Wiem, wiem uni dopiero wystartowalo, i pewnie zanim sie rozchula juz czesc "Top" graczy zakończy tu gre standard. Propozycja zrobienia czegos na rozruszanie forum i DiD tego uni. Jak w temacie nie chodzi o temat z rekordami bo na niego za wczesnie, mam na mysli cos w rodzaju Ksiegi Pamiątkowej czyli kto co pierwszy i tak idac tym tokiem myslenia proponuje min. nastepujace kategorie:
itd. itp. kto cos wymysli mozna dodac
Nie namawiam, jak ktos nie ma ochoty nie musi uczestniczyc ale na litosc oderwijmy sie od klikania samych cyferek i wydawania $ z kont pokazmy ze za monitorami nie siedza tylko boty ;)
- Pierwsze starcie tytanów ------ RidicPrime-ELITE-vs-Sovereign-Starburst-1,02%
- Pierwsze starcie tytanów ACS ----- Nightm4r3 [ MNS] & Hefi [MNS] vs Chancellor Octans 2,4 %
- Pierwsze 10 % solo ------
- Pierwsze 100 % solo ------
- Pierwsze 10 % ACS --------
- Pierwsze 100 % ACS ------
- Pierwszy Moon na uniwersum ------- gracz z sojuszu TOR nick ||III||I||wielkość 3673 km
- Pierwsze 10 tys pkt --------- gracz z sojuszu ELITE nick HAEVEN
- Pierwsze 100 tys pkt ---------
- Gracz który zrobił jako pierwszy 10 starć tytanów ( liczą się też ACS ) -------
- Gracz który jako pierwszy zrobił 50 starć tytanów ( liczą się też ACS ) --------
- Sojusz który wygrał jako pierwszy 3 ( trzy ) wojny -------
- pierwsza gąska na uniwersum ------ gracz CHICHERO
- - pierwsza zniszczona gs w st
- - pierwsze st wykonane wylacznie gsami
- - pierwsze st wykonane przy pomocy moonkillingu
- - pierwsza kontra w st
- - pierwsze kontra reckow na miare st
- 1 zniszczony moon
- Największa obrona solo
- Największa obrona ACS
- Flota złapana z PZ(rekord)-------
- Flota złapana na zawróconej stacji(rekord)[b]Hefi [MNS] & Pan_Tik_Tak [MNS] & N0 F34R [MNS] & Vice Echo & Heisenberg [MNS] vs. Cesarz [ZnP] ~ 232.92% zawrocone stacjonuj
itd. itp. kto cos wymysli mozna dodac
Nie namawiam, jak ktos nie ma ochoty nie musi uczestniczyc ale na litosc oderwijmy sie od klikania samych cyferek i wydawania $ z kont pokazmy ze za monitorami nie siedza tylko boty ;)
Post był edytowany 14 razy, ostatnio przez RozdajeMoony ().