Top1 3k punktów. Grubo
Puk puk nowa EUROPO
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
ajajajniemamjaj napisał(a):
Top1 3k punktów. Grubo
Nie żałuj , stać go to ma .
Jest latane już trochę ? -
Widać ruch nad planetami. Coraz więcej flot wyrusza w przestrzeń.
-
Trochę pz już wisi z mtków
-
też tu poklikam, ale chyba już się mi nie chce tak jak kiedyśfreelove / Black Igor = turbo multi konto
ZŁOMIARZ z ZAWODU
U24
U64
GEMINI
MIZAR
NEKKAR
ponad 200 ST
-
Jestem pod wrażeniem ilości kont. To chyba niezły wynik jak na ostatnie czasy.offline
-
na takim speed uni normalnie po tyg. pojawiaja sie idlaki, czy jakoś szybciej ?
co do kont to nawet nawetvigilate itaque, quia nescitis diem neque horam
-
No sporo ludków gra, też jestem w szoku, ale to dobrze Bawmy się Kto by pomyślał, ale zostałem już 2 krotnie sfarmiony co świadczy o aktywności sporej, bo i skanów sporo. Super, zobaczymy co będzie po miesiącu"Dopóki walczysz, nie jesteś przegranym."
" Nie ma takich upadków, po których nie można się podnieść "
">
-
Ja tak dosyć spokojnie klikam... i wychodzi że top1 ma już 100x więcej punktów ode mnie Życie. Odrobi się.offline
-
Dobra konfiguracja to i ludzi sporo, na dodatek zima za pasem. Idealna data na start nowego uni.
-
Rzeźnik drzew napisał(a):
Jestem pod wrażeniem ilości kont. To chyba niezły wynik jak na ostatnie czasy.
-
To się nie zmieniło od lat
Jednak lepsze 4% z 4000 niż z 1500 kont .offline -
spóźniony o 2 dni, ale obecny, DZIEŃ DOBRY!
Ponad 50 ST w dorobku & Minionki są spoko -
Siemka Browar Widać stara ekipa jeszcze gra w te kulki .Japetus top 20 OFF
KALLISTO top 20 ON
-
jestemTarazed TOP4 OFF
"Stado baranów prowadzone przez lwa jest groźniejsze niż stado lwów prowadzone przez barana." -
Wszyscy graja w ogame - gram i ja ;))
-
Siema , również postanowiłem tutaj pograć . Fajna konfiguracja itp Gra tutaj ktoś może ze starego Eridanusa ?Ave Racovia !!
-
satanael napisał(a):
Siema , również postanowiłem tutaj pograć . Fajna konfiguracja itp Gra tutaj ktoś może ze starego Eridanusa ?
DAJ MI ZAPALNIK A WYSADZE CALY SWIAT -
Sto lat temu u8 potem jakies krotkie epizody i tarazed na dluzejUNI TARAZED - ZBOCZKI NAJLEPSZA EKIPA
-
NalewkaBabuni^^ napisał(a):
Sto lat temu u8 potem jakies krotkie epizody i tarazed na dluzej
-
A więc jednak... ;-)
KatzGigant, Popuri, Lord Darth Szpieg...Co cię nie zezłomuje to cię udziwni.
~Joker
-
-
Się Kulfon melduje,
Joł -
Witam wszystkich graczy na nowym Uni - przed emeryturą postanowiłem pograć jeszcze ten ostatni raz chociaż mówię tak od 2006 roku że to koniec . Ale pewnie jest nas więcej . Zatem wszystkim życzę udanej zabawy , dobrych lotów i niech cyferki nie będą ważniejsze od dobrej ekipy.
-
Jakby co to teraz gram na Tarazed, czyli po uni-fusion Wezn... trudno się pozbyć starych nałogów. Pozdrawiam innych uzależnionych -
No i ja witam.
Wcześniej u6, u14, u62, 60->Draco, trochę epicblue, Quantum i teraz tu.ST- 88368% -
Hejo, w takim razie i ja się chciałam powitać
Dawno temu U6, potem krótsze powroty do gier i chyba zawitam na Europę na dłużej bo gra jest dużo ciekawsza w takiej konfiguracji, że aż mnie skłoniła do założenia konta -
Rowniez witam europke ziomeczek mi oddal konto wiec tez pogram po dosc sporej przerwie
-
drakon napisał(a):
No i ja witam.
Wcześniej u6, u14, u62, 60->Draco, trochę epicblue, Quantum i teraz tu.
-
Witam serdecznie drogą społeczność graczy! Jak ostatnim razem odpalałem OGame, to jeszcze mama robiła mi kanapki do szkoły. Czas poleciał niesamowicie szybko, a ostatnio odnalazłem się na najnowszym universum (w tydzień po otwarciu). Zastanawiam się, czy znajdzie się jakiś sojusz, który przygarnie mnie do siebie i ochroni przed bandytami (bo tak się to teraz nazywa), którzy czyhają na moją flotkę. Jakby ktoś był zainteresowany tym, co mam do zaoferowania, to proszę pytania kierować drogą prywatną. Nicku z gry nie udostępniam, bo jednemu już powiedziałem, że jestem nowy i dopiero się uczę, to następnego poranka mnie wyzerował - ot, honorowe podejście! Pozdrawiam i powodzenia!
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0