ABW [PZWP] vs. StaryWyga ~ 5583.08%

• ABW [PZWP] vs. StaryWyga ~ 5583.08%

Witam,

Na obrońcę polowałem od dłuższego czasu jednak zawsze dobrze się pilnował. Tym razem zapomniał o flocie (być może w tym świątecznym natłoku obowiązków)

Życzę wszystkim wesołych świąt, a obrońcy odbudowy :)

Pozdrawiam sojuszników, znajomych i buddy :D

Dnia 24-12-2018 następujące floty spotkały się w walce:

Agresor ABW [PZWP]

Pancernik 50.000

Obrońca StaryWyga

Mały transporter 17.075
    Duży transporter 100.136
    Lekki myśliwiec 1.002
    Ciężki myśliwiec 9
    Statek kolonizacyjny 3
    Recykler 6.000
    Sonda szpiegowska 90
    Gwiazda Śmierci 2
    Wyrzutnia rakiet 7.126
    Lekkie działo laserowe 3.035

Po bitwie...

Agresor ABW [PZWP]

Pancernik 49.892 ( -108 )

Obrońca StaryWyga

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    12.473.000 Metalu, 12.473.000 Kryształu i 12.473.000 Deuteru
    440.826.794 Metalu, 123.770.329 Kryształu i 85.124.152 Deuteru
    220.413.397 Metalu, 61.885.165 Kryształu i 42.562.076 Deuteru
    110.206.699 Metalu, 30.942.582 Kryształu i 21.281.038 Deuteru
    55.103.349 Metalu, 15.471.291 Kryształu i 10.640.519 Deuteru
    27.551.675 Metalu, 7.735.646 Kryształu i 5.320.260 Deuteru

Agresor stracił łącznie 9.180.000 jednostek.
    Całkowite straty atakujących, wliczając farmingi: 10.624.000 jednostek.

Obrońca stracił łącznie 1.422.562.000 jednostek.
    Całkowite straty obrońców, wliczając farmingi: 1.460.424.000 jednostek.

Na polu zniszczeń unosi się 284.518.400 metalu i 273.789.600 kryształu.
    Dodatkowe pole zniszczeń po dofarmieniach: 288.800 metalu i 288.800 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 1.296.253.972 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 1.147.420.114
    Kryształ: 521.314.413
    Deuter: 175.781.045
    agresor zyskał łącznie 1.844.515.572 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -1.628.413.414
    Kryształ: -936.833.513
    Deuter: -191.431.045
    obrońca stracił łącznie 2.756.677.972 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.8

ABW - Uni 68

• The Pawelec napisał(a):

Tym razem zapomniał o flocie (być może w tym świątecznym natłoku obowiązków)
    Pawelec nie w natłoku obowiązków tylko gruby KKS siedzi na banie więc teraz już nie pilnuje tak bardzo swoich multi :D na kilku wrzucił upa. jeszcze raz graty za ubicie pushkonta KKS i komornic.
    ABW macie potencjał wiesz zbójnikowanie fajnie wam wychodzi tak 3maj

ps: Gruby pilnuj lepiej kont i czemu jak dostałeś bana w tym samym dniu zmieniłeś nick na koncie ALL ( to konto co 2 razy sojuszowo zrobiliście wypasione ST ze skillem :D ) na Koniecgry ? czyżbyś pozbywał się kont ;)
  • FILU napisał(a):

