YeahBunny [T R] vs. Pan Krecik [ZAKON] ~ 6974.42%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• YeahBunny [T R] vs. Pan Krecik [ZAKON] ~ 6974.42%

Chyba jak do tej pory najwiekszy zaorany bunkier :) TP sie skonczyl, wczoraj w usie bunkierej z zyskiem 100kk, teraz troche wieksze rozbijanie sie ale i tak do przodu :) Tego Pana ostrzegalem, ze jak TP sie zrobi to polece, ale jak widac wiara w bunkier dalej byla :)

Pozdro dla buddy, ekipy z disco i dostawcow.

Pozdrawiam rowniez wszystkich pusherow:

Thrawna za push na wiarassie dwa dni temu konto sprzedane za 220zl :)
    PutGoodNameHere za push na bylym koncie Rocketa - dwa razy urlop zdjety, dwa razy konto w jego reckach.
    Astride i Dominikusa za push na bylym koncie sojusznika - Wiertarze :)

Reasumujac: Grajac tymi pushami i tak nic nie osiagniecie elo

Dnia 05-07-2019 13:18:41 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor YeahBunny [T R]

Mały transporter 100.000
    Lekki myśliwiec 1.000.000
    Krążownik 200.000
    Okręt wojenny 50.000
    Niszczyciel 10.000

Obrońca Pan Krecik [ZAKON]

Krążownik 574
    Sonda szpiegowska 16
    Satelita słoneczny 616
    Gwiazda Śmierci 50
    Wyrzutnia rakiet 338.000
    Lekkie działo laserowe 100.000
    Ciężkie działo laserowe 21.000
    Działo Gaussa 6.000
    Działo jonowe 21.000
    Wyrzutnia plazmy 4.000
    Mała powłoka ochronna 1
    Duża powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor YeahBunny [T R]

Mały transporter 92.336 ( -7.664 )
    Lekki myśliwiec 923.240 ( -76.760 )
    Krążownik 195.121 ( -4.879 )
    Okręt wojenny 49.230 ( -770 )
    Niszczyciel 9.873 ( -127 )

Obrońca Pan Krecik [ZAKON]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    17.123.180 Metalu, 1.229.115 Kryształu i 754.590 Deuteru

Agresor stracił łącznie 541.262.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 2.472.322.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 452.856.600 metalu i 244.584.900 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 19.106.885 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 84.521.780
    Kryształ: 101.673.015
    Deuter: -10.908.410
    agresor zyskał łącznie 175.286.385 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.592.663.180
    Kryształ: -714.555.115
    Deuter: -184.210.590
    obrońca stracił łącznie 2.491.428.885 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.2.0
  • "grunt, ze w zniszczonych up"

:E

edit:

bocieek napisał(a):

słabe to - masz ocenę jak Ty moje bunkry, szkoda nawet flotę podnosić na te ochłapy. ja tam chociaż miałem po 150kk :P

Mówiłem CI - zgłoś mnie o ten push, i przestań pieprzyć głupoty 3 po 3 bo się płyta zacięła i nie idzie tego słuchać.
    bo jak ty na wszytko odpowiadasz ze quantum costam to gitarra :D to a propos zacietej plyty
    rosolov [NuN] - Xanthus - OFF
    Szutruk-Nahhunte [NuN/T R] - Fenrir - OFF
    Tuco Ramirez [CLAY] - Sombrero - epizod OFF

Definitywny koniec.

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez abecaduo ().

• słabe to - masz ocenę jak Ty moje bunkry, szkoda nawet flotę podnosić na te ochłapy. ja tam chociaż miałem po 150kk :P

Mówiłem CI - zgłoś mnie o ten push, i przestań pieprzyć głupoty 3 po 3 bo się płyta zacięła i nie idzie tego słuchać.
    The End

uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End

uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End

uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End

Uni68 Bociek [3 X] - The End

Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k%
  • bocieek napisał(a):

słabe to - masz ocenę jak Ty moje bunkry, szkoda nawet flotę podnosić na te ochłapy. ja tam chociaż miałem po 150kk :P

Matematyk z Ciebie jest slaby, jezeli dla Ciebie 150kk jest wieksze od agresor zyskał łącznie 175.286.385 jednostek.

