_Pawelos_ napisał(a):
W związku z TOP 1 SOLO : Tyrael [Misfits] vs. SzczurekApst [JANUSZE] ---------> 380470% Gracz Tyrael za atak na członka swojej drużyny zostaje wykluczony z rozgrywki.
S&D Universum Virgo Edycja 1 [28.01.2019-28.02.2019]
- Dyskusje
-
-
Jakies podsumowanie? Informacje? Cokolwiek?Top 1 Solo Virgo
Top 4 Solo Virgo
Top 2 Acs Virgo
Top 3 Acs Virgo -
Zgodnie z regulaminem gracze maja 96 godzin na zamieszczanie RW, wiec jakiekolwiek podliczeie nie moze byc wczesniej jak 5 marcaPamiętaj.
Jeśli spotkasz samotnego wilka uciekaj.
Za nim stoi stado.
Jeśli zaś ugodzisz tego wilka,
do końca życia będziesz oglądał sie przez ramię.
A pewnego dnia ~ za tobą stanie stado.
I rozszarpie Cię na strzępy.
Uni 29 [Jackass] {macierz} top 90
Uni 41 [MCNE] {pawelos} top 20, top 1 floty
Uni Quantum [LioN] {pawelos} top 4, top 1 floty (przed UF z Electra) -
To całe S&D to jakieś jaja są. Nagrody są już dawno do odbioru, podsumowania brak, opiekun nie raczy nawet odpisać na wiadomość, a co dopiero zająć się uporządkowaniem całej zabawy i odpowiedziami na ewentualne pytania. Wszystko z wielkim opoznieniem, każdą sprawę trzeba ponaglać.
Jak to ktoś mi powiedział " obyście się do następnej edycji wyrobili z tematem"....Top 1 Solo Virgo
Top 4 Solo Virgo
Top 2 Acs Virgo
Top 3 Acs Virgo -
Inny_koles napisał(a):
To całe S&D to jakieś jaja są. Nagrody są już dawno do odbioru, podsumowania brak, opiekun nie raczy nawet odpisać na wiadomość, a co dopiero zająć się uporządkowaniem całej zabawy i odpowiedziami na ewentualne pytania. Wszystko z wielkim opoznieniem, każdą sprawę trzeba ponaglać.
Jak to ktoś mi powiedział " obyście się do następnej edycji wyrobili z tematem"....
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Gangster z Afryki ().
-
Inny_koles napisał(a):
Jak to ktoś mi powiedział " obyście się do następnej edycji wyrobili z tematem"....
Troszkę inaczej to powiedziałem ale przekaz ten sam hihihi
A na poważnie to od początku były problemy z organizacją S&D na virgo...Mam nadzieje ze długo już nie będziemy musieli czekać na oficjalne wyniki... -
-
Pany, wszyscy jesteśmy rozgoryczeni tym że na innych uni nagrody już rozdane, a u nas cisza. Dajmy jeszcze chwilę naszemu opiekunowi Wierzę że niedługo zabierze głos w sprawie i to podsumowanie w końcu będzie. Pamiętajmy że wszyscy jesteśmy tylko ludźmi Nagrody nie uciekną, a gra toczy się dalej
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Adanio ().
-
Jest juz podsumowanie koncowe. Gratuluje wszystkim udziału i mam nadzieje, że bawiliście się przez ten miesiać dobrze.
PS wszystkich nie zadowolonych z czasu rozstrzygnięcia wyników zapraszam do zapisania sie Nabór pomocników S&D . Pokarzcie, że potraficie nie tylko pisać i pospieszać ale tez coś zrobić dla ogółu.Pamiętaj.
Jeśli spotkasz samotnego wilka uciekaj.
Za nim stoi stado.
Jeśli zaś ugodzisz tego wilka,
do końca życia będziesz oglądał sie przez ramię.
A pewnego dnia ~ za tobą stanie stado.
I rozszarpie Cię na strzępy.
Uni 29 [Jackass] {macierz} top 90
Uni 41 [MCNE] {pawelos} top 20, top 1 floty
Uni Quantum [LioN] {pawelos} top 4, top 1 floty (przed UF z Electra) -
_Pawelos_ napisał(a):
Jest juz podsumowanie koncowe. Gratuluje wszystkim udziału i mam nadzieje, że bawiliście się przez ten miesiać dobrze.
PS wszystkich nie zadowolonych z czasu rozstrzygnięcia wyników zapraszam do zapisania sie Nabór pomocników S&D . Pokarzcie, że potraficie nie tylko pisać i pospieszać ale tez coś zrobić dla ogółu.
Ps:Zainteresuje się tematem -
_Pawelos_ napisał(a):
PS wszystkich nie zadowolonych z czasu rozstrzygnięcia wyników zapraszam do zapisania sie Nabór pomocników S&D . Pokarzcie, że potraficie nie tylko pisać i pospieszać ale tez coś zrobić dla ogółu.
Przy zgłaszaniu i niszczeni starałem się zachować porządek.
@_Pawelos_ ogarnąć raporty itp. to ciężka sprawa.
PS. Do zobaczenia niebawem na Quantum -
Mała, ale ważna sprawa: Nagrody S&D uni Taurus, Libra, Virgo
Chłopaki szkoda tych nagród, więc słać emaile i czekać na nagrody Jeżeli ktoś ma możliwość to dajcie znać kolegom, że czekamy na nich do końca dnia
Przypominam, że email ze zgłoszeniem do nagrody musi być wysłany z emaila, który jest ustawiony na koncie na forum.
@SzczurekApst2 @Profesorek @Supreme i @Szef325 czekamy! -
Poszlo teraz powinno byc oK!
-
email powinien gdzieś tam być