NaZz [PACZKA] vs. Mordulec ~ 183545.01%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• NaZz [PACZKA] vs. Mordulec ~ 183545.01%

±0

lot na * po kilku zmyłkach
    dedy: sojusz, buddy znajomi
    Mordulcowi :gszo: pogratulował
    ps. pozdro dla onanizatora :D

Agresor NaZz [PACZKA]

Krążownik 529.964
    Okręt wojenny 494.978
    Pancernik 423.922

Obrońca Mordulec

Mały transporter 43.691
    Duży transporter 23.600
    Lekki myśliwiec 341.661
    Ciężki myśliwiec 3.958
    Krążownik 50.363
    Okręt wojenny 538
    Statek kolonizacyjny 11
    Recykler 100.133
    Sonda szpiegowska 11.340
    Bombowiec 762
    Niszczyciel 50.552
    Gwiazda Śmierci 489
    Pancernik 100.574

Po bitwie...

Agresor NaZz [PACZKA]

Krążownik 464.970 ( -64.994 )
    Okręt wojenny 472.140 ( -22.838 )
    Pancernik 407.258 ( -16.664 )

Obrońca Mordulec

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    49.487.044 Metalu, 21.868.312 Kryształu i 80.879.150 Deuteru

Agresor stracił łącznie 4.671.546.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 24.997.539.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 10.270.101.100 metalu i 8.084.399.400 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 152.234.506 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 7.492.078.144
    Kryształ: 6.642.179.712
    Deuter: -299.068.850
    agresor zyskał łącznie 13.835.189.006 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -11.893.550.044
    Kryształ: -10.106.922.312
    Deuter: -3.149.301.150
    obrońca stracił łącznie 25.149.773.506 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.8
    "I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death
    that brings total obliteration. I will face my fear. I will permit it to
    pass over me and through me. And when it has gone past I will turn the
    inner eye to see its path. Where the fear has gone there will be
    nothing. Only I will remain.
    "

"NaZz ty jesteś jak fabryka - produkujesz zniszczenie"

chemikos i torino lubią to.

• Kilerr napisał(a):

DarthMario. napisał(a):

Taka mała rada ode mnie, nie bawcie się w GO, bo widzę że podnieciliście się za mocno
    Taka mała rada ode mnie nauczcie sojusznika jak to się robi :lool:
    no wystarczy kupic pierdyliard prepaydow , przeciez operator nie poda ze ten pierdyliard kart sim nalezy do jednej osoby, podziekujmy za RODO :ocb:
    Pradawny Eridanus - ON
    Pradawny Deimos - OFF
    i Pradawny jest tylko jeden.... reszta to podroby....
  • Kilerr napisał(a):

(Cannabis) napisał(a):

Nazz im powiedział, że starcie czyste... Co mają nie uwierzyć...
    Aa, to zwracam honor nie wiedziałem że się darzą takim zaufaniem w sojuszu :rolleyes:
    Popiszcie sobie na forum, bo chociaż tutaj macie coś do powiedzenia ;D

Kilerr napisał(a):

DarthMario. napisał(a):

Taka mała rada ode mnie, nie bawcie się w GO, bo widzę że podnieciliście się za mocno
    Taka mała rada ode mnie nauczcie sojusznika jak to się robi :lool:
    Mądrala, żebyś gdzie indziej był taki wygadany. I kto jak kto ,ale Ty nie powinieneś mi udzielać rad XD

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Marys ().

• Po to chyba forum jest aby pisać... takie Ochy Achu w okół starcia Nazza, a to zwykły push... nawet tacy "wielcy" gracze jak Wy powinniście się trochę ogarnąć, zamknąć się i przyjąć na klatę to, że macie gościa w soju co pushu nie potrafi dobrze zrobić albo Was specjalistów posłuchać, jak to zrobić bez bana...

21-GoW
    33-KoU
    Leo-MNS
    Ursa-MNS
    Wasat-MNS
    Antares-TAG
    Quantum-TTG
    Galatea-NFZ

Majs i Dominator 2 lubią to.

• (Cannabis) napisał(a):

Po to chyba forum jest aby pisać... takie Ochy Achu w okół starcia Nazza, a to zwykły push... nawet tacy "wielcy" gracze jak Wy powinniście się trochę ogarnąć, zamknąć się i przyjąć na klatę to, że macie gościa w soju co pushu nie potrafi dobrze zrobić albo Was specjalistów posłuchać, jak to zrobić bez bana...
    No właśnie bo wy tykji popisać potraficie :) a macie dowód że push? To że GO nałożył blokadę, nie oznacza że ban słuszny, jestem żywym dowodem na to - patrz moje ST na legendzie ;) No ale wy to tacy ace ventura. Skoro my jesteśmy "wielcy" to was w ogóle na tym uni nie powinno być. No ale możesz się pochwalić osiągnięciami, możemy się licytować. I się nie zamknę bo forum jest od tego by sobie popisać? :D Inteligencją to ty nie grzeszysz.
    I patrzac na wasz sojusz to kazdy juz wie ze lepiej jest kupic konto i przetopic niz przepalac dex flota i recki. No ale co ja tam wiem ;) bez odbioru
  • DarthMario. napisał(a):

Mądrala, żebyś gdzie indziej był taki wygadany. I kto jak kto ,ale Ty nie powinieneś mi udzielać rad
    A co Ty jakiś namaszczony jesteś że możesz udzielać rady innym? a Tobie nie wolno??
    Niby gdzie taki mądry Twoim zdaniem mam być?

