TTG Presents Top1 ACS WOJNA SpartanikusTTG & Engineer Vela & Ilusioon & Cichy_Buch & Amazing Grace vel Dominikus vs. gikerov [T R] ~ 55691.95%

• no cóż, stało się. Całe TR spało ale nie całe TR zrobiło fs :E
    Mimo, że to bfs, czyli nic ciekawego to jednak % robi z tego dość widowiskowy temat.
    Graty dla Veli za zebranie ekipy bo jak mniemam to on zainicjował akcje.

Giker ziomeczku przetapiaj sos i zagraj jak fabiano na europie :) a teraz grillik i piwko :)

Pamiętnej soboty nie ma co rozpatrywać, każdy wie swoje na ten temat i każdy ma swoje spojrzenie nato. Moje jest takie, że ja wyszedłem na niej najlepiej bo puściłem flo i poszedłem na koncert. FS pierwsza klasa, jeszcze mogłem zarobić xDD
  • ZDOBYWCA1 napisał(a):

ps jeśli chodzi o liczenie bo autor tematu napomniał o tym że było nieudolne po ściągnieciu Sparcie moonów a więc rozczaruje Was było udolne choć Wy niezgodnie z regulaminem bugowaliście oraz zapchaliście podgląd, lecz chłopaki z TR są honorowi i nie zgłosili tego bo wszyscy biorący udział w łamaniu regulaminu trafili by na odpoczynek przymusowy od Ogame
    Bardzo proszę o wskazanie punktu w regulaminie, który zabrania zapychania podglądu. Co do bugowania to też niespecjalnie wiem gdzie nastąpiło, ale może po prostu mam braki w informacjach na temat gry. ;)
    Blaze of Glory!
  • BoG napisał(a):

ZDOBYWCA1 napisał(a):

ps jeśli chodzi o liczenie bo autor tematu napomniał o tym że było nieudolne po ściągnieciu Sparcie moonów a więc rozczaruje Was było udolne choć Wy niezgodnie z regulaminem bugowaliście oraz zapchaliście podgląd, lecz chłopaki z TR są honorowi i nie zgłosili tego bo wszyscy biorący udział w łamaniu regulaminu trafili by na odpoczynek przymusowy od Ogame
    Bardzo proszę o wskazanie punktu w regulaminie, który zabrania zapychania podglądu. Co do bugowania to też niespecjalnie wiem gdzie nastąpiło, ale może po prostu mam braki w informacjach na temat gry. ;)

Wyjaśnienie
    Bugusing to wykorzystywanie błędów w oprogramowaniu bądź próby spowolnienia pracy serwera dla własnej korzyści.

Aktywacja statusu urlop podczas gdy twoje floty są w ruchu będą traktowane jako bugusing.
    Boty, makra, automatyczne skrypty itp. będą traktowane jako skrypty z wyjątkiem wyraźnie zatwierdzonych przez Game Forge.
    Każdy gracz ma obowiązek poinformować Operatora Gry o odkrytych błędach gry.

Bugusing przy użyciu sond szpiegowskich
    Na 6 sekund (lub mniej) przed atakiem (dolotem floty) zakazujemy jakichkolwiek działań ze strony agresora bądź obrońcy a także wszystkich innych osób, które mogą doprowadzić do lagów, bugu z nierozstrzygniętą walką lub uniemożliwienia ucieczki obrońcy.

Aby gracz został ukarany za bugusing przy użyciu sond szpiegowskich poszkodowany musi zgłosić się, w ciągu 72 godzin od zaistniałej sytuacji, do supportu gry, załączając API starcia.

przepraszam to nie to

edit:

6. Bugusing/ Skrypty
    Celowe wykorzystywanie błędów w grze jak również ich nie zgłaszanie jest surowo zabronione.
    Używanie programów jako interfejs pomiędzy graczem a grą jest niedozwolone. Zakazane są również każde inne formy automatycznie generowania informacji w celu uzyskania niedozwolonych korzyści przez grupę graczy. Lista wyjątków jest umieszczona na Oficjalnym Forum gry.

zapchany był podgląd ale przez to były też lagi i odświeżenie falangi trwało około 5 sekund a to jest niezgodne z regulaminem :P

Imperare sibi maximum imperium est

ST#262 NEKKAR ON
    ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF
    ST#67Fenrir - OFF
    ST#3 Dorado - ON
    ST łącznie - 421

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez ZDOBYWCA1 ().

