Whisky & pl1 [IRA] vs. Frank Black [TTD] ~ 1346879.1

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Graty Starcia szkoda franka jedynie RW nie poprawne bo z tego co się orientuję znikło wam 2kk recy a macie bilans jak byście wszytko zebrali chyba nie za bardzo wypada takie oszustwa przy takim RW robić bo bilans wygląda inaczej i nie z takim zyskiem.

Oczywiście gownoburza musi być bo ktoś ma w głowie kokotka (z języka czeskiego) no ale cóż poradzić.

Franek SZO atakierom przetopu na nowe latajki

...Jeden by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać. W krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
  • satanael napisał(a):

Graty ST aczkolwiek szkoda że trafiło na Franka bo z niego akurat jest w porządku gość czego nie można powiedzieć o samolubie Majsie ...

Konto Franka już sprzedane Majsowi (mam rozmowny na gg z Frankiem i Majsem dla ciekawskich) , więc spodziewajcie się kolejnych sporych przyrostów u "Najlepszego gracza uni Eridanus" ^_^:

Jeżeli temat się dalej rozwinie to sprecyzuję dlaczego tak diametralnie zmieniłem zdanie na temat Majsa bo oczywiście wcześniej graliśmy pod jedną banderą na Eri itp ...
    A ja Ci powiem chłopie że gówno wiesz i szczujesz wszystkich tutaj watą cukrową.
    Gdybyś cokolwiek chciał pokazać dawno bys to zrobił bez takich cyrków.
    Takimi zagrywkami to juz nawet nie rozmieniasz na drobne tego co osiągnołeś wcześniej,Ty podcierasz sobie tyłek ticketami odcietymi od swoich Pro dokonan :E
    Satanel czy Ty myslisz ze tutaj dzieciaki czekaja na twoje slodkie lizaczki o Majsie ?
    Niczego nie musisz wklejac i udowadniac bo nie masz wyloncznosci na to co sie tam ostatnio u Was odstawia.
    Uwierz mi na słowo są lepsi i rowniejsi od ciebie co wiedza doskonale co tam niby masz.
    Bez odbioru sprzedawco waty.

Administrator Forum kasai:
    Upominam za prowokacje.
  • Black Grucha napisał(a):

satanael napisał(a):

Graty ST aczkolwiek szkoda że trafiło na Franka bo z niego akurat jest w porządku gość czego nie można powiedzieć o samolubie Majsie ...

Konto Franka już sprzedane Majsowi (mam rozmowny na gg z Frankiem i Majsem dla ciekawskich) , więc spodziewajcie się kolejnych sporych przyrostów u "Najlepszego gracza uni Eridanus" ^_^:

Jeżeli temat się dalej rozwinie to sprecyzuję dlaczego tak diametralnie zmieniłem zdanie na temat Majsa bo oczywiście wcześniej graliśmy pod jedną banderą na Eri itp ...
    A ja Ci powiem chłopie że gówno wiesz i szczujesz wszystkich tutaj watą cukrową.Gdybyś cokolwiek chciał pokazać dawno bys to zrobił bez takich cyrków.
    Takimi zagrywkami to juz nawet nie rozmieniasz na drobne tego co osiągnołeś wcześniej,Ty podcierasz sobie tyłek ticketami odcietymi od swoich Pro dokonan :E
    Satanel czy Ty myslisz ze tutaj dzieciaki czekaja na twoje slodkie lizaczki o Majsie ?
    Niczego nie musisz wklejac i udowadniac bo nie masz wyloncznosci na to co sie tam ostatnio u Was odstawia.
    Uwierz mi na słowo są lepsi i rowniejsi od ciebie co wiedza doskonale co tam niby masz.
    Z tym "gówno wiesz" to cię synu trochę poniosło . Zaręczam cię że zmienisz zdanie jeżeli tylko pojawi się temat w DiD po spełnieniu mojego warunku . I nie napiszę tylko o Majsie ale również o sobie i o całej chorej sytuacji jeżeli chodzi o GO i banowanie pusherów - nie ma co ukrywać wszystkiemu winna jest kasa a inaczej rozumieć antymateria którą można za nią nabyć ...

Majs mnie dzisiaj uświadomił że jest samolubem jakiego jeszcze nigdy w tej grze nie spotkałem ale to opiszę wszystko w swoim czasie ...
    Ave Racovia !!
  • Prawda,[mniam] Pusz Majsa jest ewidentny, Silent topi ale przynajmniej lata i cos złomuje. Gorzej, że ma taki potencjał że mi trzy czasy obstawia bez probelmu :E . Sojusz ira ma nie wiem, 20 kont? A jedni drugim mowia, że sa oszustami. Dla mnie to nie ma znqczenia bo samo starcie jest naprawde super. Inna sprawa, że bilans jest robiony przez łyche, która szuka pustego poklasku i pragnie dorównać Marysiowi.

