. Mam nadzieję, że Cię teraz więcej będzie?
- Zuza - koleżanka z legendarnego sojuszu Poznań na U20. Niestety sojusz chyba już się rozpadł ;/ W każdym razie miło jest wypić sobie piwko z Zuza
- Zuzol
- Zwiastun Mroku
Piłem z Tobą a nie ma Cię na liście? Jak to się mogło stać? <_< Wybacz moją sklerozę i daj znać - dopiszę Cię z przyjemnością
A tak w ogóle to temat cały czas edytuję, więc proszę jeszcze nie czytać
Ułożone by kasai <3
Post był edytowany 21 razy, ostatnio przez HypnOS ().