@ Krwawy Tapicer
@ Pener
Nie wszyscy lataja tylko GS.ami , to do Krwawego Tapicera
A co do podniesienia progow ST , tylko topka flociarzy ma miec prawo do ST ???
"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM"
@ Krwawy Tapicer
A co Masz za interes by zuzycie deuteru bylo na poziomie 1 ?
Napisalem wyzej ze nie wszyscy lataja tylko GS.ami , Ty i jeszcze kilku , a reszta lata konwencjalnymi flotami
A jak masz za duzo deuteru , to sprzedaj , proste i logiczne
"KOCHAM ŻYCIE KTÓREGO NIE NAWIDZE, NIENAWIDZE ŻYCIA KTÓRE KOCHAM"
@ Krwawy Tapicer
A co Masz za interes by zuzycie deuteru bylo na poziomie 1 ?
Napisalem wyzej ze nie wszyscy lataja tylko GS.ami , Ty i jeszcze kilku , a reszta lata konwencjalnymi flotami
A jak masz za duzo deuteru , to sprzedaj , proste i logiczne
Ja nic na tym nie zyskuje i nie tracę, ale uważam, że skoro eko dali x7 to kiedy zmniejszali współczynnik deuteru? To daje tylko większe pole do popisu do pushowania się.
@Ruda sytuacja będzie taka, że pojawi się więcej rw typu pancernik vs dt z surką i myślę, że to wyczerpuje ten temat.
Nie widać mnie, bo nie gram aktywnie od dłuższego czasu - od czasu do czasu kliknę jakieś rw, ale nie wstawiam nic.
Sam zobacz jakie rw dominują w ST, koszenie DT z surówką - rw z akcjami typu klikanie z pz, zawrócone stacjonuj czy też nawet zwykły bfs na flocie wojennej, a nie samych DY to meeega rzadkość, co to za działa ST, w którym nie ma rw na marę tytanów.
Co do pushów - tylko kompletny idiota złomuje teraz push konta - zdecydowanie bardziej się opłaca z tymi kontami. Serio muszę ci pisać takie rzeczy?