Po drugie nawet jezeli bana nie dostaniecie, to wiadomo, ze to byl push :) Z reszta tylko tak potraficie zrobic cos powyzej 5k% xD
  • BoG napisał(a):

Ja tam lubię wloty w bunkry, w stoczniach się nie nudzą, pojawia się jakiś cel w tej grze. Ładnie zaorane, a flota zacna. Kiedy zaczynasz GSy? To ostatni etap flociarza, a uni za miesiąc zacznie zdychać :X
    250 już jest. Sklepie tylko trochę puszek i krkow, żeby większy zysk wychodził z topowych flotek i dalej gesi i pewnie bunkrów : Ale co prawda to prawda, coraz mniej aktywnych. Jeszcze trochę i zostaną idlaki A Eko trzeba będzie podnieść:/
  • No widzisz tacy właśnie są ludzie, muszą w grze oszukiwać aby podnieść swoje ego, skąd tu czerpać przyjemność z tego że cyferek przybywa na wystawionej flocie hmmm... słabe, lecz niestety nic z tym nie poradzimy, jedyne co mnie śmieszy w tym wszystkim to jest to że jak dla mnie flota zbudowana w ten sposób jest dla mojej skromnej osoby tak fajna jak IQ patostreemerów.

Graty przeorania bunkra tym bardziej że ostrzegałeś, może obrońca myślał że żartujesz hehe, wczoraj sam wybrałem się całą moją flotą na bunkier tracąc w bitwie 70kk we flocie co prawda zysk z tego wyszedł prawie 80kk co jest zasługą debrisu złomowego ale miałem przy tym świętną zabawę, musiałem dopilnować wlotu, porozglądać się czy ktoś mi może przeszkodzić, lub czy ktoś będzie chciał mnie skontrować dzięki temu gram w Ogejca tyle lat, bo co by to była za przyjemność gdyby wszystko było mi podane na tacy bo zapłaciłem pln'ami lub mi to "kolega" wystawił

dochodząc do meritum każdy gra jak potrafi jak w życiu realnym, jesteś słaby i nie potrafisz nic osiągnąć swoją ciężką pracą to kombinujesz jak by coś zajumać lub jak by zarobić aby nic nie robić :D

Obrońcy SzO i mniej wiary w bunkier a więcej w FS'a i czasami bardziej zdrowego myślenia że jak top1 pisze że po wybudowaniu teleportu zaatakuje to nie będzie robił z "gęby cholewy" i po prostu zaatakuje!

ps.
    jak mi Moderator usunie mój post to poskarże się prezesowi :D

Imperare sibi maximum imperium est

ST#262 NEKKAR ON
    ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF
    ST#67Fenrir - OFF
    ST#3 Dorado - ON
    ST łącznie - 421
  • Bunny napisał(a):

BoG napisał(a):

Ja tam lubię wloty w bunkry, w stoczniach się nie nudzą, pojawia się jakiś cel w tej grze. Ładnie zaorane, a flota zacna. Kiedy zaczynasz GSy? To ostatni etap flociarza, a uni za miesiąc zacznie zdychać :X
    250 już jest. Sklepie tylko trochę puszek i krkow, żeby większy zysk wychodził z topowych flotek i dalej gesi i pewnie bunkrów : Ale co prawda to prawda, coraz mniej aktywnych. Jeszcze trochę i zostaną idlaki A Eko trzeba będzie podnieść:/
    Parę uni wcześniej to przerabiałem, byłem w tej sytuacji co Ty tutaj :E Dlatego tu zawczasu olałem grę żeby nie było wypalenia jak tam :D
    Blaze of Glory!