Witajcie!
Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano:
- ciamajdek
- Starrk
- Malack
- Amstell
- Schan
- Avinashi
- Jack Daniels
- ZAKIi
- kefi666
- anarion
- markus
Opinie na temat tych kandydatów:
Pokaż spoiler Wystawiam, kandydatów do uzyskania miana najlepszego gracza UNII LIBRA,
Przyjąłem następujące kryteria: 9 dostępnych Topek - 1 miejsce - 10 pkt, 10 miejsce - 1 pkt (stracone pkt flot 1 miejsce: -10pkt; 10 miejsce: -1 pkt)
Suma zebranych punktów wykrystalizowała nam top10 i tą 10 zgłaszam do konkursu.
Poniżej tabela:
lp nick punkty pktekonomii pktbadań pktwojskowe pktwojskowezbudowane pktwojskowezniszczone pktwojskowestracone pkthonoru pktstatków suma 1 ciamajdek 9 5 7 10 9 5 10 55 2 starrk 10 9 10 7 7 8 -6 7 52 3 Malack 6 9 10 10 -10 10 9 44 4 amstell 8 8 6 4 8 34 8 Schan 2 6 6 8 7 -9 8 5 33 7 Avinashi 1 5 5 5 6 -7 9 4 28 5 Jack Daniels 7 10 8 25 6 Zaki 5 6 9 1 2 2 -1 24 9 Kefi666 4 4 3 6 17 10 anarion 4 8 12 10 markus 4 9 -8 7 12
- Hell Boy
Opinie:
Pokaż spoiler Ode mnie nominacja dla Hell Boya, bo był zawziętym graczem i ciężko było za nim nadążyć w topce.
- Waszka
Opinie:
Pokaż spoiler Gracz : Waszka
uzasadnienie : najbardziej upierdliwy gracz jakiego chyba spotkałem, spróbuj go sfarmić a wyrakietuje ci nawet elektrownie słoneczne.
Grałem na kilku uni i rywalizowałem z wieloma świetnymi graczami, ale nigdy mi sie nie zdażało na hasło podane na konfie sojuszowej: " ten i ten jest bez urlopu" albo "temu i tamtemu wrócił fs" rzucać wszystko w przyłowiowe udzip i leciec do kompa. Nigdy, oprócz hasła: "Waszka bez u". Pamiętam, że strasznie sie kolesia bałem.
W związku z tym, że zwycięzca może być tylko jeden uruchamiamy ankietę, która potrwa do 2 listopada 2018. W tym czasie macie możliwość oddania głosu na swojego faworyta! W czasie trwania ankiety w każdej chwili możecie zmienić swój typ. Jednak przestrzegamy że jakakolwiek próba manipulacji wynikiem będzie surowo karana a takie głosy anulowane! Podsumowując:
- Można oddać tylko 1 głos
- Głos można dowolnie zmieniać podczas trwania ankiety
- Wszelkie próby oszustwa w ankiecie skutkować będą anulowaniem takiego głosu
- Ankieta trwa do 02/11/2018 23:59
- Aby głosowanie było ważne w ankiecie musi zagłosować co najmniej 20 osób
Po zakończonej ankiecie gracz, który zdobędzie największą ilość głosów otrzyma rangę tekstową : Najlepszy Gracz [nazwa uni] 2018.
Zasady Gry | Kontakt z Operatorami Gry|Discord Ogame.pl
moją ogejmową encyklopedią jest ciap!