Upominam za wulgaryzmy.
  • satanael napisał(a):

Black Grucha napisał(a):

satanael napisał(a):

A ja Ci powiem chłopie że gówno wiesz i szczujesz wszystkich tutaj watą cukrową.Gdybyś cokolwiek chciał pokazać dawno bys to zrobił bez takich cyrków.Takimi zagrywkami to juz nawet nie rozmieniasz na drobne tego co osiągnołeś wcześniej,Ty podcierasz sobie tyłek ticketami odcietymi od swoich Pro dokonan :E
    Z tym "gówno wiesz" to cię synu trochę poniosło . Zaręczam cię że zmienisz zdanie jeżeli tylko pojawi się temat w DiD po spełnieniu mojego warunku . I nie napiszę tylko o Majsie ale również o sobie i o całej chorej sytuacji jeżeli chodzi o GO i banowanie pusherów - nie ma co ukrywać wszystkiemu winna jest kasa a inaczej rozumieć antymateria którą można za nią nabyć ...
    Majs mnie dzisiaj uświadomił że jest samolubem jakiego jeszcze nigdy w tej grze nie spotkałem ale to opiszę wszystko w swoim czasie ...
    zamiast zaczynac gadac o tym i nie konczyc, mogles juz byc ku koncowi w didzie :D

atakierom graty , % kozacki :)
  • ty grucha smierdzisz majsem ... malo tego konto z loardenu ostatno po 3 mcach zeszlo z urlopu pierwszy raz od fuzji i chcialo mi zrobic wymuszenie pushu na 10k rekow lezalo lezalo i w koncu wymiatacz se wziol... hmm tez go kupiles? tak ci spieszno do top 1?? musisz jeszcze stopic kilka kont a nie bany wymuszasz...

oczywiscie graty za to co sie stalo XD
    Upominam za offtopic.
    padaka nie ogame ../...
    top1 wydobycia świata
    graczu z Quantum kupie tanio deu
  • ale cios antynazista napisał(a):

ty grucha smierdzisz majsem ... malo tego konto z loardenu ostatno po 3 mcach zeszlo z i chcialo mi zrobic wymuszenie pushu na 10k rekow lezalo lezalo i w koncu wymiatacz se wziol... hmm tez go kupiles?

oczywiscie graty za to co sie stalo XD
    Ciosu Ty chyba na głowki sie zamieniles z .......... :]
    Majs to najwieksze szambo od czasów Cons i innych takich,wiec nie stawiaj mnie przy nim.
    Wez czlowieku wytez bardziej mozg bo klepanie eko zaslania Ci juz minimum logicznego myslenia.
    Dla przejrzystosci sytuacji oznajmie Ci stary pierniku ze nawet Wasi rodowici Quantowicze zaoraja twoje 15 pozycje dla wody ktora tak namietnie tam produkujesz.
    Fuzyjna nie uratuje Ci tylka przed tym co i tak nastapi :E

Upominam za obrazę i prowokacje.
  • Takie ładne starcie, a tu co niektórzy gównoburzę robią, szkoda tylko że ten stek na Franku spoko koleś, rzadko tu grał no i przezwyczajenia z Eridanus dały o sobie znać, gratulację dla agresora, a właściwie "agresorów" ;) Franek powodzenia może jeszcze kiedyś będziemy mieli okazję razem polatać.

nie majsem hmmm jeden grzyb XD ale takie to twoje konto w sam raz do gownoburzy
    Adamie drogi Adamie,wszyscy wiemy jak mało śpisz i długo siedzisz po nocach ale doprawdy powiadam Ci okna które zostawiasz otwarte wystarczą na maxymalne oranko zgodne z regulaminem każdej Twojej tłustej 15-tki 8o
    Uzbrój sie w cierpliwośc albo raczej tabsy na podtrzymanie nocne bycia On line.
  • no widzisz znasz mnie lepiej jak ja ciebie , napewno kims kto chce se siac gownoburze ...niewielu wie o drugim adamie tutaj .. lol bede czekal na wasze okienka przeciez ja juz nie zbiednieje a wy ryzykujcie czym tam macie XD
    padaka nie ogame ../...
    top1 wydobycia świata
    graczu z Quantum kupie tanio deu

