No no Yes Man powodzenia i SZO! A tym trzem panom Gratulacje no k*** niezły bajzel aż zatrzęsło tym Starciem w 9-ej galaktyce. Czułem to przed kompem ;d
Mili, ARO & wojtekreal [3 X] vs. Yes Man [P N] ~ 695271.74%
- Uni 68
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
Miło zobaczyć iż konto które tyle budowałem nadal ma się dobrze
Gratulacje dla ekipy złomującej - przede wszystkim dla mózgu przedsięwzięcia Milego i tego gejka spod Torunia co go to niby na cygańskiej taczce mieli wywieźć a jednak nadal lata
Obrońcy powodzenia w realu - 14 lat to trochę za dużo, kupę życia tu zmarnowałeś
Fajny procent i fajny zysk"Usiądź, opowiem Ci jak bardzo Cię zranię..."
Mocne uderzenie, gratki dla oprawców
broniącemu szczęścia w realu
Solo: 11.843%
ACS: 33.244%
Uni 28: OFF -
to pisze ja, RYBA
myślałem ze nigdy to nie nastąpi ! - ale nie w złym kontekście do YM !, tylko znając jego styl, podejście do gry, systematyczność oraz wielkosc floty - myślałem że nikt sie tego nie podejmie albo nie będzie miał takiej szansy...
z tego też powodu wielkie gratulacje i uznanie dla agresorów;
czytam że czepiają się ARO że to i TAMTO ale mimo wszystko polecieć takim składem na takiego gracza i to z PN to trzeba mieć odwagę ! chyba tu Mili odegrał rolę motoru napędowego ?
i takie przemyślenie, trochę w nawiązaniu do u1... z PN (koalicją) walczyły różne sojusze,w tym Templars nawet dzielnie ale koniec końców to koalicja zyskiwała przewagę i dominowała a liczba ich wtop była mniejsza niz u przeciwników i do podobnej sytuacji doszło tutaj, nie ważne czy unikali otwartych konfliktów z Coma czy Komornikami, bo takowe bywały, po wtopie gs'ów, wydawało się że moze być inaczej, ale mozolnie PN i koalicjanci a później jako PN budowali swą pozycję, flot tam sporo i dużo aktywnych graczy flotowych co było widać w dziale ST,
czy padniecie floty YM coś zmieni ? być moze przeciwnicy będą odważniejsi w wobec PN ale tam jest SPORY potencjał i rywalizacja ogólnie powinna być ciekawa
szanuję i rozumiem decyzję YM, real jest najważniejszy, dwa miesiące temu na świat przyszło moje drugie cudo, Natalia,a do tego inne trudne sprawy były i już mi się nie chce grać,ale robię to bo mam jeszcze cel i szkoda mi tych kilkunastu lat gry oraz znajomych
tyle ja bym odbudował flotę z dok'u i wrzucił urlop - okazja do lotu kiedyś moze sie zdarzdarzyć a szkoda konta,
Pozdrawiam wszystkich -
Ten uczuć kiedy się wahasz kogo z dwójki Mili - Yes Man nominować do tytułu najlepszego gracza Uni i jeden z nich postanawia rozwiać wszelkie wątpliwości Żartuje, oboje zasługujecie na to miano mimo takiego finału
Mili, wojtek - niesamowite RW, potężne floty i równie wielki %. Słaby FS ? Domyślam się że byliście gotowi również na takiego "niezasłabego" FSa, sam fakt podjęcia decyzji o próbie złomowania takiej floty budzi szacun, niektórym to się nawet nie śni. Ukłony bo skończyliście Uni w wystrzałowym stylu. I myślę że jasny sygnał dla nowych na Uni kto tu rozdaje złomy na życzenie Gratulacje i mam nadzieje że fuzja i sezon zimowy rozrusza trochę sytuacje w szeregach
Yes Man - tak człowieku, jak już gdzieś pisałem, graczy z taką klasą, taką ilością RW na Uni z prędkością flot x1, takim dorobkiem osiągnięć myślę że jest raptem kilku. Dla wszystkich grających "trochę" dłużej niż jedno Uni będziesz częścią OGame.pl . Miło było oglądać setki Twoich starć. Z nałogu wyleczyła Cię jedyna zdolna do tego osoba, żaden wstyd dostać strzała z tych rąk. Jeżeli nie zamierzasz dalej grać to życzę wytrwałości w podjętej decyzji, te cyferki zawsze ciągną Szacun i dzięki za grę !
