Co to za wojna... sojusz ekowców, puszerów (już na banie, na szczęście), Dziadek Mróz wchodzi raz w tygodniu na chwilkę... przecież to śmieszne...
WinterIsComing [Winter] 103 465,79% vs 29 249,98% BOSS [BOSS] Zakończona
-
-
To tylko niezbyt dobrze świadczy o bossach , więc nie wiem kogo miała zaboleć ta wiadomośćZibal
-
Mordi napisał(a):
Co to za wojna... sojusz ekowców, puszerów (już na banie, na szczęście), Dziadek Mróz wchodzi raz w tygodniu na chwilkę... przecież to śmieszne...
Haha urlop mam od tygodnia nie dłużej A tu już takie teksty. Najlepsze jest to ze i tak daje radę was trafić.
Ale możecie się czuć nie pocieszenie że względu na to jak bardzo zibal jest fałszywy i zaklamany już mnie nie zezlomujecie. Pozdrawiam -
Ty na urlopie, Koani i boox wieczny dlugi fs, szklana oberwala, loog i Daenerys tez, beemka na przymuowym urlopie (wroci zaraz). zostal jeszcze QRQ, czyli jednoosobowy zespol jak na razie...Jakis zlomik? -Widmo chetnie posprzata
-
Czyli martwy sojusz. Można kończyć tą żenadę.
-
czas wojny jest podany , z jedną osoba jak trzeba to też można walczyć
-
Winter napisał(a):
I pisze to ten ktory tak psioczyl na ten temat w wojnie z queenem zenada"Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej."
Albert Einstein -
właśnie dla tego to pisze wtedy tylko mi to przeszkadzało
-
Bossiaki przerżnęły przez lucyferka czemu mnie to nie dziwi?:)
-
Winter napisał(a):
właśnie dla tego to pisze wtedy tylko mi to przeszkadzało
Dobrze, że to UNI umiera.
Winter napisał(a):
-
Atak na księżyc 28.08.2018 06:12:57
Od: dowódca floty
Flota z
Księżyc [1:469:5] dotarła do księżyca planety Księżyc [1:469:6].
Gwiazda śmierci wystrzeliwuje grawitony w kierunku księżyca, rozrywając go. Wszystkie budynki na księżycu zostają zniszczone - pełny sukces.
Flota wraca na swoją rodzimą planetę.
Szansa na zniszczenie księżyca: 8.49 % Szansa na zniszczenie GŚ: 47 %Jakis zlomik? -Widmo chetnie posprzata -
Nie wydaje mi się, żebym miał flotę na wiecznym fsie widocznie Twoje umiejętności są bosmańskie i nawet nie wiesz gdzie co jest.. z resztą nie tylko Ty
-
nie no przeciez wkoncu dzis znalazlem twoja flote i troszke ja przegonilemJakis zlomik? -Widmo chetnie posprzata
-
-boox- napisał(a):
Nie wydaje mi się, żebym miał flotę na wiecznym fsie widocznie Twoje umiejętności są bosmańskie i nawet nie wiesz gdzie co jest.. z resztą nie tylko Ty
-
Wy musicie naprawde miec ciezko w zyciu by tak szkalować i się spinać na wszystko w tej giereczce.Zibal
-
Daenerys napisał(a):
Wy musicie naprawde miec ciezko w zyciu by tak szkalować i się spinać na wszystko w tej giereczce.
Jakis zlomik? -Widmo chetnie posprzata -
Oj coś mocno w dupie boli widzeZibal
-
Dzisiaj znowu dziadek mrós wyłączył urlop, poskanował i gdy w nocy miała się zacząć zabawa- urlopik znowu. Po co to grać. Albo nie. Po co się wypowiadać na jakikolwiek temat z takim "stylem" gry...
Całe to Łynter to jakaś porażka...
