Zla Kobieta napisał(a):
Wgl 4 dzień ma uni, a przefarmili mnie tylko raz kiedys to bym sie pogubila w raportach, bieda straszna na tym uni
Uni wystartowalo Poznajmy sie
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
-
To nie jest zły pomysł Takie Europejskie Uni to by było coś
Zła Kobieta to się ciesz że tylko raz -
mysle ze i u nas jakby zrobic uni bez anty to spokojnie z 8 tysi graczy by bylo no ale to tylko sny
-
@RozdajeMoony @SonDzidol91 @huracan777
Takie uni już było -> Epic blue otwarte z rok czy dwa temu. Po 2-3 tygodniach umarło.This seems like a good time for a drink, and a cold calculated speech with sinister overtones. A speech about politics, about order, brotherhood, power. But speeches are for campaigning.
Now is the time for action. -
z tego co wiem to nie umarlo a zostalo zamkniete przyczyn mozna szukac na wlasna reke i pewnie kazdy znajdzie ziarno prawdy, gdyby to zalezalo od samych graczy to to uni byloby do dzis i pewnie calkiem dobrze by sie mialo
-
nie wiem czy nie chodziło o prawa autorskie, bo to był chyba funmade a nie inicjatywa od gameforge.
co nie zmienia faktu, że tam po 3-4 dniach było kilkanaście tysięcy ludzi - czyli widać, czego ludzie oczekują -
Przyczyna zamknięcia była taka:
„Niestety ostatnio coraz częściej zaczęły pojawiać się krytyczne błędy, wpływające w sposób istotny na grę i uniemożliwiające rozgrywkę. Sytuacje te były wywoływane celowo przez niektórych graczy nadużywających systemu.
Dlatego też podjęta została decyzja zamknięcia na stałe serwera Epic Blue."
Źródło: Zamknięcie serwera Epic Blue -
Jakby takie europejskie uni otworzyli nawet z anty to tez by bylo kilka tyś graczy
-
Można gdybać. Od naszego polskiego teamu i tak nic nie zależy.U60- TOP 500 OFF
Xalynth TOP 400 OFF
Wezn TOP 50 OFF
Zibal TOP XXX ON -
dawno nic juz tutaj nie pisalem pora sie przywitac jestem gward w sumie to chyba ciagle poczatkujacy w ogame
tematy antymaterii to temat rzeka - mi tez zdarzalo sie cos tam kasy utopic ale w sumie 100zl chyba nie wydalem przez te wszystkie lata grania
pozdrawiam tych co im sie jeszcze chce
milej zabawy wszystkimgward
TWÓJ 1% MOŻE POMÓC!!!
ODZWIEDŹ STRONĘ http://www.shd.org.pl/ I ZOBACZ JAK MOŻESZ POMÓC
JA POMOGŁEM - TERAZ KOLEJ NA CIEBIE -
Siemka powrót do gierki po4 latach Kiedyś pykałem na andromedzie i riglu jak by ktoś chciał poratować surką na lepszy start to zapraszam nick Arni07 2:163:10
-
.STALKER. napisał(a):
Siemka powrót do gierki po4 latach Kiedyś pykałem na andromedzie i riglu jak by ktoś chciał poratować surką na lepszy start to zapraszam nick Arni07 2:163:10
Sam wrocilem po 3 letniej przerwie.Emerytura -
rrydzu napisał(a):
Zla Kobieta napisał(a):
To i tak jest duzo jak na te czasy
Witam, Karol lat 26, zaczynalem chyba na uni13, a pamietam najbardziej 29, szukam sojuszu -
Jaki tu spokój na na na naaa Nic się nie dzieje....
Co tam słychać Bambiki ?? -
Witam wszystkich,
W Ogame grałem ok 6-7 lat temu i coś mnie ostatnio naszło, żeby wrócić do gierki. Na razie staram się stopniowo wszystko ogarnąć i przypomnieć, bo trochę czasu minęło. W każdym razie powodzenia wszystkim na Uni, miło do was dołączyć. -
sensate napisał(a):
Witam wszystkich,
W Ogame grałem ok 6-7 lat temu i coś mnie ostatnio naszło, żeby wrócić do gierki. Na razie staram się stopniowo wszystko ogarnąć i przypomnieć, bo trochę czasu minęło. W każdym razie powodzenia wszystkim na Uni, miło do was dołączyć.
-
Również witam
-
Siemandero, Tomasz z tej strony.
Na OGame od uni8, lecz z przerwami i to sporymi.
Gram od lat a nadal nic nie umiem, także tenDlatego stanowczo odradzam państwu oglądanie tego filmu. -
Trapstar napisał(a):
Siemandero, Tomasz z tej strony.
Na OGame od uni8, lecz z przerwami i to sporymi.
Gram od lat a nadal nic nie umiem, także ten
-
Spróbujmy zatem ...Dlatego stanowczo odradzam państwu oglądanie tego filmu.
-
No to klikne że dwa razy..
Powo wszystkim i pozdrawiam:-) -
Wiam , czy na forum jest jeszcze dzia oddam konto [ciach] ?
Super Moderator Ruda:
nieregulaminowa treść mniam -
@'Łowca Motyli' działy te zostały zamknięte. Zamknięcie działów Konto wymienię/oddam oraz zmiany w Regulaminie działu 'Handel'
-
Udostępnij
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0