lec, mi pokazuje 215 online
Lubił wieczorem wyjąć z szafy skrzypce,
kładąc futerał przy tomach Norwida.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
I o tym właśnie mówię.... masz np online 215 osób na przykładowo 400. Teraz niechaj z tych pozostałych osób nie będących zalogowanym wróci flota i nie będą jej mogli odebrać i wysłać dalej, bo nie mogą się zalogować. Wystarczy JEDNA osoba z tych 215 zalogowanych która takiego delikwenta wyskanuje i poleci flotą i taka osoba jest w czarnej...FINEZJA1 napisał(a):
Avinashi napisał(a):
I o tym właśnie mówię.... masz np online 215 osób na przykładowo 400. Teraz niechaj z tych pozostałych osób nie będących zalogowanym wróci flota i nie będą jej mogli odebrać i wysłać dalej, bo nie mogą się zalogować. Wystarczy JEDNA osoba z tych 215 zalogowanych która takiego delikwenta wyskanuje i poleci flotą i taka osoba jest w czarnej...Teraz rozumiesz?FINEZJA1 napisał(a):
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Avinashi ().
Bunny napisał(a):
Nie no fajnie. Ktoś poświęca pół nocy, żeby uwalic komuś kulkę, łapie flotę na skanie, puszcza pilota A tu po 2 godzinach nagle nie ma pilota. No i 1.2kkk zysku poszło się walić, trzeba było dac wczoraj jakieś info na og, że znowu coś [ciach] z lobby i będzie blokada ataków...
Jak takie kwiatki wychodzą z flotami że z automatu ściąga je na moony planety to powinni nie blokady ataków dawać tylko konta na U wbijać tak jak przy łączeniu serwerów , nie każdy zagląda na łogejma dwa razy dziennie czy trzy czasami ludzie wysyłają floty na tygodniowe fs i logują się raz na kilka dni , będzie zoonk >backup czyli masa roboty i nerwów ....Agent Brown napisał(a):
Szacun, floty które wracają po blokadzie ataków już stoją na moonach jak ktoś miał do 22 fs, a blokada zejdzie o 20 to domyślam się że trochę backupów was czeka have fun guuuuys
Agent Brown napisał(a):
Szacun, floty które wracają po blokadzie ataków już stoją na moonach jak ktoś miał do 22 fs, a blokada zejdzie o 20 to domyślam się że trochę backupów was czeka have fun guuuuys
wisniakrk napisał(a):
Poza tym blokada tak działa że 2 ataki doleciały mi właśnie do celu - akurat zwykły farming ale nie wiadomo czy komuś nie udało się jakiejś floty wyzłomować bo te ataki wysłałem po tym jak wszystkie floty zawróciły na planety więc ktoś się mógł wstrzelić spokojnie
wisniakrk napisał(a):
wystarczy wprowadzić ( co działało na jakiś serwerze pseudo ogame), że w przypadku wystąpienia błędu blokada ataków nie dotyczy kont które zalogowały się już po naprawieniu błędów. Czyli póki ktoś nie zaloguje się ponownie nie może zostać zaatakowany. Takie rozwiązanie nie blokuje możliwości gry całemu ogame i wyklucza zezłomowanie kogoś kto akurat puścił fsa który miał wrócić dzisiaj o 22 a po 20 już gonga wyłapie