Zaqes napisał(a):
Jak to jest plagiat przecie!
![:E](https://board.pl.ogame.gameforge.com/wcf/images/smilies/beaten.gif)
Komu dzisiaj dokuczałeś?
Jaka jest aktualnie Twoja ulubiona zabawka?
Które z wymienionych owoców najbardziej lubisz agrest, porzeczki czy wiśnie?
Co najbardziej w życiu Ci się udało?
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Zaqes napisał(a):
ackra napisał(a):
Chciałem żebyś też się mógł wypowiedzieć bo zostałeś pominiętyZaqes napisał(a):
Haha! No tak jakoś
![]()
Komu dzisiaj dokuczałeś? Mojej poduszce. Tylko i wyłącznie![]()
Jaka jest aktualnie Twoja ulubiona zabawka? Hmmm... Ciężkie pytanieCzy myszka się liczy?
![]()
Które z wymienionych owoców najbardziej lubisz agrest, porzeczki czy wiśnie? Jako że nie jadłem nigdy dwóch pierwszychto wybieram wiśnie. Poza tym lubię wiśnie!
Co najbardziej w życiu Ci się udało? Hmmm... Zastanawiałem się chwilkę i jedna jedyna prawilna odpowiedź mi przyszła na myśl: wywołać uśmiech na twarzach rodziny i przyjaciół![]()
Zaqes napisał(a):
KRUSZKA! Moja ROPUSZKA! Nie widziałem tej wiadomości! I forum mnie okłamało i pokazywało moją odpowiedź jako ostatnią! Wybaczysz mi kiedyś?![]()
kruszynka napisał(a):
Taa jasnee..przyznaj się, że wziąłeś mnie na przeczekanieZaqes napisał(a):
KRUSZKA! Moja ROPUSZKA! Nie widziałem tej wiadomości! I forum mnie okłamało i pokazywało moją odpowiedź jako ostatnią! Wybaczysz mi kiedyś?![]()
Brutal!
NIGDY! To wszystko wina wrednego Żabka
Na bank to jego wina!
![]()
Czy u Ciebie jest też gorąco i upały? ChciałbymCzy deszcz i 10 stopni to synonimy do twoich słów?
Jezioro czy Morze? O jejku... Chyba żadno. Nie rwę się do pływania w naturalnych zbiornikach wodnychTe wszystkie glony i to wszystko mnie zniechęca gdy je widzę.
Utożsamiasz się z małpką, zatem czy lubisz skakać po drzewach i jeść banany? A może wolisz się iskać z kimś?Zaiste, kiedyś lubiłem łazić po drzewach! Nadal czasem mam ochotę
A banany jem dość często
I chętnie bym kogoś wyiskał
![]()
Kogo z teamu chciałbyś poiskać?Hmmm... Im dłużej myślę tym coraz bardziej myślę, że... @Miikuu
![]()
Gdybyś wygrał milion dolarów, ale nie mógł tych pieniędzy wydać na siebie, co byś z nimi zrobił? Przeznaczył na jakiś szczytny cel. I nawet jest taki jeden, który już teraz wspieram i który na 100% bym wsparł. KLIK
Czy nadal w Dniu Dziecka czujesz się jak dziecko czy wg Ciebie ten dzień już Cię nie dotyczy? W sumie to mi się zrobiło smutno jak nikt do mnie nie zadzwonił, ale też myślę o tym, by w ten dzień sprawić radość swoim chrześnicom chociażby![]()
Robiłeś laurki dla rodziców w dzieciństwie? Ojej, nie pamiętamPewnie tak - w ramach zajęć. Laurki robiłem komu innemu
ALE! Bodajże 2 lata temu zrobiłem mamie na Dzień Mamy
![]()
Z przedmiotów w szkole wolałeś plastykę, muzykę czy WF? Zdecydowanie WFSport forever
![]()
ackra napisał(a):
Jaka jest aktualnie Twoja ulubiona zabawka? Hmmm... Ciężkie pytanieCzy myszka się liczy?
Nie
No to... Nie mam żadnej
Moja zabawką jest mój mózg, który dostarcza mi nie raz wiele rozrywki i śmiechu XD
Dzień dobry!"Człowiek jest odpowiedzialny nie tylko za uczucia, które ma dla innych, ale i za te, które w innych budzi."