dla tych, którzy nadal nie zrozumieli
honor to honor a strategia to strategia, ktoś tam napisał o buddy, sprzedawania czasów itp
czy któryś z atakujących miał buddy z Yesem? podejrzewam że nie
czy mieli jakiś umowny pakt o nieagresji? podejrzewam że nie
grali jak mniemam w opozycji do siebie, jeden na drugiego polował, próbował dopaść, zezłomować itp
nie znam szczegółów akcji, ale do mojej oceny nie potrzebuję ich
Yes bdb gracz, kojarzę z forum, wojtek i mili to samo, tyle ze znam osobiście, reszty nie znam lub widywałem jedynie na forum,
dwie rywalizujące strony barykady, zero układów, każdy każdego chce dopaść - prosta sprawa
ktoś komuś wsadził szpiega, konia trojańskiego czy coś podobnego - ot co. Element strategii. Nic do honoru.
Zrób im to samo, lub podobnie, wsadź im szpiega, trojana, cokolwiek. I dopadnij. Zrób jeśli tylko potrafisz. Nie płacz.
I nie praw więcej o honorze w tej grze, jeśli tego nie rozumiesz.
To gra wojenna - strategiczna gra wojenna.
honor to honor a strategia to strategia, ktoś tam napisał o buddy, sprzedawania czasów itp
czy któryś z atakujących miał buddy z Yesem? podejrzewam że nie
czy mieli jakiś umowny pakt o nieagresji? podejrzewam że nie
grali jak mniemam w opozycji do siebie, jeden na drugiego polował, próbował dopaść, zezłomować itp
nie znam szczegółów akcji, ale do mojej oceny nie potrzebuję ich
Yes bdb gracz, kojarzę z forum, wojtek i mili to samo, tyle ze znam osobiście, reszty nie znam lub widywałem jedynie na forum,
dwie rywalizujące strony barykady, zero układów, każdy każdego chce dopaść - prosta sprawa
ktoś komuś wsadził szpiega, konia trojańskiego czy coś podobnego - ot co. Element strategii. Nic do honoru.
Zrób im to samo, lub podobnie, wsadź im szpiega, trojana, cokolwiek. I dopadnij. Zrób jeśli tylko potrafisz. Nie płacz.
I nie praw więcej o honorze w tej grze, jeśli tego nie rozumiesz.
To gra wojenna - strategiczna gra wojenna.
"Usiądź, opowiem Ci jak bardzo Cię zranię..."