Promocje tak ładnie reklamujecie w grze, zupełnie nie rozumiem czemu nie można w podobny sposób poinformować graczy o możliwych problemach - stosownie wcześniej np 7 dni. @Art takie rzeczy muszą być tłustym drukiem, dużo czcionką i na czerwono żeby ślepy pelikan zauważył - forum jest dodatkiem do gry i nie wszyscy z niego aktywnie korzystają. Shit happens ale czemu nikt z tego wniosków nie wyciąga.
Lobby nie działa!
-
-
Też mnie ciakawi jak bedzie z eventem na moony moje planowanie na PMy dzisiaj wlasnie poszło się paść
-
kamieniarz napisał(a):
wisniakrk napisał(a):
Poza tym blokada tak działa że 2 ataki doleciały mi właśnie do celu - akurat zwykły farming ale nie wiadomo czy komuś nie udało się jakiejś floty wyzłomować bo te ataki wysłałem po tym jak wszystkie floty zawróciły na planety więc ktoś się mógł wstrzelić spokojnie
-
Dokladnie tak
ja sobie kontrolnie ataki na idlerow puścilam, wczesniej ponawiając fsa
wszystko pięknie dolecialo i wrocilo nawet, zanim blokada stala sie aktywna
17 minut w ukladzie na speed x 5 czy 6 to można dwa razy obrocic -
-
skoro nie można ataków przeprowadzać i tym samym prób to może by wydłużyć event na moona 40% ??
-
NSX napisał(a):
skoro nie można ataków przeprowadzać i tym samym prób to może by wydłużyć event na moona 40% ??
Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,
kładąc futerał przy tomach Norwida.
-
ja sie delikatnie zapytam co z eventem na moony pasowalo by go wydluzyc
ale nie zaraz bedzie napisane ze koliduje z innym eventem i nie mozna banda niedorozwinietych imbecyli
zaraz bedzie cenzura -
Przy tej ilości wtop ze strony GF pozostało tylko czekać i obstawiać w jaki ciekawy sposób nam to zrekompensują, aczkolwiek uczciwy dla wszystkich sposób ciężko mi sobie wyobrazić w tej sytuacji.
-
FINEZJA1 napisał(a):
NSX napisał(a):
-
Ruda napisał(a):
FINEZJA1 napisał(a):
NSX napisał(a):
UNI 3 - Lord Beliar (top 10) niezezłomowany ,kariera zakończona
Uriel/Xanthus - po dłuuuuugiej przerwie zajrzałem ponownie do Ogama,tym razem bardziej w eko - Infiminium -
Ataki zablokowane do 19.06 - 8.00. Ładnie... a zbierałem na tech. jonową na 13 poziom i nie mam jak farmic"Amor Patriae Nostra Lex"
-
nowynick napisał(a):
Przy tej ilości wtop ze strony GF pozostało tylko czekać i obstawiać w jaki ciekawy sposób nam to zrekompensują, aczkolwiek uczciwy dla wszystkich sposób ciężko mi sobie wyobrazić w tej sytuacji.
Unifusion mogliby zrobić za to dla Aquarius itp. bo wieje tam nudą jak nigdzie indziej gdzie grałem. 2 konta na krzyż aktywne i puste układy. -
Ej, co wy mówicie, serio mogliście atakować między 12 a 13? Koło 10:20 miałem farmę puścić, ale już wtedy był blok, tyle że do 20:00.
Meh, widać dalsze testy na produkcji zakończone niepowodzeniem, blokada do jutra o 8 rano xD"Indeed" - Teal'c
-
PreDator uni50 napisał(a):
Ej, co wy mówicie, serio mogliście atakować między 12 a 13? Koło 10:20 miałem farmę puścić, ale już wtedy był blok, tyle że do 20:00.
Meh, widać dalsze testy na produkcji zakończone niepowodzeniem, blokada do jutra o 8 rano xD
-
Posty nie na temat zostały usunięte. Proszę nie zaśmiecać tematu, który dla większości graczy jest bardzo ważny.
Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl
moją ogejmową encyklopedią jest ciap! -
Dziś 26.06 znowu nie mogę się zalogować, tylko animacja tych 9 kulek ciągle ładuje, ale lobby się nie pojawia, coś wiadomo, bo nie widzę informacji o kolejnych przerwach czy blokadach ataków?
-
Hmm.. mi wszystko działa normalnie. Troszkę dłużej się ładowało, ale zaskoczyło.
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
Czasem mi się zdarzy zawieszenie na tych "9ciu kulkach" wtedy daje parę razy F5 i w końcu zaskakuje.Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post??
-
45 min później zaskoczyło.. parę razy w tym czasie dawałem F5 ale tylko kulki nic więcej, trochę lipa
-
Zróbcie cos z tym syfem bo zaś nie idzie sie zalogować na konto ani przez telefon ani przez opere....
-
od wczoraj wieczór wiesza się widok galaktyki, albo długo dolicza, albo nie da się załadować strony
-
Co do logowania, parę dni temu też miałem kulki, gdy próbowałem wchodzić przez "Ostatnia gra". Przez "Graj" i wybór uni z listy było znacznie szybciej. Może to coś pomoże.
Lwica jest boska :) -
potwierdzam to co napisał przedmówca. U mnie tez tak bylo i logowanie przez "graj" dziala bez zarzutu.Bla, bla, bla, bla
-
Bad.Whisky napisał(a):
Zróbcie cos z tym syfem bo zaś nie idzie sie zalogować na konto ani przez telefon ani przez opere....
No Sacrifice, No Victory...
Punish and Enslave
przed zlomem nie ucieknie nikt, nawet Hitler xDDD ---> youtube.com/watch?v=B1v_YTE5dOg -
nas maja w dupie tylko chajsy się liczą i jeszcze ich konta oni na nich siedzą to jest wbrew regułom i prawnie pytałem się mecenasa.
Ogólnie nic z nimi nie podpisywaliśmy to są nasze konta oni tylko maja serwery a niemcy kuzna mam prawnika koło nich robia nas jak nic -
Jedno wielkie gówno i nic nierobienie
Po aktualizacji lobby na jednym z moich kont pojawił się mi inny nick niż miałem przed!!!!
To jest dopiero wałek i nie wierzę że nie mają dostępu do naszych kont!!!!!!! -
logowanie z kompa co parę razy 9 mooników z telefonu jednak bardzo często .
To chyba od ostatniej aktualizacji -
Psuje się dalej, kulki na telefonie w firefoxie i w chromie, na komputerze kulki w 4 rodzajach przeglądarek. Nie piszcie że to wina przeglądarki, to wina lobby . Jak 10 razy przeloguję od nowa to w końcu załapuje i to nie ważne na czym i w jakiej przeglądarce. ZRÓBCIE COŚ Z TYM SYFEM WRESZCIE. A zaraz, tu nie ma co się wysilać na forum bo to g..o daje. Trzeba na niemiecki board iść. AMEN. Teraz możecie mnie zbanować za to że prawdę mówię.
Moderator kruszynka:
Wulgarne słowa zastąpiono zgodnymi z Regulaminem. Upominam za wulgi -
Dodam, że u mnie też klikanie przez "graj" nie zawsze już łapie. Nie gram praktycznie przez telefon (z rzadka robię login, ale jeszcze nie miałem tam problemów), natomiast przez komputer, gdy włączam uniwersum, patrzę na adres. Gdy nie widzę numeru w adresie, od razu wracam, bo wiem, że się nie załaduje i klikam drugi raz. W adresie w wyskakującym okienku musi być np. s150-pl.ogame.gameforge.com (Xanthus).
Lwica jest boska :)
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość