Yes Man [P N] vs. panwojny [MoF] ~ 3299.41% + farming

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Yes Man [P N] vs. panwojny [MoF] ~ 3299.41% + farming

ST 476

Witam.
    Ostatnio sporo się dzieje w Sojuszu .
    Złomowali :
    Ancymon,
    Kromak,
    Hamer,
    Misiu,
    Losiek,
    Kajak,
    Wisior,
    Hetevox,
    Nawet ... Poziomka O_O
    Więc musiałem i ja coś dorzucić od siebie ... :D

Lot szybki i spokojny bo w usie :D
    Obrońcy życzę dokładniejszych fsów !

Na waciki będzie :P

Pozdrawiam Bandę z PNu i Znajomych 8)

Dnia 06-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Yes Man [P N]

Pancernik 50.000

Obrońca panwojny [MoF]

Mały transporter 66.543
    Duży transporter 45.498
    Statek kolonizacyjny 2
    Recykler 670
    Sonda szpiegowska 1.925

Po bitwie...

Agresor Yes Man [P N]

Pancernik 50.000 ( -0 )

Obrońca panwojny [MoF]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!

Agresor przejął:
    16.000.000 Metalu, 16.000.000 Kryształu i 16.000.000 Deuteru
    591.203.443 Metalu, 36.786.804 Kryształu i 29.603.037 Deuteru
    295.601.722 Metalu, 18.393.402 Kryształu i 14.801.518 Deuteru
    147.800.861 Metalu, 9.196.701 Kryształu i 7.400.759 Deuteru
    73.900.430 Metalu, 4.598.350 Kryształu i 3.700.380 Deuteru
    36.950.215 Metalu, 2.299.175 Kryształu i 1.850.190 Deuteru

Agresor stracił łącznie 0 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 826.213.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 165.117.600 metalu i 164.823.600 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 1.322.086.987 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.326.574.271
    Kryształ: 252.098.032
    Deuter: 73.355.884
    agresor zyskał łącznie 1.652.028.187 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.574.250.671
    Kryształ: -499.333.432
    Deuter: -74.715.884
    obrońca stracił łącznie 2.148.299.987 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.2.0

Do zobaczenia :)
    BEST SOLO ~ 78.767% :)
    BEST ACS ~ 52.443% 8-)

ST - 431
    Łącznie ~ 1.384.484 %
    Średnia ~ 3.212 %
  • Nie pamiętam jak się nazywał ten koleś rodem z płaskoiemców, ale napiszę to za niego - PUSH!!!! Bo jak to można mieć bez strat taki zysk na kimś! Z urlopu ze zezłomowanego i pushowo odbudowanego konta! Tak jak na Insomni - kupiłeś bo wypłata była!!!1111

A tak na serio - bogatemu to i byk ;). Gratuluję!
    "The circus is gone, all that's left is the clowns..."
    Robbie Williams "Ego a go go "
  • Myślałem że Krwawy że sobie darowałeś retoryke - ST na Bfsie to nie ST, trzeba kogoś wyliczyć albo skontrować, to tak głupie podejście do tematu jak kiedyś niektórzy argumentowali że ktoś ma dużo pkt bo jest no lajfem i spedza przed komputerem 20 godzin - a to takie beee ;)

Ja wiem że jak Ty padniesz - to na bank nie będzie to BFS - i wiesz co szanuje to

“Beware the quiet man...
    For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
    And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN :>

• priesten napisał(a):

Myślałem że Krwawy że sobie darowałeś retoryke - ST na Bfsie to nie ST, trzeba kogoś wyliczyć albo skontrować, to tak głupie podejście do tematu jak kiedyś niektórzy argumentowali że ktoś ma dużo pkt bo jest no lajfem i spedza przed komputerem 20 godzin - a to takie beee ;)

Ja wiem że jak Ty padniesz - to na bank nie będzie to BFS - i wiesz co szanuje to
    jak spadłem to nie był to bfs :P

lubię trochę podokuczać ot cały ja - ale jak widzę ohy i ahy za farmienie w kółko tych samych osób no to sorry ;) muszę :)

jeszcze raz graty i szo
    u4 - 10669% - 14 ST - średnia 762%
    u7 - 18291% - 34 ST - średnia 537%
    u35 - 53941% - 43 ST - średnia 1254%

"Honor nie szpeci godnego, ani godny honoru."
  • Krwawy Tapicer napisał(a):

priesten napisał(a):

Myślałem że Krwawy że sobie darowałeś retoryke - ST na Bfsie to nie ST, trzeba kogoś wyliczyć albo skontrować, to tak głupie podejście do tematu jak kiedyś niektórzy argumentowali że ktoś ma dużo pkt bo jest no lajfem i spedza przed komputerem 20 godzin - a to takie beee ;)

jak spadłem to nie był to bfs :P
    lubię trochę podokuczać ot cały ja - ale jak widzę ohy i ahy za farmienie w kółko tych samych osób no to sorry ;) muszę :)

jeszcze raz graty i szo

Chciałem Cie przeprosić, pomyliłem Cie z jakimś pro skillem z 3X chyba albo Misków - podobnie jak reszta jednak jesteś ofiarą miernych Starć na BFS-ie
    Do tego mało wiarygodnym - miałeś ponoć kończyć z grą zamiast nas zawstydzać wpisami, wiesz jak to słabo brzmi jak taka gwiazda tego działu komentuje dużo lepszych od Siebie ;) ?

