fafik666 napisał(a):
ograzal sie typek, a tu niestety urlop i nazwa konta kasacja. gdzie ta sprawiedliwosc sie pytam i te proby zlomowania mnie?

Czasami lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż sie odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
fafik666 napisał(a):
ograzal sie typek, a tu niestety urlop i nazwa konta kasacja. gdzie ta sprawiedliwosc sie pytam i te proby zlomowania mnie?
showtime napisał(a):
nie gra, a Twoje zaklamanie albo totalna slepota
gosciu moje konto nigdy nie bylo na allegro
mylisz mnie z Nada, ktory sie podszywal pode mnie
za to ty kupisales konto i to fakt, lucyfer kupil po zlomie i dostal w ciagu 24h i to tez fakt ;D
wandal na innych uniach zmienial konta jak rekawiczki i to tez fakt jak cala wasza reszta, a ty fafik nie pyskuj bo znowu w rece moje wpadniesz jak i cala reszta![]()
a teraz cieszcie sie z tego ogromnego zysku ktory macie ze mnie ;D
a jedyna emocja jaka u mnie wywolujecie jest rozbawienie z waszego lamerstwa ;D to nie zal, wscieklosc czy co ty tam sobie wyobrazasz, slepa kuro
czym?? dex przehandlowalem co mi zostawiliscie na moonach i juz mam flote jak ty prawie a zostaja jeszcze koenksje i znajomosci
nomercyyyy napisał(a):
ktos napisal "Ja powiem tak: Skila nie kupisz"
Hehe, no tak, skilla wymagal ten lot, kiedy obrocny nie bylo. Niewybaly skill. Ogromna wiekszosc gra z anty wiec te glupie komentarze nt antyreckow mozna sobie darowac. Wiekszosc z was zrobilaby tak samo. No chyba ,ze w du.pie mialaby miesiac grania ... Badzcie obiektywni. Nie ogarniam tego. Anty uzywacie do innych celow, ale jak juz wydane na antyrecki to ble.
Graty starcia. Szo obroncy.
1 gość