Podniesienie eko, zmiana parametrow, przygotowania do UF
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
miesiąc minął i dalej cisza ...
-
Za dwa tygodnie na Fenrirze będę miał tyle punktów co tu, wiec to juz chyba perm urlop.
To trzeba było działać jak napisałem topic niżej, a odezwaliście się jak uni zostało już martweJedna jest WIAARA w galaktyce! -
no masz rację że trochę za późno ale z drugiej strony szkoda ... wielka szkoda myślę że szybkie zmiany coś by dały ... każdy dzień o stracony dzień ... mam taką nadzieję no i fakt wtedy jak pisałeś to był lepszy czas dużo lepszy bo teraz to...
-
wiesz no szkoda tej pracy włożonej w rozbudowę konta... prze klikanych godzin heh taka zmiana eko już by dużo dała i myślę że może ten temat pomoże to zmienić
jak dostaje wiadomości że mnie ludzie z nudów rakietują bo po prostu uni jest wymarłe i nic się nie dzieje to chyba coś nie tak -
Ja mam pytanie do szanownego suportu co ogólnie myślicie o ZIBALU czy będzie fuzja z innym uni i to tak na poważnie
-
Nie liczyłbym na połączenie z Zibalem i Cosmosem. To unie ze speedem floty x1, żadne uni przy ostatniej fuzji takiego "prezentu" nie dostało. Nie wiem też czemu piszecie o Wezn, które jest po fuzji kilkanaście razy silniejsze, a nie o Aquariusie, który ma x5/x3, jest półtora miesiąca starszy i też nie przeszedł fuzji.
Co do podniesienia prędkości eko, to jak dla mnie mogłoby nastąpić wyrównanie i x7 wszędzie. Mam porównanie, bo buduję konta wszędzie. x4 eko jest tragiczne. Gorzej mi się grało chyba tylko na Nekkarze przed fuzją...
Oczywiście pamiętam czasy, gdy wszędzie było x1. Miało to plusy i minusy. Do minusów należy zaliczyć potwornie długie czasy robienia czegokolwiek, do plusów to, że każdy poziom kopalni, każdy statek być wart więcej naszej pracy niż teraz. Aktualnie po zrobieniu turborecków nic w naszej grze się nie zmienia i gra polega na robieniu tego samego, zmieniają się tylko cyfry. Przydałyby się jakieś ciekawe nagrody za kosmiczne ilości surowców, tak na szybko przychodzi mi do głowy teleportowanie surowców, widoczność surowców na falandze, kopalnia antymaterii, jakiś budynek, gdzie można by przywoływać handlarza, akademia do szkolenia oficerów i mobilne RMP. Ale to chyba tematy na inny wątek
Lwica jest boska :) -
podbijam
-
Ja głosuję na speed flot x 5, złomu 70% i eko x 5.
Przy speed flot x 5, lot układ obok to 8 min przy nadprzestrzennym na 15 lvl więc można pipi iść zrobić. A i można pograć jak ktoś ma 1-2 godziny dziennie na granie.
Złom 70% jest zrównoważony, bo przy 60% zbyt chroni się ekowców zabunkrowanych, przy 80% zbyt faforuzyje się flociarzy.
Eko x 5 bo wyższe zachęcają do grania wyłącznie eko, niższe niż 5 to przeżytek minionej epoki i nie zachęcają do uni nikogo.s(p)ort to zdrowie
-
Czy w końcu jakiś AGO, SGO czy inny GO odezwie się w temacie?
@smoki @Art @kruszynka @Kasia321
Czy jest jakaś szansa na zmianę konfiguracji (podniesienie eko do x7), kiedy możemy liczyć na fuzję(750kont z czego 268 aktywnych) -
zurekiv napisał(a):
Czy jest jakaś szansa na zmianę konfiguracji (podniesienie eko do x7), kiedy możemy liczyć na fuzję(750kont z czego 268 aktywnych)
-
podbijam !!!! no ileż można czekać na jakąś wiadomość ?!! temat na forum od 17 stycznia mam 5 marca ...
-
zurekiv napisał(a):
Czy jest jakaś szansa na zmianę konfiguracji (podniesienie eko do x7), kiedy możemy liczyć na fuzję(750kont z czego 268 aktywnych)
Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl
moją ogejmową encyklopedią jest ciap! -
Jasne, zmiana eko jest możliwa. Przygotuję ankietę dziś lub jutro - trzeba będzie się pośpieszyć, to uda się przeprowadzić zmiany w miarę sprawnie.
Prędkości flot bym nie ruszał. -
Ja też bym nie ruszała! Tak jest super! Czekamy na ankietę
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
Art napisał(a):
Jasne, zmiana eko jest możliwa. Przygotuję ankietę dziś lub jutro - trzeba będzie się pośpieszyć, to uda się przeprowadzić zmiany w miarę sprawnie.
Prędkości flot bym nie ruszał.
@kruszynka ja wiem mimo wszystko dziękuje za odpowiedź, po prostu wołanie Arta nic nie dawało - więc już stwierdziłem że zawołam więcej osób i podziałało -
noo aż się uśmiech pojawił więc czekamy z niecierpliwością na ankietę i prędkości flot nie ma co ruszać teraz jest dobrze
-
zurekiv napisał(a):
@kruszynka ja wiem mimo wszystko dziękuje za odpowiedź, po prostu wołanie Arta nic nie dawało - więc już stwierdziłem że zawołam więcej osób i podziałało
No nic.. powodzenia z ankietą
Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl
moją ogejmową encyklopedią jest ciap! -
W końcu ruszyło coś w tej sprawie. Miejmy nadzieję że szybko i sprawnie to pójdzie.Bellatrix [OFF]
Europa [OFF]
Norma [ON] -
Ankieta rozesłana
Głosujcie do poniedziałku. -
-
Zagłosowane teraz tylko czekać na wyniki i podniesienie
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
zagłosowane
-
Art napisał(a):
Ankieta rozesłana
Głosujcie do poniedziałku.
-
Art napisał(a):
Ankieta rozesłana
Universum 12 (13.04.2005 - 8.10.2009)
Universum Leo (13.07.2011 - 20.11.2013)
Universum Bellatrix (12.06.2018 - ??.??.20??) -
Marandoss napisał(a):
Art napisał(a):
Ankieta rozesłana
-
Marandoss napisał(a):
Art napisał(a):
Ankieta rozesłana
-
Ankieta wczoraj skończyła się i cisza tu jak i na Aquarisie. Ani wyników, ani informacji o dalszych krokach.
-
Przekażę do zmiany konfiguracji: Eco x7
Jak tylko będzie wiadomo kiedy, pojawi się stosowne ogłoszenie.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0