Tak przegladajac topke uni, nie da sie nie zauwazyć postepującej Islamizacji nie tylko Europy ale i tego serva hehe :D. A tak serio trzeba rozruszac ten DiD. Jak dla mnie pomysl z jajem trzeba miec dystans do gry ;). Co o tym myslicie ? Kto wykazal sie najwieksza inwencją "Turecka" ?
Hmm Islamizacja Uni :D
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Nie mam pojęcia xD za tydzień będziemy nightami xD
-
Brakuje Tureckiej Europki, ale to może na przyszły tydzień Biegunka najlepsza imoTOP UNI DORADOHAIL MNS !
-
Turecka Tabletka, ma wielu fanów: Turecka Biskupa, Turecka Masakra, Turecka Tabakierka, Turecka Napletka, Turecka Tabelka, TureckaSucz, Turecka Biegunka, Turecka Nimfomanka, Turecka Oblawa - jak widać LSP kocha wszystko co tureckie
Aczkolwiek jeśli była Turecka Tabletka, to mamy także i Mongolska Tabletka.
Jest też Turecka Panienka... Ale To Tylko Gra -
Racja Turecka Biegunka wymiata, druga Napletka no ale moze ktos sie jeszcze pobawi i wymysli cos lepszego
-
[ciach]
Proponuję założyć kolejny temat, jakie nicki chcemy widzieć w top 100 i na tydzień zabawić się w nazwy kont np.
gwiazdki ? best of the best, abo coś z MU bądź DC To byłoby całkiem spoko 10 Tony Starków albo Sashy Grey
Moderator kruszynka:
Usunięto drzewko cytatów.Nie zrozumiałeś. Nie mam pretensji. -
ja moge miec Turecki Harem
-
Jesiou napisał(a):
Proponuję założyć kolejny temat, jakie nicki chcemy widzieć w top 100 i na tydzień zabawić się w nazwy kont np.
gwiazdki ? best of the best, abo coś z MU bądź DC To byłoby całkiem spoko 10 Tony Starków albo Sashy Grey
Moderator kruszynka:
Usunięto drzewo cytatówTOP UNI DORADOHAIL MNS !
-
[ciach]
zakladaj temat z checia sie pobawie
Moderator kruszynka:
Usunięto drzewo cytatów
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-