@czubulus najmocniej przepraszam, zagapiłem sie i myślałem że to ty byłeś autorem tematu, procenty Akurat jak ty urlopujesz to w spokoju wiem że mogę o czymś zapomnieć Może jak @Art ma nas w poważaniu to może wypowie sie kto inny @smoki na przykład Jak widać gracze chcą zmiany i są na to gotowi przykre więc że najzwyczajniej w śmiecie zostajemy zlewani...
Prawda jest taka że stare wezn, mówie o tym przed uf jakby nie patrzeć zostało z naszej grupy najbardziej pokrzywdzone ale też wyszło na tym najlepiej nie licząc właśnie zmniejszenia procentu złomu ze flo i mówi to właśnie ekowiec :p Ja mam frajde z klikania domków niech i ci z kontami bardziej pod flo niech mają frajde z większego pzta
Prawda jest taka że stare wezn, mówie o tym przed uf jakby nie patrzeć zostało z naszej grupy najbardziej pokrzywdzone ale też wyszło na tym najlepiej nie licząc właśnie zmniejszenia procentu złomu ze flo i mówi to właśnie ekowiec :p Ja mam frajde z klikania domków niech i ci z kontami bardziej pod flo niech mają frajde z większego pzta
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez 2+2 ().