ps: Gruby pilnuj lepiej kont i czemu jak dostałeś bana w tym samym dniu zmieniłeś nick na koncie ALL ( to konto co 2 razy sojuszowo zrobiliście wypasione ST ze skillem ) na Koniecgry ? czyżbyś pozbywał się kont
    Zrobilismy, bo tego skilla mamy, w przeciwienstwie do ciebie!!! A ty jestes chorym psychicznie czlowiekiem, ktory tylko potrafi wymyslac i zarzucac klamstwa i obrazac innych. Jakie (EPITET) masz dowody ze nie byly to czyste starcia??? - daj chociaz jeden!!! Mysle ze nawet sojusznicy ABW potwierdza tozsamosc gracza All, bo w ta noc razem z Allem wysylali na mnie ataki, bo mysleli ze mnie nie ma na koncie (mowie tu o Hortex i jeszcze jednej osobie, ktorej nick w tej chwili wylecial mi z gowy) All dwa razy wtedy na mnie startowal, dlatego on byl wziety pod lupe i kilka godzin pozniej udalo sie go spakowac w recki. Ale to dla ciebie niepojete, bo nie masz zielonego pojecia o lataniu, wiesz za to jak w statach puchnac bez pokrycia w ST i w marnym eko. Zamilcz ( EPITET) i nie czepiej sie sojuszu Komornic, bo ani ja, ani KKS nie czepiamy sie twojego sojuszu, a jedyna osoba ktora robi gowno na forum jestes TY !!!
    Nie tak dawno jeszcze mialam przyjemnosc wymienic kilka pw z Wlascicielem konta, i sama namawialam go zeby nie rezygnowal z gry, ale takiemu pustakowi jak ty , nie bede sie tlumaczyc, bo i tak wymysli do tego swoja historie.
    Pytasz o pozbywanie sie kont - bo co, sam chcesz jakies kupic i obsadzic je jakimis znajomkami, pociotkami, zeby pracowaly na twoje pusherskie przyrosty???
    Dyskusja z toba jest jalowa, dlatego od razu mowie ze nie bede dalej odpisywac na twoje herezje!
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ABW gratuluje mega zyskownego ST!!!
    Filu napisal:"graty za ubicie pushkonta KKS i komornic." - Jako komornic, jestem zawiedziona i rozczarowana, ze nie mialam okazji czerpac z dobroci tego konta. A jezeli to konto nalezy do KKS, to tymbardziej za ustrzelenie pushowki graty sie naleza! Przetapiaj i kolejnych owocnych zlomowan pushkont, moze jakies pushkonto krysztalowego FILA ustrzelisz. ;}
  • FILU napisał(a):

The Pawelec napisał(a):

Tym razem zapomniał o flocie (być może w tym świątecznym natłoku obowiązków)
    Pawelec nie w natłoku obowiązków tylko gruby KKS siedzi na banie więc teraz już nie pilnuje tak bardzo swoich multi :D na kilku wrzucił upa. jeszcze raz graty za ubicie pushkonta KKS i komornic.ABW macie potencjał wiesz zbójnikowanie fajnie wam wychodzi tak 3maj

ps: Gruby pilnuj lepiej kont i czemu jak dostałeś bana w tym samym dniu zmieniłeś nick na koncie ALL ( to konto co 2 razy sojuszowo zrobiliście wypasione ST ze skillem :D ) na Koniecgry ? czyżbyś pozbywał się kont ;)

Pochwała od Architekta - bezcenna :)
    Co wpis - to chwali każdy topowy sojusz na Uni, poza komornikami i PN-em których czasem chwali ale jednocześnie Gani
    Zazdro ABW - jesteś fartem
    Gratulacje

“Beware the quiet man...
    For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
    And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN :>

• czego ty poziomka nie zrozumiałeś !!! nie podbijaj postów masz kiepski pomysł na nabijanie pkt dla postów. Co ty sobie wyobrażasz !!! że każdy będzie tylko pisał ohh ahhh jakie to PN wali ST a reszta sojuszy i graczy to lamy i nie można im pogratulować ?
    otrząśnij się i czasami też komuś pogratuluj bądź chłop jak dąb a nie pipa kochająca tylko swoje podwórko
    na razie i dzięki za podbicie 2 postów na moje konto
  • priesten napisał(a):

Są jakieś pkt za posty :O
    Niesamowite
    Poziomka jedno ale to naprawdę ważne pytanie od całego uni !!!! ty sie urodziłeś niepełnosprawny umysłowo czy tak już zorał cie ogejm albo jesteś tak niezorientowany w grze a pierniczysz smuty 3 po 3

">

Chłopie ochłoń i nie rób z siebie już pajaca i beki na uni bo to już przestaje być śmieszne a zaczyna się szukanie fundacji jakieś by można było cie wspomóc może jakimiś korepetycjami z ogame lub lekami

Tak wygląda moja odp. na twój post " Są jakieś pkt "
    oraz tak wygląda reakcja na każdy temat z tobą

• :ocb:

O Jezu i Ty pomyślałeś że ja się wpisuje dla tych punktów?
    Co za żal - smutek - nostalgia
    Wystarczy nas porównać żeby widzieć że to nie jest żadna ocena 0_o
    Punkty dla postów :E Widzisz a nie grzmisz 8o

Poza tym jesteś jak pies Pawłowa - wygrałem flaszke, za kazdym razem jak wrzucam gifa robisz to samo :E

“Beware the quiet man...
    For while others speak, he watched. And while others act, he plans.
    And when they finally rest… he strikes.”

W jedności siła PN :>

Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez priesten ().