pindaczu napisał(a):
nie wiem czy to jeszcze trwa czy juz nie ale zlosuje na lucky666 bo przeciez nie na marysia ... zwyciezca konkursu moze byc jeden a on musial by sie z terrym podzielic pozatym on potrafi tyle co idlak, a tu i tak trzecikolo go przewyzsza wszystkim ruda.. za co? za kolor wlosow... chyba zart, chemikos za skrypty tez nie, pawelos? toz on prawie jak bot za duzo wtop... a pl1 w takim razie musi pozostac nieoficjalnym top 1, nalezy mu sie a whisky, lubie whisky... nawet bez coli
Najlepszy gracz uniwersum Quantum - wybory przedfuzyjne!
-
-
Yossar napisał(a):
pindaczu napisał(a):
nie wiem czy to jeszcze trwa czy juz nie ale zlosuje na lucky666 bo przeciez nie na marysia ... zwyciezca konkursu moze byc jeden a on musial by sie z terrym podzielic pozatym on potrafi tyle co idlak, a tu i tak trzecikolo go przewyzsza wszystkim ruda.. za co? za kolor wlosow... chyba zart, chemikos za skrypty tez nie, pawelos? toz on prawie jak bot za duzo wtop... a pl1 w takim razie musi pozostac nieoficjalnym top 1, nalezy mu sie a whisky, lubie whisky... nawet bez coli
PS: strzelaj dalej.
PS2: nowe konto z powodu utraty starego?
PS3: niemądrzy ludzie nigdy nie szukają najprostszego rozwiązania... ktoś tak, gdzieś, kiedyś powiedział
PS4: a jak nie powiedział to ja tam mówie -
o widzsz. Teraz kumam. Mogłeś sobie jedynke dostawic do nicku albo ja wiem? Jakieś serduszko.
-
mogłem, mogłem... ale od niedawna dopiero lobię pokemony...
-
ale cios powinien dostać dodatkową nagrodę za skromność. Nawet Maryś zagłosował na największego konkurenta
-
Witam!
Według mnie powinien wygrać ale cios! i nikt inny
jest top1, chłop ambitny, kulturalny i jak ktoś tam wspomniał ... za swoją skromność
Na banie nie wisiał jest godnym wzorem do naśladowania
szacun! -
hehh podziekowal ale tamten mial na celu wyszedzenie tej skromnosci poniewaz zaglosowalem mimo wszystko na siebie ... coz nikt nie skuma a glosy niech oddaja dalej na konto ktore nie gra bo jak flociarz mialby wygrac to ten co st robi na skole rekordow world ,a nie wegetuje od 2 lat ... ekonom nigdy nie bedzie od takich lepszy bo nam sie samo wydobywa a oni po pkt musza urlop zdjac i poleciec ... inaczaj wegetacjia i stagnacja ale i to nie przeszkadza by inni mysleli ze nasz nalepszy gracz dalej cos gra
ale nie powiem niech ma ... moze wroci do gry dzieki temu ...padaka nie ogame ../...
top1 wydobycia świata
graczu z Quantum kupie tanio deu -
Luk kiedyś latał ale to były czasy Fornax, Elektra a na Q cisza
tak jak wspomniałeś powinien wygrać aktywny gracz i taki który bije rekordy, czy jest doskonałym flociarzem jak Maryś
I cały czas cos udowadnia że jest, złomuje i działa, wybija się do tej czołówki i chce byc najlepszym...
a nie bezczynne siedzenie na U. -
taki ktory zlomuje, taki ktory dziala marys no fakt pojawia sie i znika raz urlop, raz ban ten to duzo potrafi a do tego przeplatanka z zasiadaczem normalnie wzor
-
pindaczu napisał(a):
taki ktory zlomuje, taki ktory dziala marys no fakt pojawia sie i znika raz urlop, raz ban ten to duzo potrafi a do tego przeplatanka z zasiadaczem normalnie wzor
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0