Mallory [DoF] & Warka [COMA] & fnk [P N] & Kromak [P N] vs. dziob [3 X] ~ 98143.53%

Uważaj Waćpann bo zaraz się okażesz złomowaną w kółko farmą 8o

“Beware the quiet man...

• To samo mogę powiedzieć o Yes manie co Ty powiedziałeś mnie - gdzie tu logika? Ja gorszy od innych? - cytując klasyka "matka wie, że ćpiesz"? Moja aktywna gra zakończyła się lata temu - klikam tylko dla kilku znajomych i dla możności dogryzania takim jak Ty niebieskim figo fago.

• Serio Stary ? To samo możesz napisać? To powiedz mi łaskawie na którym etapie zycia forumowego Yesa próboje on oceniać inne niż sojuszników starcia, w szczególności w taki sposób jaki Ty to próbojesz robić. Ja Ci bardzo szybko wyjaśnie, on tego nie robi, nie komentuje Bfsa, nie Bfsa, mało tego zazwyczaj nie pisze jak Starcie Powstało. I przede wszystkim nie krytykuje - chociaż pewnie by mógł i miałby ku temu wieksze prawo niż Ty, wiesz na czym polega różnica?

On może, bo zrobił X razy wiecej niż Ty czy ja, przy cały szacunku nawet tak mierny niebieski figo fago jak ja więcej zrobił w tej grze niż Ty (chociaż ostatnie 4 lata nie grałem) i przynajmniej kilku moich sojuszników może sie pochwalić podobnym dorobkiem lub wiekszym, czytaj być lepszymi niż Ty, niestety nie są to subiektywne oceny - jedyne co możesz Ty to próbować... i to by było na tyle...

Ja rozumiem, że możemy polemizowac nad tym czy jestem rudy, albo czy śmierdzą mi stopy, pkt widzenia... może być różny
    Ale akurat w tym wypadku mówimy o pewnych twardych liczbach - czy też chociażby tematach, Rzeźnika chociażby... a tutaj jak bardzo nie będziesz zakłamywał rzeczywistość, pewnych rzeczy nie przeskoczysz, ja bym Cie stawiał w czołówce najbrzydszych avków na forum. No i zabawny jesteś nawet - człowiek na właściwym miejscu, zapomnieliśmy wszyscy że zrobiłeś tyle akcji że jesteś najlepszym recenztem każdego starcia w tym dziale XD

“Beware the quiet man...

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez priesten ().

• Nie chce mi się czytać całego posta więc odniosę się do jednego - "miałeś ponoć kończyć z grą " - generalnie o ten fragment twojej wypowiedzi mi chodziło - czepiasz się mnie, a u siebie na podwórku też masz takiego asa :P

• Mój As nie pajacuje jak Ty tutaj
    Jak nie rozumiesz o co chodzi to może przeceniłem Twoje umiejętności intelektualne, w takim wypadku faktycznie bez sensu dystkutować :)
    Całą dyskusje uznaj jako komplement z głupkami nie polemizuje

“Beware the quiet man...

• oczywiście, że was lubię - szczególnie wyśmiewać się z was jak pajacujecie to tu, to tam

@poziom, ale tu stosujesz logikę kalego - ja nie mogę pisać, że kończę grę (a był taki zamiar), a po namowie kolegów z sojuszu i innych zostałem - ale już kryształowy, super złomiarz i pro elo elo znajdujący nieodebrane fsy lub bfs z urlopu Yes man już może? Bitch please...

• Krwawy Tapicer napisał(a):

oczywiście, że was lubię - szczególnie wyśmiewać się z was jak pajacujecie to tu, to tam

@poziom, ale tu stosujesz logikę kalego - ja nie mogę pisać, że kończę grę (a był taki zamiar), a po namowie kolegów z sojuszu i innych zostałem - ale już kryształowy, super złomiarz i pro elo elo znajdujący nieodebrane fsy lub bfs z urlopu Yes man już może? Bitch please...

Wzmianka o kończeniu nie ma niczego wspólnego z tym co próbuje Ci w dyplomatyczny sposób przekazać
    Wprost - lepiej nie komentuj ST w taki sposób w jaki to robisz - boś Noob - obydwaj wegetujemy głównie, tyle że ja nie próbuje się wymądrzać na temat Bfs-ow etc ...
    Uważam że takie prawo do komentowania może mieć Mili, nawet Wilku - Ty nie bardzo
    No ale nic to - więcej tego komentował nie będę

“Beware the quiet man...

• Co to znaczy jakie prawo ?
    Prawo lenne - jest senior/ jest wasal
    Ja rozumiem że chwile mnie nie było - ale bez przesady... król jest jeden

Ja byłem wychowywany w myśl zasady - najpierw do czegoś dojdź zanim otworzysz buzie żeby komentować, widać że u Ciebie było na odwrót, bezstresowe wychowanie Co? Stąd ten Avek?
    A i jeszcze jedno już jakiś czas zauważyłem że lubicie swoje posty z malkowiczem - zatem powiem to o czym wiedzą nieliczni !!!
    Zasiadanie !!!! Multikonta !!!! Malkowicz = Tapicer !!!!!

Uziel :*

“Beware the quiet man...

• @Uziel, a ty co pies? Jak chcesz mogę ci rzucić kość dalej żebyś sobie poszedł do swojego kojca.

@poziom przestań zgrywać durnia, bo kiepsko ci to wychodzi - doskonale wiesz o co mi chodziło. Przygad z johnem :E stać cię na więcej mój nakrapiany czerwony przyjacielu :P