zona_rolnika napisał(a):
Myślałam, że rozgrywka trwa do 18 kwietnia włącznie tj. do 23:59:59....
S&D Universum Zibal Edycja 1 [18.03.2019-18.04.2019]
- Dyskusje
-
-
Uffff... a więc jeszcze nie koniec hi hiI've taken my bows,
And my curtain calls,
You've brought me fame and fortune,
And everything that goes with it,
I thank you all. -
LISEK Kasiu ona taka tajemnicza Tygrys W Lisku
-
Dzięki wszystkim za dobrą zabawę
Tak na prawdę jedno starcie przesądziło o losach rozgrywki Gdyby nie ono to kto wie... Z góry byliśmy skazani na przegraną, bo tak na prawdę walczyliśmy we czwórkę i nasza czwórka razem była słabsza praktycznie od każdego z was, a jednak podjęliśmy wyzwanie Dziękuję członkom mojej drużyny za wspólną zabawę Dziękuję także przeciwnikom Nie wiem jak długo jeszcze pogram na zibalu, bo tak na prawdę miałam kończyć już na początku marca, ale start S&D sprawił, że jednak trochę pograłam jeszcze, ale jakby nie patrzeć to czasu mam bardzo mało na grę mimo sporej liczby RW wstawianych przeze mnieI've taken my bows,
And my curtain calls,
I thank you all. -
Z mojej strony, dziękuję za zabawę w S&D i moim skromnym zdaniem - kluczem do wygranej - nie są indywidualni gracze, lecz drużyna i oczywiście czas na grę. Na szczęście i nie szczęście mieliście Terrora w grze flota TOP 1, gdyby udało się wam razem latać - to by wynik mógł inaczej wyglądać, niż jest (na pewno pojawiło by się jeszcze więcej RW).
To że nam udało się go trafić akurat w tym czasie (S&D) - fart. Trzech agresorów 3 z 5 agresorów jest w naszej drużynie - taki było podział.
Jeszcze raz dziękuje i kto wie, może do kolejnego SD.Lepiej stracić flotę za sojusznika, niż patrzeć jak rośnie i rdzewieje w orbitach
TOP 1 ACS speed uni x1 Zibal - 1 361 424.11%
Informacja .: xXx :.
Gram tylko na Zibal.
-
No i ja odpowiem ,pewnie ze do następnego i mam nadzieje ze dożyje:) .DLA WSZYSTKICH CO TU LATALI
-
i sa juz wyniki edycji ?
kto co wygral ?
i w jaki sposob mozna nagrody odebrac ?
bo ja do rajchu nie pojade
treba bedzie golebiem mi nagrode wyslacS&D Universum Zibal Edycja 1
Złomiarz:1. DwK [1420677.76%] -
Macie 96 godzin na wstawianie rw, więc musimy odczekać te 4 doby Wszystkie informacje pojawią się w oficjalnym podsumowaniu.
-
czyli podsumowania mozna sie spodziewac jutro ?:)I've taken my bows,
And my curtain calls,
I thank you all. -
zona_rolnika napisał(a):
czyli podsumowania mozna sie spodziewac jutro ?:)
Chciałabym podziękować Wam za udział w projekcie, mam nadzieję że zobaczymy się w następnej edycji
Gratuluję wszystkim wygranym, oraz proszę by postarać się o poprawne wysłanie wiadomości z emaila, który jest ustawiony na koncie na forum.
Dziękuję i powodzenia na Zibal w dalszej grze -
Jesli mozna to wybieram nagrode za zlomiarzaS&D Universum Zibal Edycja 1
Pozostaje pogratulować wszystkim uczestnikom i faktycznie być może do zobaczenia przy następnej edycji. Gratuluję zarówno zwycięzcom, jak i partnerom z drużyny tym bardziej, że dwoje naszych otrzymuje nagrody, więc istotnie jest to warte gratulacji. Latajcie dalej i siejcie dominację na Zibalu, bo każdemu z Was, biorących udział w tej zabawie należy się uszanowanie.Zibal PL S&D 2 Edycja Postrach Księżyców
-
Też chciałbym pogratulować wszystkim wyników w zabawie, zarówno zawodnikom jak i organizatorom
Była motywacja do postawienia floty i latania, ale czas wrócić do eko
Co do nagród...
Nie ma to jak dostać nagrodę z czwartego miejsca -
Ja też chciałbym podziękować za wspólną zabawę wprawdzie drużynowo nie udało nam się nic wykręcić, ale mimo to komunikacja była bardzo fajna i bardzo miło mi było was poznać Może w następnej edycji się spotkamy, choć nie ukrywam, że przymierzam się do końca gry i wyjdzie na to, że ten napęd nadprzestrzenny na którym mi tak zależało nigdy nie zostanie wykorzystany do reckówI've taken my bows,
And my curtain calls,
I thank you all. -
zona ty mnie nie stresuj
nie poto zaprzestalem wklejania RW abys mi tutaj the end zrobila
jesli tak chcesz uczynic to ok ale po nastepnej edycji S&D abys miala okazje i mi sie zrewanzowac
Dziekuje Wam wszystkim za te godziny nieustannych lotow
Za towarzystwo na pw ,za nieustajacy stres gdy polowalismy na top 1
I za euforie gdy wkoncu dopielismy swego
Dziekuje druzynie za chec walki i stawienie sie w szranki do walki jak rowniez przeciwnikom za walke mimo niesprzyjajacych warunkow
Moze dane Nam bedzie spotkac sie rowniez w kolejnej edycjiS&D Universum Zibal Edycja 1
OJ tam będzie lepiej jak zawsze ,ale w doborowym towarzystwie się spotkaliśmy i to jest najważniejsze aby do następnego razu .
AVE MY -
Kiedy można spodziewać się dodania nagrody do konta ?Lepiej stracić flotę za sojusznika, niż patrzeć jak rośnie i rdzewieje w orbitach
Gram tylko na Zibal.
-
Najpierw muszą rozpatrzyć zgłoszenia Mają na to 5 dni od wysłania, więc chyba dzisiaj termin mija A potem jest jakoś chyba tydzień na dodanie nagrody ;pI've taken my bows,
And my curtain calls,
I thank you all. -
To mamy 13stek maja i nadal cisza.Lepiej stracić flotę za sojusznika, niż patrzeć jak rośnie i rdzewieje w orbitach
Gram tylko na Zibal.
-
A nie dostałeś nagrody jeszcze ? Ja dostałam 3 dni temu. Powinieneś gdzieś to zgłosić.I've taken my bows,
And my curtain calls,
I thank you all. -
ooo mam dzis zauwazylemLepiej stracić flotę za sojusznika, niż patrzeć jak rośnie i rdzewieje w orbitach
Gram tylko na Zibal.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-