Witam, ostatnio trochę zacząłem udzielać się na forum dlatego postanowiłem ożywić ten dział. Grafiką zajmuję się od jakiś 12 lat, nie jestem wielkim wirtuozem jak na tak długi okres czasu, ale sporo ciekawych projektów już zrealizowałem. Obecnie nie jest to moje jedyne źródło utrzymania, powiedziałby wręcz, że praca z doskoku, dodatkowa lub nawet hobby w tym momencie. Będę tu podrzucał, to co zrobiłem w ostatnim czasie, a na dobry początek podrzucę kilka archiwalnych prac. W przeszłości współpracowałem z klubami muzycznymi, portalami, firmami czy osobami prywatnymi.
stresS - galeria
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Moim zdaniem masz dobre pojęcie o estetyce w tej branży. Bardzo ciekawy dobór kolorystyki i genialne łączenia elementów. Jeżyk i piącha to majstersztyk Niczego bym się raczej nie czepiał.
Edit:
Żałuję że na forum, mimo tak wyraźnej jego kondycji, brak wyraźnego zainteresowania postronnymi tematami.Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Hermes ().
-
Hermes napisał(a):
Moim zdaniem masz dobre pojęcie o estetyce w tej branży. Bardzo ciekawy dobór kolorystyki i genialne łączenia elementów. Jeżyk i piącha to majstersztyk Niczego bym się raczej nie czepiał.
Edit:
Żałuję że na forum, mimo tak wyraźnej jego kondycji, brak wyraźnego zainteresowania postronnymi tematami.
-
Pieprzyć to. Z własnego doświadczenia wiem, że jeśli artysta z osiągnięciami mówi artyście w ciemno że jest artystą, to jest artystą.
Rób to. Nie mam się do czegokolwiek przypieprzać.
Nota bene... Koleś z mojego avatara to ja. Zero grosza za tą akcję dostałem.
Rób progress na sucho i bombę na mokro.
Masz kibica -
bardzo wporzo.
keep up the good work.
btw cale forum trzeba ożywić... -
Sztos, pracuj dalej!
-
-
Travel bardzo zgrabny pomysł sam bym nie pogardził gdybym szukał loga !
Spróbuj cieplejszych kolorów.Follow me ! deviantart.com/darthu -
Ostatnio zakupiłem Ipada do pracy, taki efekt:
Pokaż spoiler
Jakiś slajd z oferty dla sponsorów dla akademii piłkarskiej, kolorystyka na zlecenie, więc nie krytykujcie za to xd:
Tutaj banner dla restauracji, podobnie z fioletowym, kolor z którym utożsamiają się właściciele i nie chcieli go odpuści, wersja robocza - rozwojowa, mile widziane uwagi i sugestie.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0