Kawa [DELETE] & buratino [DELETE] & maratonczyk [DELETE] & Commendante [DELETE] & Silvio Berlusconi [DELETE] vs. Panda & Popielniczka Na Pety [N N] & Anabelle & Pulsar [N N] & EL_Pistolero [N N] ~ 14446.68%

• tomee napisał(a):

mismalinowy napisał(a):

Ziutek gratulacje, dlugo to planowales ale swietnie wyszlo O_O topcie na wiecej zeby karuzela krecila sie dalej a agresorom wiecej rozwagi nasteonym razem ale to byla dobra nauczka, od wiekszych cwaniakow i starych lisow. Chtry traci wiecej :E
    Graty Ziutek, Ty nawet nie grając grasz haha :D
    Masz te renome, musze przyznac :D
    Ej ej ej wpadłem chwilę pograć i już wiedziałem co robić :P Misiumalinowy weź mnie trochę popuszuj bo ziutek zostawił mało samolotów
  • R1 RN22 napisał(a):

taki nie smak wchodzic popatrzec ten przesiedziany czas przy kompach czy komurkach, zamiast sie bawic to najwiecej widzi sie tego opluwania monitora, czasami to nie wiem sam jak to wszystko nazwac.

Każdy chcę być najlepszy i uważa się za najlepszego. Kryteria są różne :D Pomysł , pkt, flota,eko.

Powiem tak, moje pierwsze poważne uni to u29, inne czasy, dopiero wprowadzali ACS i PC , postanowiłem zostać Top 1 i zostałem, wtedy szczytem możliwości czy pomysłu było liczenie :D Wbiłem po latach i mówię znowu będę Top 1 , ale widzzę ludziska się rozwijają i trafiają się akcje na prawdę bardzo ciekawe :)

To fakt że pomysłu należy pogratulować i to już uczyniłem. Tylko tak się zastanawiam czy każdy musi tak kombinować? Ja mam już cztery dyszki i inne priorytety, nie będę nikogo krytykował że dużo czasu poświęca na grę, tylko po prostu mówię że nawet jak znasz akcję to nie masz na to czasu.

Zgodzę się że planowanie na papierze a realizacja to dwie różne sprawy. Ba dopisałem gdzieś że każdemu gra ma sprawiać radość i każdy wyznacza sobie jakieś cele. Nawet ekonom stawia kopalnie które dla przeciętnego gracza są nie osiągalne.

Dla mnie to już tylko zwykła zabawa, medali tu nie rozdają, kasy nie wypłacają. Spina kto jest lepszy nie ma znaczenia.