kruszynka napisał(a):
/me tuli pingwinka
No to ja może zacznę od standardowych pytań groziła groziła i jest...
Co cię skłoniło do zostania GO? W sumie to kiedyś już chciałem zostać GO, ale przed 18stką moja pierwsza przygoda z OGame się skończyła
Dlaczego GO są pracowici a MOD to leniuchy? Powiem Ci na PW, bo tutaj to mogę dostać po uszach
Dlaczego pomarańczowy to jedyny słuszny kolor w Teamie? Należy zaznaczyć że nie wszystkie odcienie pomarańczy Tylko ten który mają GO
Czy tylko mlaskanie Cie denerwuje czy siorbanie też? Oj też....
Jak reagujesz gdy ktoś się tak zachowuje przy stole? Jako że jestem osobą bezpośrednią to zawsze proszę o zaprzestanie
Czy beknięcie przy stole uważasz za normalne czy to przejaw złego zachowania? Nigdy nie spotkałem się z takim zachowaniem, ale uważam to za mało stosowne, ale podobno w niektórych krajach to norma
Zdarzyło Ci się kiedyś w towarzystwie pierdnąć myśląc że będzie cichacz a okazało się, że bąk był głośny? w towarzystwie Oli robię to cały czas
Wybrałeś średniowiecze...dlaczego akurat ten okres? Zawsze fascynowało mnie średniowiecze, rycerze, walki, zamki
Czy rzucając palenie wpadasz w inny nałóg np. obżerasz się słodyczami? Nie
Rodzynki...blee...czy jak dostajesz ciasto z rodzynkami to je wydłubujesz czy szybko zjadasz te kawałki gdzie są aby później delektować się samym ciastem? dokładnie tak! zawsze łyżeczką biorę mniejsze kawałki tak żeby żadna rodzynka przez przypadek nie trafiła do moich ust :D
Gdybyś miał zostać zamieniony w psa to jaką rasą chciałbyś być? Doberman!
Dlaczego akurat pingwin? A powiem Ci... nie wiem szukałem w googlach nowego pomysłu na avka i ten był ładny i pomarańczowy
"Co ma być to będzie, niebo znajdę wszędzie...".