skąd sie wziol twoj nick??
ile bedziemy mieli medali??
ile bedziemy mieli medali??
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Messi_asz ().
Messi_asz napisał(a)
Witaj
Czy żałujesz, że zostanie zlikwidowana funkcja "Managera Gry"??
Tanin napisał(a)
Messi_asz napisał(a)
Witaj
Czy żałujesz, że zostanie zlikwidowana funkcja "Managera Gry"??
Już została
Viv: e tam, FC się nie starał i w ramach focha postanowiłem się od niego oddalić:D
Tanin napisał(a)
Witam. Od niedawna pomagam Likfie w opiece nad Uni3 Moje imię Piotr, nick tanin. Reprezentuję dość egzotyczną dla większości społeczeństwa branżę, a mianowicie chemię (część pewnie po Avatarze poznała;)), konkretniej na PW. Poza chemią interesuję się ekonomią, filozofią, ździebko polityką (nic więcej na ten temat nie powiem :P), squashem, sommelierstwem a teraz przymierzam się do nauki gry w golfa i pozyskania uprawnień sędziego piłki siatkowej
Tanin napisał(a)
Oczywiście, że mam. Właśnie zaczynam swój trzeci sezon => Sędziujesz w jakiejś lidze ?
Moja rada: nie ma co czekać 2 lata, im wcześniej się zacznie tym lepiej. => Ja jeszcze w szkole jestem i nie mam czasu. Ale po kontuzji, która przeszkodziła mi dalsze trenowanie , to przynajmniej zostanie mi sędziowanie.
Obecnie Nokia E65, ale już niedługo => A SE miałeś kiedyś ?
O komputerach (bo chyba tego dotyczy to pytanie) nie sądze nic, poza tym, że dobry komputer to taki co działa => Tak chodzi o komputer : ).
Tanin napisał(a)
Zgodnie z uprawnieniami sędziuję zawody młodzieżowe Ligi Wojewódzkiej na Mazowszu, Ligę Akademicką oraz przeróżne zawody amatorskie
A od ilu można je robić? Bo jak coś to wcześniej je zrobię xD
Nawet i teraz mam SE, ale to mroczny telefon jest...
Czemu^^?
Kibicuję J.W.C. OSRAM AZS Politechnika Warszawska
A AZS Częstochowa ?
Taki, co sie nie kłóci
Tacy najlepsi xD