GramBezInternetu [RETRO] vs. Michal10 [Syndycat] ~ 2696.34%

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• GramBezInternetu [RETRO] vs. Michal10 [Syndycat] ~ 2696.34%

Pozdrawiam RETRO :)

KUPIĘ DEUTER

Dnia 09-09-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce:

Agresor GramBezInternetu [RETRO]

Okręt wojenny 1.000
    Pancernik 14.444

Obrońca Michal10 [Syndycat]

Mały transporter 4.886
    Duży transporter 536
    Lekki myśliwiec 28.723
    Ciężki myśliwiec 6
    Krążownik 2.437
    Recykler 4.099
    Gwiazda Śmierci 1
    Pancernik 1.392

Po bitwie...

Agresor GramBezInternetu [RETRO]

Okręt wojenny 993 ( -7 )
    Pancernik 14.358 ( -86 )

Obrońca Michal10 [Syndycat]

Zniszczony!

agresor wygrał bitwę!
    Agresor przejął:
    1.804.725 Metalu, 79.933 Kryształu i 155.871 Deuteru

Agresor stracił łącznie 7.730.000 jednostek.
    Obrońca stracił łącznie 413.703.000 jednostek.
    Na polu zniszczeń unosi się 167.004.600 metalu i 102.629.100 kryształu.
    Agresor przejął łącznie 2.040.529 jednostek.

Szansa na powstanie księżyca 20%.
    Złom zebrany przez atakującego/atakujących.

Podsumowanie zysków/strat:

Podsumowanie agresor

Metal: 165.914.325
    Kryształ: 99.164.033
    Deuter: -1.134.129
    agresor zyskał łącznie 263.944.229 jednostek.

Podsumowanie obrońca

Metal: -237.487.725
    Kryształ: -143.147.933
    Deuter: -35.107.871
    obrońca stracił łącznie 415.743.529 jednostek.

Powered by Konwerter RW OGotcha 4.1.7
    u15 - top 200? (off)
    u56 - top 20 (off)
    uTarazed - top 7 (off)
    uWezn - top 2 (off)
    uAquarius - top 1 (off)
    uEuropa top 2 (off)
  • E no chłopaki gratulacje :) wasza wspaniałość na tym uni aż poraża, jesteście tak wspaniali że aż muszę popatrzeć na wasze floty i cyferki przed każdym pójściem spać. Jaki trzeba mieć zryty beret żeby siedzieć 24h na dobe i czyhać tylko na akty albo minutki? Ludzie wyjrzyjcie za okno tam ponoć jest jakiś świat, jacyś dziwni dla was ludzie nazywają go realem :D nie no dobra kończąc mój głupi wpis pewnie wyzłomujecie całe uni a jak już nie będzie co złomować to będziecie trykać się końcówkami swoich małych ptaszków patrząc na swoje piękne floty! To będzie zwieńczenie waszego dzieła :D
  • Michał dostałeś drugi raz złoma i widać nie potrafisz przegrywać... Czujesz się bezsilny, nie wiesz jak im się odgryźć to najprościej nawciskać siedząc przed klawiatura....nie będę przytaczał tu brzydkiego przysłowia... Bierz przykład z kolegi z sojuszu Clemensoo;) pozbierał się i gra dalej. To tylko zabawa a Ty się bawić chyba nie umiesz. I każdy bawi się w te grę jak chce i ile chce. Nic na siłę. Pozdrawiam;)
  • Michal10 napisał(a):

E no chłopaki gratulacje wasza wspaniałość na tym uni aż poraża, jesteście tak wspaniali że aż muszę popatrzeć na wasze floty i cyferki przed każdym pójściem spać. Jaki trzeba mieć zryty beret żeby siedzieć 24h na dobe i czyhać tylko na akty albo minutki? Ludzie wyjrzyjcie za okno tam ponoć jest jakiś świat, jacyś dziwni dla was ludzie nazywają go realem nie no dobra kończąc mój głupi wpis pewnie wyzłomujecie całe uni a jak już nie będzie co złomować to będziecie trykać się końcówkami swoich małych ptaszków patrząc na swoje piękne floty! To będzie zwieńczenie waszego dzieła
    W sumie skończyłem karierę na uni i czekan na jesienne uni z fajnymi parametrami ale muszę się wpisać bo koledze żółć troszkę przelewa :E
    Ciekawy wpis nie żebym darzył agresora sympatią bo wykorzystał moment jak zachlałem i mnie wyzerował ale szacunek się należy bo spoko gość , a co do twojej wypowiedzi michałku , przyganiał kocioł garnkowi , jak jeszcze miałeś fajną flotkę to sam siedziałeś do 6 rano i klikałeś pz t ponad godzinę ta jak mnie kontrowałeś , a teraz wypominasz innym , haha brawo :D
    Życzę dystansu a agresorowi za % i wyczekanie gratki :)