Ładowność sond
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
@buleon - wróciłem właśnie po dłuższej przerwie na nowe uni - wydaje mi się, że było to poddane pod głosowanie w ankiecie przed startem uni, tak jak jest poddawane teraz, przed startem kolejnego? jeżeli nie, to kiepsko.
@Starrk - zgadzam się w zupełności. pamiętam też ile osób było przeciwnych wprowadzeniu pancerników chociażby. jednak póki nie ma odgórnej zgody na te sondy to raczej jałowa dyskusja.17.08.2005r - ...
Zawsze z fartem -
Na Himalii nie było to głosowane, z tego, co pamiętam. Na Galatei chyba też nie, dalej wstecz nie pamiętam.
Lwica jest boska :) -
Panie RENTEK czy ja gdziekolwiek podawałem jakieś sugerowane ilości osób ,które chcą lub nie chcą.W ostatnim poście napisałem ,że spora ilość graczy nie chce ,no bo o tym świadczą zarówno wpisy na forum ,prywatne dyskusje w grze czy wcześniejsze debaty chociażby przy zmianach parametrów unii.Napiszesz ,że spora ilość graczy chciałaby takich zmian i jestem wstanie się z Tobą zgodzić,
ale które sporo jest wieksiejsze to już sprawa dyskusyjna.
Napisałeś,że możesz mi zaświadczyć ,że spora ilość zwolenników ładowności sond olała forum i ja Ci wierzę,co więcej mogę Ci zaświadczyć ,że spora ilość przeciwników też dawno olała forum.
Pozdrawiam ja:) -
Wracając do ładowności sond, dziś udało mi się wykręcić dość ładny wynik. Jeśli chcecie zgarniać dużo surowców, grając uczciwie, głosujcie na uniwersa z ładownymi sondami
Początek:
I finał:
Lwica jest boska :)
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0