Ja tam jakoś wyrzutów sumienia nie mam.
xXx [RVE] & bmw s1000rr hp4 [Spectral] & DwK [RVE] & QrQ [RVE] & Legion [RVE] vs. Terror [ODDAM] ~ 1361424.11%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Gratulacje Panowie !! ( sorka ale klawka na UK !:( )
Widzialem jak w blokach startowych kazdego dnia byliscie zeby zrewanzowac sie za ubiegloroczny grudzien
Gratuluje zgrania i dynamiki akcji. Nie znam relacji z drugiej strony czy zaspal czy poprostu oddal juz konto czy najzywczajniej przecenil swoje umiejetnosci i byl zbyt pewny ze nikt go nie ugryzie...nie wazne. Swiat na Zibalu odwrocil sie do gory nogami
Jeszcze raz gratki i pozdrawiam bo pomijajac wszelkie uczypliwosci i chamstwo pomiedzy pewnymi graczami ... wlot rewelka !
aha jeszcze jedno: ----> Pit_07
Gosciu ... jak chcesz sie podpisac i pogratulowac to zrob to - nikogo nie obchodza twoje osiagniecia w zyciu codziennym oraz na innych uni .... ehhh -
napisałem przecież, że miałem taką samą sytuacje co terror tylko na innej uni i tyle a Ty się Panie Dyson85 czepiasz słówek.Uni Zibal - TOP 130 [OFF]
Uni Mensa TOP 15[OFF] -
Brawo , mimo ze od miesięcy jestem nie aktywny to widziałem jak opozycja dla terrora rośnie .
strony medalu jak zwykle są dwie a nawet można by go postawić na kancie .
Pierwszą stroną jest to że Terror przestał grać aktywnie i miał to głęboko gdzieś , pamiętam okres gdy kompletnie nie potrzebował robić fsa.
Drugą stroną jest to że połowa z agresorów zbudowała swoje floty poprzez skupowanie kont
a kantem jest to że wszystkim uczestnikom należą się gratulacje bo starcie wielkie i napewno długo zostanie na szczycie , co najmniej połowa agresorów wie co robi i robiła przygotowania już od dłuższego czasu
Wielkie gratulacje i szybkiego przetopu agresorom
Terrorowi powodzenia w realu , jak to się mówi w tej grze osiągną wszystko więc po co dalej walczyć . -
Jeśli już ktoś coś dokonał to od razu skupował konta.....
żal.pl.
Terror przecenił swoją siłę, i codziennie gdzie indziej zostawiała flotę, w normalnej sytuacji byłby w 100% bezpieczna.
Jednak zorganizowaliśmy tak akcję aby wypaliła w 100% jeśli będzie nieaktywny nad ranem, niezależnie gdzie by stał, a jednocześnie tak aby nie zorientował się
w razie niepowodzenia,że szyjemy mu garniturek.. -
Legion napisał(a):
Jeśli już ktoś coś dokonał to od razu skupował konta.....
żal.pl.
Terror przecenił swoją siłę, i codziennie gdzie indziej zostawiała flotę, w normalnej sytuacji byłby w 100% bezpieczna.
Jednak zorganizowaliśmy tak akcję aby wypaliła w 100% jeśli będzie nieaktywny nad ranem, niezależnie gdzie by stał, a jednocześnie tak aby nie zorientował się
w razie niepowodzenia,że szyjemy mu garniturek.
Część agresorów znam i ich ''Legitność'' ma wiele do życzenia .
Jak pisałem gratulacje agresorom tak ogromnego starcia -
Ubiliscie te flote bo T położył laske na te grę. Jakby miał zamiar dalej grać to w skanach nie zobaczyli byście nawet pyłu ksiezycowego. Wystawił wam to na tacy i tyle.Pradawny Eridanus - ON
Pradawny Deimos - OFF
i Pradawny jest tylko jeden.... reszta to podroby.... -
I padł gwiazdorek hahaha
Uśmiałem się strasznie, c'nie @LoleXXX
Ekipie co spakowała kasztana wielkie gratulacjeSOLO - 839977.41%
ACS - 351347,16%
uEuropa - 4 501 895,59% = 332 ST
uWasat - 694384.77% = 61 ST
uOrion - 450861.08% = 227 ST
uKassio - 436333.77% = 228 STPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Fabiano ().
-
Witajcie
Na wstepie dzieki Druzynie Pierscienia za akcje
I moj cdnastapil
Przygotowania do tego szly ladnych pare miesiecy
Z mojej strony wszystko co zrabowalem szlo w stocznie ,na palcach jednej reki bym policzyl ile kopalni pobudowalem przez ten czas
Kilka tygodni przed godzina W zaczelismy sie zblizac do naszej ofiary ,obgryzac kawalki torta aby zmusic obronce aby wszystko trzymal razem to ze nie robil FSa to swiadczy o niebywalej ufnosci we wlasna sile
I tutaj sie klania podstawa matematyki i dodawanie 2+2 +1=
i to co przez rok czasu nikomu nawet sie nie snilo stalo sie
5 graczy
kazdy z innej parafi
zebralo sie razem aby skonczyc z terrorem i okrucienstwem tego swiata
dosc straszenia maluczkich : sprzedaj dex bo inaczej cie dojade
i pewnego wieczora polecialy kolonizatory ,zdobylismy przyczolki ,postawilismy telepki i po 30kilku minutach byly top 1 uni Zibal (obecnie zbanowany ) lezal na orbicie gotowy do recyklingu,
PS
teraz kto inny dzierzy top 1 uni
aby nie skonczyl jak jego poprzednikS&D Universum Zibal Edycja 1
Złomiarz:1. DwK [1420677.76%] -
DwK napisał(a):
teraz kto inny dzierzy top 1 uni
aby nie skonczyl jak jego poprzednik
Rośnij w siłę rośnij, bo do pobicia jest prawie 1.4mln %
Kto nie w soju ten przeciwko sojowi.
Pamiętaj - Rób fsa.Lepiej stracić flotę za sojusznika, niż patrzeć jak rośnie i rdzewieje w orbitach
TOP 1 ACS speed uni x1 Zibal - 1 361 424.11%
Informacja .: xXx :.
Gram tylko na Zibal.
-
Każdy z nas ma wybór ostawcie to i zostawmy w pokoju,kto odszedł kto przyszedł ja sie tam nie wtro.. aby nie było każdy człowiek jest człowiekiem.
Poszło i koniec dalszy ciąg nastąpi tylko pojawią się inne kontaPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez PSYCHO DAD ().
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-