DarthMario. napisał(a):

Skoro my jesteśmy "wielcy" to was w ogóle na tym uni nie powinno być.
    I tutaj się z Tobą zgodzę, no ale nie miałem wpływu na to że dodali mnie jak i resztę do uni starszego o kilka lat od naszego.
  • Kilerr napisał(a):

DarthMario. napisał(a):

Skoro my jesteśmy "wielcy" to was w ogóle na tym uni nie powinno być.
    I tutaj się z Tobą zgodzę, no ale nie miałem wpływu na to że dodali mnie jak i resztę do uni starszego o kilka lat od naszego.

Nie płacz Kiler da się od czasu do czasu pograć. A sorry tu trzeba umiejętnie fsowac jak nie chcesz być niebieski dłużej niż 24h, to faktycznie styl gry dla plebsu nie dla laorden(tfu). To niczyja wina że nie potraficie się odnaleźć w miejscu gdzie cokolwiek wam grozi.

Starcie spoko, szkoda tylko że pewnie push. Ale nie mnie oceniać niech GO działa. I oby nie tylko w tej kwestii.

Terry i Bunny lubią to.

(Cannabis) napisał(a):

Po to chyba forum jest aby pisać... takie Ochy Achu w okół starcia Nazza, a to zwykły push... nawet tacy "wielcy" gracze jak Wy powinniście się trochę ogarnąć, zamknąć się i przyjąć na klatę to, że macie gościa w soju co pushu nie potrafi dobrze zrobić albo Was specjalistów posłuchać, jak to zrobić bez bana...
    No właśnie bo wy tykji popisać potraficie :) a macie dowód że push? To że GO nałożył blokadę, nie oznacza że ban słuszny, jestem żywym dowodem na to - patrz moje ST na legendzie ;) No ale wy to tacy ace ventura. Skoro my jesteśmy "wielcy" to was w ogóle na tym uni nie powinno być. No ale możesz się pochwalić osiągnięciami, możemy się licytować. I się nie zamknę bo forum jest od tego by sobie popisać? :D Inteligencją to ty nie grzeszysz.I patrzac na wasz sojusz to kazdy juz wie ze lepiej jest kupic konto i przetopic niz przepalac dex flota i recki. No ale co ja tam wiem ;) bez odbioru

Po pierwsze dowodem dla mnie jest ban, skoro już go dostał to musiał to zrobić bardzo nieudolnie, za mało lekcji mu chyba dałeś... Jeśli to pomyłka GO to przeproszę NAzza, umiesz przepraszać? Wątpię... Kontynuując temat, fakt... Osiągnięcia w pushach masz konkretne, nie mogę się z Tobą równać...

Inteligencja? Gdybyś jej choć trochę użył to byś zauważył, że mój post odnośnie Waszego zamknięcia się tyczy się tego starcia, a nie ogólnego pisania na forum... ale spoko, nie każdy takie coś zrozumie i dlatego śmiało pisz w każdym temacie co Ci ślina na język przyniesie :) śmiało Maćku( nie wiem czemu ale takie imię mi do Ciebie pasuje).

Pozdrowienia hipokryto - jak nie zrozumiesz to sobie wpisz w google o co kaman...

21-GoW
    33-KoU
    Leo-MNS
    Ursa-MNS
    Wasat-MNS
    Antares-TAG
    Quantum-TTG
    Galatea-NFZ
  • A jakiś dowód na moje "pushe"? Bo ja jedynie widzę topowe starcia na świecie, taa wiem kupione wszystkie :joy:
    Co do reszty brak komentarza, ale nadinterpretacje masz niezła. Elo farmy :D

cichah2o napisał(a):

Skoro nazz jest niewinny i to błąd Go, to dlaczego się nie wypowie tylko milczy?
    A po co on ma się wam z czegoś tłumaczyć? Skoro już go zlinczowaliście. Za to ja was troluje i wszyscy są zadowoleni.

Terry lubi to.

A jakiś dowód na moje "pushe"? Bo ja jedynie widzę topowe starcia na świecie
    I to Ci pozwala patrzeć na innych z góry, nazywać ich farmami? Sam zobacz jak to wygląda z boku, w dodatku odpowiedź obrońcy który ma dopiero co założone konto na forum i 5 postów (trąca amatorką) akurat 2 bany na kontach po kilku dniach od starcia i obaj nie mają nic do dodania, rozumiem że to twój sojusznik? ale bądź obiektywny
  • heh... co my tu robimy... otoz jestesmy bo GF tak zadecydowalo i z tego co zauwazylem mase kont ktore byly aktywne na Eri wlazlo na urlop albo stalo sie idlakami. Bo przy takiej przewadze jaka mialo Q nad Eri to sie nie dziwie ze ludkom lejce opadly. Sam bylem top200 a po fuzji top700. Wiele osob z eri wyladowalo nizej niz idlaki zQ. Wiec przestancie pitolic jacy to jescie zajefajni bo macie kilka lat przewagi a prawdziwy szacun nalezy sie imigrantom z innych uni ktorzy graja aktywnie a nie pusherom z Q ktorzy poczuli cieply oddech na plecach

Administrator Forum kasai:
    Nie przeklinamy.
    :ocb:
    Pradawny Eridanus - ON
    Pradawny Deimos - OFF
    i Pradawny jest tylko jeden.... reszta to podroby....

Majs, (Cannabis), Frank_Black i 5 innych lubią to.