No i teraz jest git Mam tylko dylemat, który odcień fajniejszy
Strona sojuszu (górniczego)_ prośba o pomoc ;)
- Inne:
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Widzę że decyzja podjęta, cieszę się bardzo i polecam na przyszłość
A tak btw, to jak się sojusz trzyma??? Koleżanka górniczka dalej Wam towarzystwa dotrzymuje...? Pozdrówcie ją od Westa proszę
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli pomogłem, daj lajka
--------------------------------------------------------------------------------------------------- -
A dzięki, bardzo dobrze, mocno 2 miejsce trzymamy i cały czas idziemy w górę. Po malutku ekipa się klaruje.
Hmmm, a która to Twoja koleżanka? W sumie nie ważne, pozdrowię wszystkie -
West Fighter napisał(a):
Widzę że decyzja podjęta, cieszę się bardzo i polecam na przyszłość
A tak btw, to jak się sojusz trzyma??? Koleżanka górniczka dalej Wam towarzystwa dotrzymuje...? Pozdrówcie ją od Westa proszę
Elektro koń stary w ekipie a nie zna kolezanki ... dalej towarzystwa nam dotrzymuje choc ekipa spora i nie wiem jak ona to robi ze tylu jest zadowolonych :p ...
West pytanie, prośba - dalej jestes w stanie coś pomóc w ekipie pod względem graficznym. Jak będziesz napisz PW czy coś bo na ogólnym nie chce tego omawiać
Potrzebuje coś miłego na stronę wewnętrzną -
Karlik, bo ja wyjątkowo grzeczna i spokojna chłopina jestem
-
West jak będziesz napisz. Temat pilny zresztą jak zawsze;p
-
Hej. Jestem, tak wiem... Trochę mnie nie było Ale jak wiesz, to na emigracji przebywam, problemy życiowe, techniczne, itp.
Ale wróciłem! YES, HE COME BACK AGAIN
Mów co Wam potrzeba bracia górnicy O ile jeszcze aktualne
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Jeśli pomogłem, daj lajka
--------------------------------------------------------------------------------------------------- -
Coś mi się wydaje, że temat się przedawnił
-
West jestes jeszcze może??.... czy już Cię nie ma na forum ;p ...
Będę wdzięczny za kontakt -
West jestes jeszcze może??.... czy już Cię nie ma na forum ...
Będę wdzięczny za kontakt
West Fighter napisał(a):
Hej. Jestem, tak wiem... Trochę mnie nie było Ale jak wiesz, to na emigracji przebywam, problemy życiowe, techniczne, itp.
Ale wróciłem! YES, HE COME BACK AGAIN
Mów co Wam potrzeba bracia górnicy O ile jeszcze aktualne
Jak co też rzadziej tu zaglądam więc wskocz na uni Europa i możesz na PW napisać, mój nik: Karlik
Czekam zatem
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość