kamyk_oddam [NZD] & Guderian [MammaMia] vs. p4k [BLDR] ~ 211.67%

• GUDERIAN, powiem tylko tyle.
    Nie odwaracam kota ogonem.
    Chlopie ja sie nawet przyznalem do bledu, ze podalem Wam czas. Ale Ty na discordzie MammaMia nie pisales, ze polecisz, tylko ze bedziesz bronil, nie wazne z kim Kamyk poleci ;) Wiec skoncz pieprzyc farmazon.
    Kolejny czlowiek bez zycia, dla ktorego tylko "OGamowy wizerunek" jest wazny.
    Jak dla mnie spoko, wyklikaliscie mnie, nie umiem w to grac i heja ;) a teraz niech kazdy wierzy w co chce ;) ja nie mam potrzeby klamac, bo gram w to dla funu, nie mam poprzestawianych klepek jak Ty ;)
  • Piszesz, że nie masz potrzeby kłamać gdzie wcześniej piszesz stek bzdur i kłamstw :E Poproszę więcej personalnych wycieczek w moim kierunku, jesteś naprawdę śmiesznym osobnikiem.
    Podałeś nam czas pisząc denny tekst "to jak to wykorzystacie będzie o Was świadczyło" próbując się dennie wybronić przed złomem, już w tamtym momencie wiedziałem, że możesz coś takiego pisać na boardzie i mnie bezpodstawnie oskarżać ;) Nie chodzi o sam ogame'owy wizerunek, w każdym Twoim poście jest wycieczka personalna, raz o honorze, potem o życiu, potem znowu o życiu, potem o braku życia, a na koniec o poprzestawianych klepkach.
    Weź na klatę i zjeżdżaj.
    [ciach]

Super Moderator Ruda:
    prowokacja

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez guderianbanned ().