• Camper napisał(a):

ZDOBYWCA1

coz tak placzesz i bawisz sie w adwokata.. wystarczy lizania gdyz az nie dobrze to wyglada.
    Pogratuluj wszystkim i niech zabawa dalej trwa..

Osobiscie jeszcze raz gratuluje Starcia gdyz naprawde ukazuje sile i radosc z gry zarowno atakujacym jak i obroncy.

Pozdrawiam Cpr.

c

oj jak ja takich graczy lubie ale w reckach swoich i pewnie tutaj też tak będzie,więc do zobaczenia w grze

kolego niesympatyczny, po pierwsze brałem udział w tej akcji o której piszemy po drugie jeżeli ktoś o coś pyta to jeżeli się jest dobrze wychowanym to się odpowiada i po trzecie jeżeli Ciebie nikt nie pytał to zamilcz bo już w szkole podstawowej o tym uczą (no chyba że jeszcze jej nie skończyłeś, więc nie wiesz o tym)

napisał bym jeszcze pare epitetów lecz mi nie wypada - w przyszłości czytaj ze zrozumieniem i mniej wazeliny a na pewno ktoś Cię będzie szanował
    bez odbioru

jeszcze raz gratuluje i przepraszam za nic nie wnoszący post ale wywołał mnie do tablicy jakiś no name a.zarazem trol internetowy, więc musiałem coś naszkrobać

Imperare sibi maximum imperium est

ST#262 NEKKAR ON
    ST#2 WASSAT- OFF

ST#87 Uni69 - OFF
    ST#67Fenrir - OFF
    ST#3 Dorado - ON
    ST łącznie - 421
  • Poprzez wchodzenie komus w tylek nie bedziesz mial szacunku jak widac na forum. Pisanie na ow temat wojen rowniez nie jest stosowne co do dzialu, jezeli chcesz innym graczom wyjasnic czy tez wymienic swoje informacje - pisz na pw a nie zasmiecasz niepotrzebnie dzial by tylko cos napisac.. Zamiast wglebiac sie niepotrzebnie w temat - baw sie dalej gdyz od tego jest gra.

Admina prosze o usiniecie niepotrzebnych wiadomosci by nie zasmiecac.

Pozdrawiam.
  • ZDOBYWCA1 napisał(a):

BoG napisał(a):

ZDOBYWCA1 napisał(a):

Wyjaśnienie
    Bugusing to wykorzystywanie błędów w oprogramowaniu bądź próby spowolnienia pracy serwera dla własnej korzyści.

Aktywacja statusu urlop podczas gdy twoje floty są w ruchu będą traktowane jako bugusing.
    Boty, makra, automatyczne skrypty itp. będą traktowane jako skrypty z wyjątkiem wyraźnie zatwierdzonych przez Game Forge.
    Każdy gracz ma obowiązek poinformować Operatora Gry o odkrytych błędach gry.

Bugusing przy użyciu sond szpiegowskich
    Na 6 sekund (lub mniej) przed atakiem (dolotem floty) zakazujemy jakichkolwiek działań ze strony agresora bądź obrońcy a także wszystkich innych osób, które mogą doprowadzić do lagów, bugu z nierozstrzygniętą walką lub uniemożliwienia ucieczki obrońcy.

Aby gracz został ukarany za bugusing przy użyciu sond szpiegowskich poszkodowany musi zgłosić się, w ciągu 72 godzin od zaistniałej sytuacji, do supportu gry, załączając API starcia.

przepraszam to nie to

edit:

6. Bugusing/ Skrypty
    Celowe wykorzystywanie błędów w grze jak również ich nie zgłaszanie jest surowo zabronione.
    Używanie programów jako interfejs pomiędzy graczem a grą jest niedozwolone. Zakazane są również każde inne formy automatycznie generowania informacji w celu uzyskania niedozwolonych korzyści przez grupę graczy. Lista wyjątków jest umieszczona na Oficjalnym Forum gry.

zapchany był podgląd ale przez to były też lagi i odświeżenie falangi trwało około 5 sekund a to jest niezgodne z regulaminem :P
    Szczerze mówiąc widywałem zapchane w ten sposób podglądy i nigdy mi fala nie zamulała z tego powodu. Problemem jest znalezienie tego co interesuje w tym całym bajzlu, ale bugusing to nie jest. Tu raczej problem z kompem klepiącego niż serwerami OGame. Kończmy więc offtop, chciałem po prostu sprostować. :)
    Blaze of Glory!