skąd sie wziol twoj nick??
ile bedziemy mieli medali??
ile bedziemy mieli medali??
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Post był edytowany 1 raz, ostatnio przez Messi_asz ().
Messi_asz napisał(a)
Witaj
Czy żałujesz, że zostanie zlikwidowana funkcja "Managera Gry"??
Tanin napisał(a)
Messi_asz napisał(a)
Witaj
Czy żałujesz, że zostanie zlikwidowana funkcja "Managera Gry"??
Już została
Viv: e tam, FC się nie starał i w ramach focha postanowiłem się od niego oddalić:D
Tanin napisał(a)
Witam. Od niedawna pomagam Likfie w opiece nad Uni3 Moje imię Piotr, nick tanin. Reprezentuję dość egzotyczną dla większości społeczeństwa branżę, a mianowicie chemię (część pewnie po Avatarze poznała;)), konkretniej na PW. Poza chemią interesuję się ekonomią, filozofią, ździebko polityką (nic więcej na ten temat nie powiem :P), squashem, sommelierstwem a teraz przymierzam się do nauki gry w golfa i pozyskania uprawnień sędziego piłki siatkowej
Tanin napisał(a)
Oczywiście, że mam. Właśnie zaczynam swój trzeci sezon => Sędziujesz w jakiejś lidze ?
Moja rada: nie ma co czekać 2 lata, im wcześniej się zacznie tym lepiej. => Ja jeszcze w szkole jestem i nie mam czasu. Ale po kontuzji, która przeszkodziła mi dalsze trenowanie , to przynajmniej zostanie mi sędziowanie.
Obecnie Nokia E65, ale już niedługo => A SE miałeś kiedyś ?
O komputerach (bo chyba tego dotyczy to pytanie) nie sądze nic, poza tym, że dobry komputer to taki co działa => Tak chodzi o komputer : ).
Tanin napisał(a)
Zgodnie z uprawnieniami sędziuję zawody młodzieżowe Ligi Wojewódzkiej na Mazowszu, Ligę Akademicką oraz przeróżne zawody amatorskie
A od ilu można je robić? Bo jak coś to wcześniej je zrobię xD
Nawet i teraz mam SE, ale to mroczny telefon jest...
Czemu^^?
Kibicuję J.W.C. OSRAM AZS Politechnika Warszawska
A AZS Częstochowa ?
Taki, co sie nie kłóci
Tacy najlepsi xD
1 gość