Wcześniej chciałem większe eko, no i dostałem :p Zmiana planetek na zimne 15 dało mi tyle co zmiana eko z 6 na 7
Ankieta w sprawie prędkości eko
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
-
Wieksze eko jak najbardziej. Szkoda tylko ze znowu trzeba bedzie czekac na ankiete miesiac i kolejny na wprowadzenieDAJ MI ZAPALNIK A WYSADZE CALY SWIAT
-
Ankieta na Nekkar już poszła, może i niedługo pojawi się u nas
-
Zobaczymy ale temat już wisi od dawna a odpowiedzi żadnej na priv też widomośc poszła i 0 odpowiedziNie same cyferki sie liczą
-
Miejmy nadzieje, że to za sprawą prac nad wprowadzeniem wyższego parametru ekonomi niż x7. Tak aby Spica była najszybszym unii (zarówno pod względem floty i ekonomii), tak jak to było w momencie startu tego uniwersum.
-
Art napisał(a):
SzczurekApst napisał(a):
Dobra ankieta w sprawie basha już jest a co z prędkośćią eko ?
Bash jest zmianą stricte regulaminową nie wpływającą na konfigurację.
-
-
Podbijam temat, Eko x7/8/9, jak widzę jakie floty na Q latają i myśl, że kiedyś tam wylądujemy to jakoś to trzeba nadrobić w ciągu ilu dwóch/trzech lat?We will fight or we will fall!
-
UpNie same cyferki sie liczą
-
-
-
Hahahaha
-
Nie tego oczekiwałem, ale w sumie... może być
-
-
Widać ankiety się nie doczekaliśmy w sprawie podbicia Eko na uni, szkoda =/
Jednakże nadchodzi Nowy Rok, zatem team bd miał ponownie dużo czasuWe will fight or we will fall! -
Slotare napisał(a):
Widać ankiety się nie doczekaliśmy w sprawie podbicia Eko na uni, szkoda =/
Jednakże nadchodzi Nowy Rok, zatem team bd miał ponownie dużo czasu
Szczęśliwego nowego roku @Art ! -
Wykorzystując Nowy Rok i to, że team już pracje ponownie podbijam temat
P.S.
Tak nabijam postyWe will fight or we will fall! -
to i ja sobie nabije
czekamy na ankiete
pzdr mapi -
Trochę nas lekceważą, może dlatego, że czekamy, a nie żądamy jak na nekkar
-
-
.Smyk. napisał(a):
Na Nekkar "batalia" już zakończona. Może teraz czas na nasze unii? Panie @Art?
Jako gracz Nekkar, życzę Wam powodzenia w forsowaniu ankiety na Waszym serwerze.Czy moderatorom płacą za każdy usunięty post?? -
Ankieta rozesłana, głosowanie do 14.01 12:00
-
Art napisał(a):
Ankieta rozesłana, głosowanie do 14.01 12:00
-
wybór w ankiecie jest poprostu......to juz nie mozna było dac te x8 ?????
-
Luther napisał(a):
DAJ MI ZAPALNIK A WYSADZE CALY SWIAT -
Dzięki za ankietę, mnie osobiście wyskoczył błąd, że głos już oddany.. Nie wiem czy tylko u mnie, czy u kogoś jeszcze się pojawiły problemy.
Odnoszę wrażenie, że decyzja zapadła tak: "Zróbmy tą ankietę i będzie spokój"
Bez analizy, bez brania pod uwagę parametrów startowych uniwersum, stosunku prędkości floty do eko.
Nawet przy wprowadzeniu eko x7, Virgo (dawna Spica) traci swoją wyjątkowość bycia naszybszym uniwersum w PL. Pisałem już o tym, ale przypomnę jeszcze raz, start x6x6 dawał przewagę dla każdego, najszybsze eko i flota - dlatego wiele osób, zarówno eko jak i flociarzy, zdecydowało się tu grać. Obecnie dla ekowców jest masę lepszych unii z parametrami np. x7x2. Pozostaje korzyść jedynie dla flociarzy. W mojej ocenie przy chaosie zmian parametrów na poszczególnych uniwersach, gracze unii Spica zostali przez "władzę" oszukani.
Pozdrawiam! -
@.Smyk. a na link wszedłeś który doszedł ci w wiadomościach gry (któraś tam zakładka) czy ktoś ci link podesłał? Link jest generowany dla każej osoby osobno. Jeśli ktoś ci podesłał, to pokazuje, że zagłosowano i wtedy nie masz możliwości głosować - bo osoba wysyłająca już zagłosowała. Ja się zalogowałam i normalnie mogłam zagłosować
Starcia Tytanów; Taurus, Libra, Xanthus, Europa, Indus, Janice, Mensa, Pasiphae, Sombrero
Seek and Destroy
-
Neferet napisał(a):
@.Smyk. a na link wszedłeś który doszedł ci w wiadomościach gry (któraś tam zakładka) czy ktoś ci link podesłał? Link jest generowany dla każej osoby osobno. Jeśli ktoś ci podesłał, to pokazuje, że zagłosowano i wtedy nie masz możliwości głosować - bo osoba wysyłająca już zagłosowała. Ja się zalogowałam i normalnie mogłam zagłosować
-
Luther napisał(a):
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0