Daj dziewczynie odpocząć czasem
Przyklejony TOP 10 Starć SOLO & ACS uLibra: min. 425 031.1% | 239 346.35%
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Starcie dodałam Temat raczej będzie aktualizowany w weekendy, bo na razie w tygodniu ciężej
-
no to wsio cacy
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. King -
Jak jej koledzy zrobią ST, to aktualizacja jest w ciągu minut, jak na jej kolegach zrobią ST, to udaje, że nie widzi.
-
Fenrir napisał(a):
Jak jej koledzy zrobią ST, to aktualizacja jest w ciągu minut, jak na jej kolegach zrobią ST, to udaje, że nie widzi.
Przestańcie w końcu szukać powodu do robienia burzy w szklance wody.
Dziękuję. -
Po prostu dla sojuszników zawsze znajdowałaś czas I zawsze jak nie w jednym, to w drugim temacie tak ustawiałaś decyzje, żeby były po myśli sojuszu WINTER wspólnie z kolejnym sojusznikiem, Toadiem. To naprawdę widać Ruda. Podobnie jak sam fakt, że administracja forum (wspomniany sojusznik) wybrała Ciebie na prowadzącą pomimo dwóch innych możliwości i pomimo tego, że prowadzisz już inne tematy...
Najrozsądniej byłoby pewnie, gdyby temat był aktualizowany w określonym czasie, np. co weekend. Wtedy (o ile powstrzymasz się przed wrzuceniem jakiegoś zwycięskiego dla WINTER starcia w tygodniu) nikt nie będzie miał zastrzeżeń
Lwica jest boska :) -
Zwyczajnie kłamie, wykorzystując swoje uprawnienia. Żadna nowość. Odrobina jakieś pozytywnej cechy charakteru i juz dawno by temat oddala osobie trzeciej, bezpośrednio nie zamieszanej i zaraz by ja ludzie lepiej traktowali ale po co? Lepiej wiecznie kasować wiadra pomyj wylewane na swoja prace. Brak szacunku do siebie i swoich wysiłków.
-
"Enemies to the east. Enemies to the west. Enemies to the south. Enemies to the north"
WINTER -
-
Nighthunter [WarriorS] & Zgredek [WarriorS] vs. Starrk [WINTER] ~ 2098801.96% - TOP 1 OGAME.PL
PS. @Ruda proponuję też rozszerzyć topkę do 10 miejsc. Starć w końcu coraz więcej... A jak nie masz czasu to oddaj temat komuś, kto go ma.
'Czasami człowiek sądzi, że ujrzał już dno studni ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna...
S. KingPost był edytowany 1 raz, ostatnio przez Avinashi ().
-
Jak już wspominałam wcześniej nie wykluczałam poszerzenia, więc zajmę się tym.
-
więc liczę że do końca weekendu zobaczymy już top10
byłoby wskazane, w końcu to nie nowa unia na której najleposzy % to 10
S. King -
jak są takie wymagania, to możecie ułatwić pracę prowadzącej i powrzucać starcia spoza top5
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
Neferet napisał(a):
jak są takie wymagania, to możecie ułatwić pracę prowadzącej i powrzucać starcia spoza top5
-
Starcie top 1 ACS dodane. Co do poszerzenia topki nie oczekuję od nikogo pomocy, poukładam sobie brakujące rw i dodam je sukcesywnie w najbliższym czasie.
Miłego weekendu. -
coś nie widać starych RW liczących się do topki
Ruda napisał(a):
6. AmstelL & Malack & markus [WINTER] & niania [BP corp]vs Smok_na_Emeryturze [ZZL] | 174 716%
tamten jest z tego ST
board.pl.ogame.gameforge.com/i…um-Libra-Obrona-i-TOP1-w/
S. KingPost był edytowany 2 razy, ostatnio przez Avinashi ().
-
Temat jest w przebudowie (co jest wspomniane w głównym poście) więc wiele rzeczy się tam będzie jeszcze zmieniać, ale dziękuję za dostrzeżenie błędu.
Gdy zostanie ukończona poinformuję o tym. Wtedy poproszę też o sprawdzenie. -
-
Na bieżąco dodawane są nowe starcia
A co do starych jak już wcześniej wspomniałam, będą dodane w najbliższym czasie i zostaniecie poinformowani o skompletowaniu topki
Proszę zatem przestać się czepiać i ciągle doszukiwać nie wiadomo czego. -
Bierzesz pełną odpowiedzialność za ten temat i sama sobie utrudniłaś prace. Na początku pytano się Ciebie, dlaczego zadecydowałaś sama o top 5 starć, jeśli wiadomo było, że ta lista się znacznie poszerzy. Sama sobie zrobiłaś krzywdę, a teraz wykręcasz się że starcia miały być dodawane w najbliższym czasie. Czyli kiedy? Wszystko zależy od perspektywy. Trzeba było od początku prowadzić temat tak jak prowadzi go każdy i nie mieć pretensji do nikogo, że oczekuje się od Ciebie wywiązywania się z Twoich zobowiązań. To się nazywa bycie dorosłym i odpowiedzialnym. Jedyne czego można się doszukać to braku tych dwóch cech.
-
Jak dobrze pamiętam sam olewałeś swoją topkę starć, więc proszę Cię nie ucz mnie o zasadach odpowiedzialności i dorosłości.
Wszystkie topki od lat prowadzę w top 5 i nikt nie miał o to pretensji, ta w chwili obecnej tego wymaga, więc zostanie poszerzona i tyle.
To ostatnia moja wypowiedź w tej kwestii.
Miłego dnia. -
@Ruda
podpowiem Ci, bo słabo Ci to wychodzi widzę
top 6 AmstelL [WINTER] & niania [BP corp] & Malack [WINTER] & markus [WINTER] vs. Smok_na_Emeryturze [NoM] ~ 175 009.65%
top 7 Starrk [WINTER] vs. karolr [ZZL] & Demise ~ 174 716%
top 8 AmstelL [WINTER] & niania [BP corp] & Malack [WINTER] & markus [WINTER] vs. Smok_na_Emeryturze [NoM] ~ 154 480.1%
S. King -
slimakkk [VETO] u67 --> u68
Schan [WarriorS] uVega --> uWasat --> uLibra
-
-
Aktualizacja będzie wieczorem. Tydzień mija jutro tak w ogóle.
-
S. King -
-
S. King -
Chyba przez opieszałość jednej Pani zdarzyłem Cie wypchnąć z topki
board.pl.ogame.gameforge.com/i…ean-163-000-8-Top-9-Solo/ -
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-