Art napisał(a):
Tylko, że tym samym tworzycie precedens. Na forum widzę głosy zwolenników i te głosy próbują forsować ankietę ponownie, bo uprzednia była dla nich niepomyślna.
Wasz argument na niską aktywność odparłem, że to nie jest wina długiego weekendu czy świąt. Stosowanie przez Was argumentów "wielu graczy" nie ma pokrycia w cyfrach, do których sam mam wgląd.
Robienie ankiet nikogo nie kosztuje i można je robić tak długo, aż osiągnie się pożądany rezultat? To może od razu pójdę i zgłoszę zmianę konfiguracji bo tego chcecie tu na forum?
Chcecie zrobić to dobrze, przygotujcie kolegów i koleżanki na kolejną ankietę, którą mógłbym zaproponować za kilka miesięcy. Zwiększajcie świadomość tych co grają, że oddając głos w ankiecie mają realny wpływ na zmianę. Wystarczy spojrzeć na to co zrobiła @ciap na U68 i jak wyglądał jej lobbing Da się?
Nie mogę ulegać głosom kilku graczy, którzy na forum najczęściej wspominają o potrzebie zmian. To na Was spoczywa odpowiedzialność przekonania pozostałych graczy do zmiany.
Swoją drogą - czy nie można byłoby zrobić jakiegoś nagłówka informującego o istnieniu takiej ankiety podczas jej trwania? Co żeby nie było ukryte w wiadomościach - czasami się zdarza, że odczytasz wiadomość klikając w nią, ale nie masz chwilowo czasu na odczytanie o co chodzi i wychodzisz - a potem zapominasz, że cokolwiek takiego tam było. Mała rzecz, a mogłaby poprawić frekwencję.