ARO - ładnie podpięta flota.
pozdrawiam wszystkich
Leo -
Przy takim ST grzech się nie wpisać
Potwierdza się, że nie ma flot nie do zdjęcia... i każdy popełnia błędy...
Procent powala a wprowadzone 40% złomu jeszcze go podkręciło
Atakującym należą się gratulację bo spakowali nie byle kogo. W dodatku klikanie z pz to nie bfs - nawet jeśli słaby ten fs był
Choć myślę, że wiele osób wolałoby inny skład atakujących niż z ARO; no ale niestety taki jest układ...
Yes Manowi powodzenia w realu i wytrwałości w decyzji ale jak posmakuje życia w małżeństwie to jeszcze zatęskni
Graty także za zbudowanie tej ogromnej floty, wytrwałość w skanowaniu-lataniu i oczywiście za wszystkie ST(także tym na mnie, gdzie jako jedynemu Ci się udało)
Taki jest los złomiarza wyleczyłeś pewnie nie jednego z nałogu, dziś wyleczyli Ciebie
...i świat się kręci dalej
PozdrawiamHammer Of The Gods Will Drive Our Ships To New Lands -
Wielkie gratulacje dla agresorów za kosmiczny zysk i procent, jednak szkoda, że brała w tym udział flota ARO.
Yes Man - szanuję decyzję zakończenia gry, choć konto jest jeszcze całkiem przyzwoite. Może ktoś skorzysta z niego w przyszłości.
Leonidas napisał(a):
ARO - ładnie podpięta flota.
-
Robo Ty megalamusie jak tak można
Po tylu latach dostałem sms-a od drugiego lamusa Bochumka że dostałeś zezłomowany i aż mnie to zmobilizowało żeby się tutaj pojawić W końcu się oderwiesz od tego nałogu.
Gratulacje dla agresorów
Pozdrawiam znajomych -
Wielkie Gratulacje dla ekipy złomującej !
Wyczuliście YM-na chłop popadł w rutynę która gubi największych (sam swego czasu mogłem latać na pz u Milego, pamiętam jak dziś)
Jak widać w tym starciu nie ma ludzi nieomylnych i każdego może czekać taki los - 1 błędny FS i 14 lat gry idzie w zapomnienie!
Szkoda bo odchodzi ze społeczności osoba która sporo dokonała i zawsze mieć po przeciwnej stronie YM było dobrze chciało się grać heheh - choć wielu jeszcze zostało po drugiej stronie barykady i w PN jeszcze jest dużo flot zapewne wezmą się w garść i pokażą że coś jeszcze wspólnie mogą wykręcić
YM szczerze powodzenia w realu i niech Ci się układa w życiu !
Agresorom życzę żeby jak najwięcej takich akcji kręcili na tym uni bo naprawdę to już jest Kwintesencja całości Ogame
I znowu wyszło tak, że chyba smutno pisze
Cyce, cyce, cyce, zwróć uwagę na muzykę
I nagle nie pasuje tu, bo nie chcę błyszczeć
Gubisz brokat, przypnij tornister
Nie będę grał jak wszyscy, to żenada
To był rap, nie ...... maskarada
Mam 40 lat, jestem mężczyną
Nowy hip-hop to PluszowyCzlowiek z blizną
Sokół- "Pluszowy" -
No czy nie mogliście złomnąć go wcześniej o 2 dni, bo z tego co widać to łatwo go rozpracowaliście nie musiałbym się teraz mozolnie odbudowywać .
