Gitkoles napisał(a):
Dzień dobry
pojawiło się w mojej drużynie pytanie:
czy do odebrania nagrody za ilość zniszczonych księżyców liczą się sztuki? czyli czy liczymy tam moony, które nie mają wymaganych 4702km i procent za ich zniszczenie nie przekracza 130%?
i czy można wielokrotnie niszczyć komuś księżyc na tych samych współrzędnych? np sąsiadom z us jak sobie zrobią ponownie? w końcu to seek and destroy
Neferet napisał(a):
Dzień dobry,
Księżyce liczą się na sztuki w klasyfikacji Postrach Księżyców, jednak wszystkie muszą być powyżej 4702km i procent musi być równy lub większy niż 130%. Wszystkie moony przez zniszczeniem muszą być mi zgłoszone. Tylko nie na ostatnią chwilę, bo raz mogę odpisać po 5minutach, a innym razem po 8h (np w nocy).
Co do drugiego pytania, można wielokrotnie niszczyć moony jeśli pojawi się nowy. Tzn. niszczysz jeden, powstaje kolejny i jego też możesz zniszczyć, ale trzeba go ponownie zgłosić.
nie żeby coś, ale pytałem
A tak serio, to nie ma znaczenia czy jesteś papieżem, czy Barackiem Obamą, czy też Bono albo Björk – niektórzy ludzie będą cię uwielbiać, a niektórzy nienawidzić. Możesz być kolesiem wałęsającym się po ulicach albo najsławniejszą osobą na świecie, to bez znaczenia. Niezgoda i opozycja są, niestety, częścią człowieczeństwa. Nie znam jeszcze artysty, który by nie zaznał jakiejś formy krytyki.