#6 Szpaczuh [BoD] vs. lena [WAR] ~ 1897.6%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• #6 Szpaczuh [BoD] vs. lena [WAR] ~ 1897.6%

Witam wszystkich, stało sobie na moonie i już nie stoi. Wiosłowanie odbyło się perfekcyjnie obrońca zalogował się 30 min przed dolotem recków i wywiosłował 2/3 złomu. Zostałem jeszcze wyzwany od idiotów więc nie pozdrawiam obrońcy. Zarobione 10kk a miało być ponad 10 razy tyle no cóż raz pod wozem raz pod wozem.
    Pozdrawiam sojusz BoD i buddy :) Do naSTępnego

Pioseneczka na lepszy humor

Dnia 17-01-2019 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor Szpaczuh [BoD]

Lekki myśliwiec 94.421
    Krążownik 8.178
    Pancernik 2.276
    Okręt wojenny 2.046

Obrońca lena [WAR]

Mały transporter 12.711
    Duży transporter 4.024
    Lekki myśliwiec 354
    Ciężki myśliwiec 542
    Krążownik 2.275
    Okręt wojenny 5
    Recykler 3.498
    Bombowiec 1
    Niszczyciel 159
    Pancernik 832
    Wyrzutnia rakiet 842
    Mała powłoka ochronna 1

Po bitwie...

Agresor Szpaczuh [BoD]

Lekki myśliwiec 74.778 ( -19.643 )
    Krążownik 8.132 ( -46 )
    Pancernik 2.276 ( -0 )
    Okręt wojenny 2.042 ( -4 )

Obrońca lena [WAR]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    2.376.772 Metalu, 2.176.041 Kryształu i 10.461.687 Deuteru

Agresor stracił łącznie 80.146.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 327.596.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 114.582.000 metalu i 75.178.000 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 15.014.500 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.

Szczątków zebranych przez agresor(ów):
    57.442.000 Metalu i 18.040.000 Kryształu

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: -210.228
    Kryształ: 191.041
    Deuter: 10.369.687
    agresor zyskał łącznie 10.350.500 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -173.205.772
    Kryształ: -132.517.041
    Deuter: -36.887.687
    obrońca stracił łącznie 342.610.500 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.8
  • Rany boskie Lenie SzO bo sojuszniczka a agresorownemu atakierowi chusteczkę na pocieszenie do obtarcia łez plus wiedza praktyczna - recki lataja wolniej niż inne statki ^^ więc ktoś wymyślił synchro recków przy ataku flotą ^^ to naprawde nic trudnego i warto czasem zastosowac :D
    Czasami lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż sie odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
  • Raaafff napisał(a):

Rany boskie Lenie SzO bo sojuszniczka a agresorownemu atakierowi chusteczkę na pocieszenie do obtarcia łez plus wiedza praktyczna - recki lataja wolniej niż inne statki ^^ więc ktoś wymyślił synchro recków przy ataku flotą ^^ to naprawde nic trudnego i warto czasem zastosowac :D

Myslisz, że juz każdy na tym etapie ma turborecki?
    A przede wszystkim myslisz chłopie, że jak cel siada, to najpierw ślę recki a potem czekam na synchro?
    Widać, że cały swój OG przesiedziałeś z kilofem w kopalniach, zajmij się tym lepiej ponownie zamiast podszczypywać tutaj :)
    Graty, odbierzesz o Twoje :)

Xalynth [N-A] OFF 99 ST
    Cygnus [N-A] TOP 1 OFF 141 ST
    Izar [N-A] OFF 30 ST
    Quaror [N-A]
    OFF 68 ST
    Dorado [TOR]
    ON 48 ST
  • olszyn4 napisał(a):

Widać, że cały swój OG przesiedziałeś z kilofem w kopalniach, zajmij się tym lepiej ponownie zamiast podszczypywać tutaj :)
    Ta wiedza to czymś poparta czy tak sobie rzuciłeś w eter? Znasz mnie? Nie. Jakiś dowód masz? Tez nie. Ja mogę bez problemu udowodnić czy latałem i gdzie i na jakie % wiec słucham. Odszczekasz?
    Czasami lepiej milczeć i wyglądać jak idiota, niż sie odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości...
  • Udowodniłeś to już swoimi słowami, wiedzy o lataniu, a przynajmniej praktycznej mało masz,
    więc założyłem, że jesteś ekowcem..
    Jesłi to nie to nie wiem co Ty tu robisz :D :E

Xalynth [N-A] OFF 99 ST
    Cygnus [N-A] TOP 1 OFF 141 ST
    Izar [N-A] OFF 30 ST
    Quaror [N-A]
    OFF 68 ST
    Dorado [TOR]
    ON 48 ST
  • Ty chłopie jeszcze raz przeczytaj co napisałes wyżej bo logicznie to sie kupy nie trzyma - jeśli wywale Ci iles tam steków pod rzad to wiedza praktyczna rośnie czy maleje wraz z ilościa STeków? A co tu robię? Też sie czasem zastanawiam - czasu na gre niewiele ale znajomych szkoda zostawić i dla nich się tu siedzi. I jeszcze raz ci wytłumaczę - kilkanascie lat temu wstyd było wstawic Starcie z zawaloną zbiórką złomu bo wtedy lamą sie taki ktoś okazywał. Teraz milenialsi lataja tylko skan zobacza z kawałekiem floty a recki może doleca - to jest parcie na szkło i numerek do kolejnego steka, a biorąc pod uwagę że to są speed uni to faktycznie są bardzo "wartościowe" ...
  • Huh nie wiem o co ta spina ludzie :D ja gram dla frajdy nie udało się zebrać to nie po prostu o tym napisałem i mogłem robić takie synchro ale wtedy bym nie trafił tej floty a już lepsze te 10kk zarobku niż nic(oczywiście byłem trochę sfrustrowany) a w sprawie tego, że kiedyś taka osoba co nie zebrała złomu była lamą jakby mnie to obchodziło co o mnie myślą jacyś ludzie których i tak nie znam. Pozdro
  • Gratki Szpaczu :thumbsup:
    Możecie się kłócić, możecie widzieć nie zebrany złom, a ja tutaj widzę 10m profitu i to jeszcze w dexie :) będzie na kolejne ST :saint:

Raaafff napisał(a):

I jeszcze raz ci wytłumaczę - kilkanascie lat temu wstyd było wstawic Starcie z zawaloną zbiórką złomu bo wtedy lamą sie taki ktoś okazywał.
    Kilkaset lat temu odcinano rękę za kradzież, jak widać czasy się zmieniają - i dobrze ;]