Modzie- kończymy tą żenadę. Dowodzący Łinteróf na wiecznym urlopie, nie mają żadnej floty do trafienia. -
kim Ty jesteś by cokolwiek mówić? Chciałbym zauważyć że moje konto nie jest w Winter Więc co ma do rzeczy twoje pisanie ?
Nie dowodze w Winter od dwóch miesięcy w roli ścisłości -
Nie grasz więc nie masz głosu
Edit: po prostu dostaję białej gorączki jak jakieś zimowe trolle wywołują wojnę A potem wszyscy na urlopach. Po co to w ogóle było. Tragedia. -
Czlowieku wiem, że przegrywanie wojny boli, ale ty już chyba potrzebujesz pomocy psychologa.Zibal
-
Mordi napisał(a):
Nie grasz więc nie masz głosu
Edit: po prostu dostaję białej gorączki jak jakieś zimowe trolle wywołują wojnę A potem wszyscy na urlopach. Po co to w ogóle było. Tragedia.
To po co mnie wywolujesz, wojna trwa zlomujcie . Od początku macie problem bo przegrywacie -
To Ty powinieneś coś przemyśleć skoro nie ma cię w sojuszu który sam założyłeś, (u).
Widmo! Który moon dzisiaj leci? -
gdybym grał to pewnie bym był.
Może sam coś zdejmij ? -
leszcze ;D widać jak obserwacje Twoich kolegów CI pomagają hahahahha btw, e1m1 chyba gry pomylił hahahahahahhh leże i nie wstaje xD
"co by teraz wymyślić, jak teraz dopiec ;D" - wasze sojuszowe motto ?
... Panowie Bosmani.. otóż cokolwiek byście nie robili.. w pojedynkę, czy wszyscy razem, czy w ogóle po bosmańsku .. nie wychodzi Wam to
a co do mojej floty to ciesze się, że tak ją postrzegacie trzeba było nie komentować, bo to w ogóle pogrążanie się ;D
dramat? .. hmmm raczej zastanowiłbym się, czy cyrk arena chciałby takie pośmiewisko przyjąć pod namiot, teatr to zdecydowanie za wysokie loty.
w sumie to nie wiem dlaczego w ogóle komentuję .. zmarnowałem 2 minuty z życia ; ( damn...... -
Prosiłbym jednakoż o zachowanie pewnego poziomu dyskusji, kilka postów wyleciało a przed kliknięciem "Wyślij" następnym razem proszę się chwilę zastanowić.Członek Rady S&D oraz moderator podforum Wojny
W razie jakichś wątpliwości/zapytań/interpelacji zapraszam do pisania na pw. -
-boox- napisał(a):
leszcze ;D widać jak obserwacje Twoich kolegów CI pomagają hahahahha btw, e1m1 chyba gry pomylił hahahahahahhh leże i nie wstaje
"co by teraz wymyślić, jak teraz dopiec ;D" - wasze sojuszowe motto ?
... Panowie Bosmani.. otóż cokolwiek byście nie robili.. w pojedynkę, czy wszyscy razem, czy w ogóle po bosmańsku .. nie wychodzi Wam to
a co do mojej floty to ciesze się, że tak ją postrzegacie trzeba było nie komentować, bo to w ogóle pogrążanie się ;D
dramat? .. hmmm raczej zastanowiłbym się, czy cyrk arena chciałby takie pośmiewisko przyjąć pod namiot, teatr to zdecydowanie za wysokie loty.
w sumie to nie wiem dlaczego w ogóle komentuję .. zmarnowałem 2 minuty z życia ; ( damn......
-
To raczej ty nie umiesz czytać ze zrozumieniemZibal
-
Chciałem tylko wspomnieć, że założyciel Łynteróf- niejaki zimny jasiek na banie, drugi- pierwszy puszer uni też banuje. Reszta nie gra tylko puszcza FSy. Można zamykać.
-
Chciałem wspomnieć, że wszyscy gramy, ale opowiadaj swoje bajeczki nadal.Zibal