Post był edytowany 2 razy, ostatnio przez ale cios antynazista ().

ty grucha smierdzisz majsem ... malo tego konto z loardenu ostatno po 3 mcach zeszlo z urlopu pierwszy raz od fuzji i chcialo mi zrobic wymuszenie pushu na 10k rekow lezalo lezalo i w koncu wymiatacz se wziol... hmm tez go kupiles? tak ci spieszno do top 1?? musisz jeszcze stopic kilka kont a nie bany wymuszasz...

oczywiscie graty za to co sie stalo

Wypraszam sobie, moje konto nie jest i nie będzie na sprzedanie komukolwiek. A co do złomu to go zebrałem i zachodziłem w głowę czemu on tam leży, no i wyjaśniło się :-))

Wszyscy jedziecie po Majsie że pusher i udajecie świętych, a nie ma chyba konto z wysokim top i z flotą który się nie pushuje, większość ma multi konta, kupuje i złomuje. A tu nagle wszyscy oburzeni. Hipokryzja level max

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez wymiatacz1 ().

• no wlasnie... po co ta gownoburza??? skoro Frank lezy w reckach to smierdzi mi to na kilometr sprzedaza konta, szkoda ze konto tak dobrego gracza konczy w ten sposob.
    Agresorom ciezko cos gratulowac skoro pomimo tak miazdzacej przewagi dali sie kiwnac na zlomie, a jesli majs kupil i sprowokowal, potem wywioslowal to znaczy ze chlop jednak ma jaja i pomysl na gre .... bo zlom na orbicie jest tego kto zbierze :D
    Pradawny Eridanus - ON
    Pradawny Deimos - OFF
    i Pradawny jest tylko jeden.... reszta to podroby....
  • (Cannabis) napisał(a):

% powala, gratulować nie będę bo na sojuszniku...
    Jakie kryterja muszą być spełnione abyś pogratulował nie sojusznikowi ?
    Az dziw bierze ze przy takim doswiadczeniu jakie domniemam masz w tej grze nie potrafisz z szacunkiem zlozyc zwyklych gratulacji za czyste starcie :)
    Polacy to jednak zawistny naród,zamiast cieszyć się kiedy komus dzieje się dobrze robią to ze zdwojona siła kiedy powinie sie komus noga.
    Mentalnosc rodem z ZSRR nadal na pozadku dziennym.
  • Black Grucha napisał(a):

(Cannabis) napisał(a):

% powala, gratulować nie będę bo na sojuszniku...
    Jakie kryterja muszą być spełnione abyś pogratulował nie sojusznikowi ?Az dziw bierze ze przy takim doswiadczeniu jakie domniemam masz w tej grze nie potrafisz z szacunkiem zlozyc zwyklych gratulacji za czyste starcie :)
    Polacy to jednak zawistny naród,zamiast cieszyć się kiedy komus dzieje się dobrze robią to ze zdwojona siła kiedy powinie sie komus noga.
    Mentalnosc rodem z ZSRR nadal na pozadku dziennym.
    Nie gratuluję gdy ktoś zezlomuje mi sojusznika, nie wiem co w tym trudnego do zrozumienia.
    Tu nie chodzi o zawiść, mnie zezlomuja w sposób czysty - pogratuluje, kogoś innego w sposób czysty też pogratuluje... Tyle, taka moja zasada...

Ciekawe jak z tym smigolem będzie...

21-GoW
    33-KoU
    Leo-MNS
    Ursa-MNS
    Wasat-MNS
    Antares-TAG
    Quantum-TTG
    Galatea-NFZ
  • Gratki Kalinka i Adaś!! Mega starcie, o ile dobrze pamiętam że poprzednie to rozbitka Luckiego - czyli to ST jest TOP1 ACS speed PL!! :brawo: :graty: :bdb:

ktoś coś tam pisał, że słaby zysk, jak sobie liczę to nawet po odjęciu 2kk recków majsa - to macie jakieś 40kkk zysku lekko licząc O_O O_O

życzę więcej tak "słabych" zysków w przyszłości :thumbsup:

pozdrawiam
  • Ładny wlot :P szkoda że po waszej stronie :P no ale cóż zostaje życzyć odbudowy sojusznikowi ...
    Spróbuj mnie złapać na Falandze

Kaen-RSA / KaenRSA

Nusakan - ON ( 09.07.16 ) ( MDL ) teraz Virgo

ANTARES ( 05.08.2014 ) - ( GW-TEMP teraz TAG ) teraz Quantum --> TTD (Time To Die)