Zaqes napisał(a):
Jak to jest plagiat przecie!
Komu dzisiaj dokuczałeś?
Jaka jest aktualnie Twoja ulubiona zabawka?
Które z wymienionych owoców najbardziej lubisz agrest, porzeczki czy wiśnie?
Co najbardziej w życiu Ci się udało?
Zaqes napisał(a):
ackra napisał(a):
Chciałem żebyś też się mógł wypowiedzieć bo zostałeś pominięty Haha! No tak jakośZaqes napisał(a):
Komu dzisiaj dokuczałeś? Mojej poduszce. Tylko i wyłącznie
Jaka jest aktualnie Twoja ulubiona zabawka? Hmmm... Ciężkie pytanie Czy myszka się liczy?
Które z wymienionych owoców najbardziej lubisz agrest, porzeczki czy wiśnie? Jako że nie jadłem nigdy dwóch pierwszych to wybieram wiśnie. Poza tym lubię wiśnie!
Co najbardziej w życiu Ci się udało? Hmmm... Zastanawiałem się chwilkę i jedna jedyna prawilna odpowiedź mi przyszła na myśl: wywołać uśmiech na twarzach rodziny i przyjaciół
Zaqes napisał(a):
KRUSZKA! Moja ROPUSZKA! Nie widziałem tej wiadomości! I forum mnie okłamało i pokazywało moją odpowiedź jako ostatnią! Wybaczysz mi kiedyś?
kruszynka napisał(a):
Taa jasnee..przyznaj się, że wziąłeś mnie na przeczekanie Brutal! NIGDY! To wszystko wina wrednego Żabka Na bank to jego wina!Zaqes napisał(a):
KRUSZKA! Moja ROPUSZKA! Nie widziałem tej wiadomości! I forum mnie okłamało i pokazywało moją odpowiedź jako ostatnią! Wybaczysz mi kiedyś?
Czy u Ciebie jest też gorąco i upały? Chciałbym Czy deszcz i 10 stopni to synonimy do twoich słów?
Jezioro czy Morze? O jejku... Chyba żadno. Nie rwę się do pływania w naturalnych zbiornikach wodnych Te wszystkie glony i to wszystko mnie zniechęca gdy je widzę.
Utożsamiasz się z małpką, zatem czy lubisz skakać po drzewach i jeść banany? A może wolisz się iskać z kimś? Zaiste, kiedyś lubiłem łazić po drzewach! Nadal czasem mam ochotę A banany jem dość często I chętnie bym kogoś wyiskał
Kogo z teamu chciałbyś poiskać? Hmmm... Im dłużej myślę tym coraz bardziej myślę, że... @Miikuu
Gdybyś wygrał milion dolarów, ale nie mógł tych pieniędzy wydać na siebie, co byś z nimi zrobił? Przeznaczył na jakiś szczytny cel. I nawet jest taki jeden, który już teraz wspieram i który na 100% bym wsparł. KLIK
Czy nadal w Dniu Dziecka czujesz się jak dziecko czy wg Ciebie ten dzień już Cię nie dotyczy? W sumie to mi się zrobiło smutno jak nikt do mnie nie zadzwonił, ale też myślę o tym, by w ten dzień sprawić radość swoim chrześnicom chociażby
Robiłeś laurki dla rodziców w dzieciństwie? Ojej, nie pamiętam Pewnie tak - w ramach zajęć. Laurki robiłem komu innemu ALE! Bodajże 2 lata temu zrobiłem mamie na Dzień Mamy
Z przedmiotów w szkole wolałeś plastykę, muzykę czy WF? Zdecydowanie WF Sport forever
ackra napisał(a):
Jaka jest aktualnie Twoja ulubiona zabawka? Hmmm... Ciężkie pytanie Czy myszka się liczy? Nie No to... Nie mam żadnej Moja zabawką jest mój mózg, który dostarcza mi nie raz wiele rozrywki i śmiechu XD
Dzień dobry!"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."