Szczere gratulacje dla drużyny atakującej. Takie akcje naprawdę miło się ogląda. Zysk i procent gigantyczny aż brak słów
Kolejny wyleczony z nałogu po złomie. -
GRATY dla IKSÓW
Fajnie że Wam się jeszcze chce, ciekawe jaki jest teraz poziom na uni bo chyba starzy wyjadacze na wiecznych urlopachKU CHWALE CShopSc -
Grube STarcie graty, szkoda że YM takim efesem trochę popsuł sobie reputację
Atakierom graty i przetopu
YM nie żeń się
Kobieta jest jak litr wódki - za dużo dla jednego - za mało dla dwóch :P -
No mocne tupnięcie jak na kwartet starszych Panów. Gratuluje chyba wszystkim się należą, pokonanemu wyzwolenia a zwycięzcom zapisania się w historii tej popaprane gry.80 ST
-
No Panowie, pokazaliscie kto rozdaje karty na tym uni, skoro kilkudniowa mobilizacja pozwolila Wam ustrzelic najmocniejsza flote z przeciwnego obozu.
Nie ulega watpliwosci ze starcie spektakularne jesli chodzi o procent i zysk. Troche z tym zlomem zlamiliscie jakby nie patrzec bo yes nie powinien nawet srubki zebrac, no ale i tak jest pieknie.
Wielkie gratulacje sie naleza jak psu zupa Zamkneliscie to uni z przytupem heheheh
Co do obroncy, to jestem dosc sceptyczny do tego ze skonczy definitywnie z ogame. Ilosc skanow przed zlomem wskazywala ze zapalu tam bylo tyle ile u chinczyka siekajacego kapuste, Zebrany złom, dok,sojusz i mysle ze jeszcze uslyszymy o "panu jestem na tak"
Gdybym był zlosliwy to bym napisal " ze wlasciwe tagi na wlasciwych miejscach", no ale ze nie jestem to nie napisze.
Jeszcze raz gratulacje dla ekipy rozbiorkowej -
Graty panowie
Dobre podsumowanie wyszło
Cieszę się że Krzychu i Wojtek Mili że też nigdy nie dałeś się namówić na speeda
Rozumiem że Aro stawia Jacka na zlocie
Procent jest powalający jak na tą prędkośćThe End
uni13 Bociek [GanjaBoys] - The End
uni31 Geronimo [BM & nXg] - The End
uni Q Bociek/Astrida [ZLY SEN] - The End
Uni68 Bociek [3 X] - The End
Jakieś 3,9kk % w 589 ST. ST > 1k% -
Brawo Panowie!
Dla wielu coś nieosiągalnego Wam przyszło od tak
Nie po raz pierwszy pokazaliście, że jeśli tylko Wam się chce to potraficie poskładać każdego.
Co tu więcej pisać... niech impreza trwa nadal... a trwa już przeszło 10 lat pod tym tagiem.
Wojtek, Krzychu... jeszcze raz wielkie brawa!
Pokonanemu oczywiście szo... bo na to zasługuje.
3 X GO! GO! GO!Kozak nad kozakami
Narcyz nad narcyzami
***181ST*** ***2.226.215%***
-
Gratuluje panowie pozdro dla starych koni z uni 41:D
-
Yes Man, pamiętam Cię z U1. Obserwowałem jak grasz i STarć miałeś bardzo dużo. W pewnym momemencie na U1, większość starć które się pokazywały były twoje.
Odchodzi moim zdaniem najlepszy gracz Ogame(możecie się nie zgadzać, ale naprawdę sporo złomował). Powodzenia w realu, a tak z osobistych życzeń to zdrówka dla całej rodzinki, pozdrawiam serdecznie.
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Użytkownicy online 1
1 gość